- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Доволно едно таковаУтре ще се вихря в кухнята специално за моя сладур
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Шокирана. Даже не знам как е правилно да реагирам в такава тъпа ситуация...
Everything changes, but beauty remains ...
Дразня се, че не ми отговаря, а съм сигурна, че не учи.
Дразня се, че трябва да чета още един скапан незначителен урок по история.
Нищо... после ще си гледам Prison Break-а. Inlove.
Днес не осъзнах напълно колко тъпо съм постъпила и как е изглеждало държанието ми от нейна гледна точка.. Шибан егоист. ЗАЩО в повечето случаи егоизмът ми надделява ?! Признах грешката си и доволно поревахме, въпреки че при нея положението е такова от обяд. Гузно ми е, обичам си я.
Изпускам нишката. Трябва да се взема в ръце.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мхм.
Като си дойде в петък или събота ще му дам да се разбере.
Не знам какво става с него, но въобще не ми харесва това мълчание. Въобще!
Чувствам се сравнително нормално иначе. Седмицата е също сравнително спокойна. Днес определено успях да се наспя, надявам се утре да събера достатъчно сили да се вдигна от леглото. Как ми се иска да мога да си спя до обяд, а не да ставам дори когато и петлите още спят.
И спря да се върти за миг земята..
искам да ми напише дъъъъълго писмо, в което да ми каже всичко, което не може да изрече.
имам малък рожден ден и нова прическа.
ноктите ми са червени и не ми се губи време.:Д
пхах. да)
Някак си вече почти цяла седмица без да го виждам не ми се отразява добре. Не съм предполагала, че човек, с когото нямам никакви отношения, би могъл да изиграе такава роля в живота и настроенията ми. Тъжно.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Изморена след двудневна терапия и яки нови преживявания, ходи ми се пак, беше яко, сега съм разорена и изморена :д Suits и възглавницата ме чакат с нетърпение
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Писна ми от учене. Искам да си чета само по интересните предмети.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пак ми е объркано... пуу да му имам и сложните взаимоотношения.
В главата ми е някаква каша.
Трябва а уча по френски... И в петък не съм на училище, защото имаме концерт някакъв ^^ йей, един ден почивка
Хахах. А аз си мисля, че само на мен са ми сложни връзките.
Защо другите си хващат някого и са заедно месеци наред? А аз има няма месец и пак всички са супер объркани и никой не знае какво иска. Няма ли за мен подходящо човеченце? :X
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Блъскам, тръшкам, рева и не мога да се успокоя... Поредната безсънна вечер.. Съсипвам се заради човек, който просто ме използва.. И имам чувството, че всички са се наговорили да ме натъжават или ядосват. Писна ми добрите ми постъпки да остават неоценени. Писна ми да се раздавам за човек, който не само, че не дава в замяна, а иска все повече и повече...
Момиче ^^
времето е няма такова... (
(след 10-15 минути)
и са ни отрязали проекта...
просто култ.
ужасно окуражаващо - професионално, творчески, лично...
Снощи си изкарахме много хубаво с моята любима мацка. Мачът беше...няма такъв.
Много разочарована останах, но все пак се класираха..било то и нечестно.
1000 жълти картона, много слаба игра на Байерн, много положения и нито 1 гол. Надявам се на четвъртфиналите да се оправят и да вкара малко титуляри в мача. Вчера беше слабо.
Сутринта в даскало пак ме побъркаха с тия тъпи заявления за матури . Вече ми писна да се местим по кабинетите и да си забравям нещата наляво-надясно.
След малко пия кафе, ям и сядам да правя презентацията към проекта, че тия мърли ,не стига че нищо не правят, ами и ми дават зор.
Той ми липсва...а това време е само за гушкане вкъщи. Уф, тъпо ми е. Искам да се видим, но сигурно ще завали по-силно и няма да успеем. А пък и с тоя бурен вятър, още повече . Грр.
И оня от 1 седмица не се е сетил за мен, ама и аз няма да му звъня, да видим кой е по инат.
П.П. А тоя Нойер .........мррррррр. Не случайно го сънувах на дивана. С мен![]()
bloodyF, поздравления за класирането... Макар и да отпаднахме от тях, те са ми фаворити нататък... Дано спечелят, заслужават го след миналогодишната простотия... Иначе на мен още ми се реве, че отпаднахме. Поне го направихме с достойнство..
За да не е спам: Карах само 4 часа, а съм като труп... Имам 1 куп задачи за свършване днес, а ме мързи да стана от стола дажеКласна, контролни, оформяне, матури, приемни изпити, квалификационни изпити, курсови работи, подготовка за бал, изпращане, екскурзия.. Писна ми направо ... Крепи ме единствено мисълта, че след 2 седмици имам рожден ден... А след като мине не знам какво ще ме крепи ;дд
Момиче ^^
Мъдрецът боли по-малко, но съм значително надрусана. Утре е голямото интервю. Искам да ме наемат на тази работа, защото ми се струва готина и подходяща за мен.Проблемът е,че жената не ми обясни къде точно се намира офиса та утре ще падне търсене.Стискайте ми палци. То и преди мислех,че една работа е за мен точно, но се оказа коренно различно от това, което бяха описали в обявата.Офффф даноооо
Божее прекрасно ми е <3 тоя човек е невероятен .. как може да е толкова сладичък и миличък и awww
Скоро всичко интересно започва... чакам вече с нетърпение румънката да дойде вкъщи и всички останали чужденци и да се забавляваме много и ндааааа той ще е тамм <3
И бойлерът реши да подаде оставка съвсем неочаквано. Бащата не е вкъщи да го ремонтира, няма да бъде и в следващите 3 дена. Ще прилагам в употреба канчето и ще си топля вода с бързовара, то се е видяло.![]()
You are broken, I can fix you...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
мерси :3
обикновено бих иззлобяла и бих казала ''нека ви е''. Но снощи показаха сила, много добър Арсенал, отдавна не ги бях виждала в такава форма...
Надявам се да спечелят моите , че миналата година такъв рев му ударих. А тая година финалът е един ден преди абитуриентския ми бали се надявам да съм щастлива...това ще ми е най-големия подарък....обичам <3
една седмица уикенд, как ми стои? :Д
тъпото е, че другата седмица имам два изпита и то в един ден, та се предполага, че няма да имам една седмица почивка всъщност. :Д
и ми омръзна да слушам мрънкането на определени хора, боже, кога се заобиколих с такива, които имат нужда да мрънкат за абсолютно всичко. цинични, негативно настроени, мърморещи, несъобразяващи се с нищо... много ме натоварва това донякъде и нямам търпение да дойде края на месеца да се отдам на истинска почивка вече.