.
Затворена тема
Страница 31 от 163 ПървиПърви ... 212728293031323334354181131 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 4072
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    и ми омръзна да слушам мрънкането на определени хора, боже, кога се заобиколих с такива, които имат нужда да мрънкат за абсолютно всичко. цинични, негативно настроени, мърморещи, несъобразяващи се с нищо... много ме натоварва това донякъде и нямам търпение да дойде края на месеца да се отдам на истинска почивка вече.
    А като им кажеш накриво ти се сърдят с дни и те обсъждат в сектата си. Пълно е с такива хора. Скоростта с която си решават проблемите никога няма да догони скоростта на измислянето на нови оплаквания.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на cyclops
    Оооххх притеснено ми е. Утре ме викнаха на интервю за работа мечта със заплата мечта. По принцип не се притеснявам от интервюта, но този път е разлино. Пък и е на английски. Дано притеснението не ми изиграе лоша шега!

Супер фен Аватара на tonssy
    Як ден, сега се прибрах от обикаляне по магазините с нея. Доволна съм от покупките Супер изморена съм и толкова въодушевена едновременно, прекалено ми е яко, за да уча. Ама няма как, трябва- контролното утре ми е доста важно..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Пиша есета; изгубих се между страници и думи. Да минават тия 2 месеца, и ще си клатя крачката буквално.
    Ох, кеф.

Връщам се да пиша.

Днеска ще пада купон иии станала съм в 5 бях на работа,после на училище ,и в 11 е ПАРТИТО убедена съм ,че ще е мега якото . Почивам 1 час и се отправям да чета по Химия , а така ми се спи днеска до 12 съм била на работа .A после на училище ,едвам ходя . В момента искам той само да си дойде да му се хвърля на врата и да увия крачка около него <3 <3 ,вече не издържам без него .

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Милата... Не ми отговори в Козметика и диети
    Кой да види.. Ама ще се поправя.

Време е за следобедно кафенце. Много добре ще ми се отрази.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Имахме военно обучение в поделението в Карлово. Беше забавно и полезно!
    Разглобих и сглобх автомат калашников 2 пъти , пълнители , а у . Похвалиха ни

А мойто мило ... нямам търпение да си дойде!
    maDamn

Искам го! Кефи ме... много...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ох, това кафе ме удари в петите! Направо се ококорих!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София, България
    Утре лекция от http://en.wikipedia.org/wiki/Lawrence_M._Krauss, боди гардове, посланници... Мех. Искам да пропусна цялата суматоха.
    Прочетох си едната книга, написах едното есе. Бизнес ме чака...

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ще ревна от завист :/
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София, България
    прегръдки пращам. ще изпратя и автограф с него
    хах.

Искам преразказ!

Град
    Beyond reality
    Маги , вземи му слюнка , отпечатъци и кръв ,ако може...някак. Като от отместопрестъплението и ги прати на Чардафон!
    maDamn

Град
    София, България
    може и снимка, даже. или пък клипче.
    хах, добри идеи Пламе! направо да го отвлека и да му го пратя на Чачо в кашон.

Мега фен Аватара на xoxi
    Днес разбрах, че и за фризьорка ставам. За първи път хващам ножици и чужда коса едновременно и резултатите са... неочаквани. Очаквах човека да съжали за доверието си към мен, но и той се хареса и аз съм доволна. Сега остава и с боите да си поиграя и ще си чакам почерпката.

Умирам от болки в гърлото и предължителния смях до сълзи днес не ми се отразява добре. Носът ми протече и усещам как силите започват да напускат тялото ми.
    Искам ядене и сън. И нищо друго.
    И него по някое време.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Beyond reality
    MY UTERUS IS ATTACKING ME!
    maDamn

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Нещо ме изнервят всички, особено нашите и той.
    Няма толкова неблагодарни същества, не съм приседнала цял ден да им чистя, готвя, гладя и пера , сякаш съм длъжна да го правя и накрая кво получавам? "Тия дрехи така ли се оставят, аз как да мина, как да се изкъпя?" + безброй допълнително мрънкане.
    Нямам търпение да се изнеса.
    И тоя моя как ме изнерви. Утре искал да се видим, да не съм на повикване нещо? Днеска пръснали 5 капки дъжд, студено му било, бля-бля.
    И оная цял ден ми бърка в нервната система със супер гнусното й мълчание.
    ПОЛУДЯВАМ!!!! ИМАМ НУЖДА ОТ ЦИГАРА„ ВИНО„ МНОГО СЛАДКО И СЕКС.
    ПФ.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Айляяяяк.Спи ми се и скоро ще лягам.Днес и утре с Ростислава , след това в Пловдив.Да видим какво ще стане

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Доста ми е сдухано. Не очаквах ситуацията да се развие именно по този начин...
    Предполагам и се надявам след този случай, най-сетне всички да схванем, че понякога доста прекаляваме с жестокостта и безразличието към всичко и всички. Дано нещата не се влошат. Определено можем да помислим за отношенията помежду ни и колко добре познаваме хората, на които лепваме етикети.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 03-14-2013 на 17:57
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    2 часа и кусур обсъждам рокля... Изтощена, ама доволна, уточнихме поне главните неща.
    Нетърпелива утре да отида до пощата и да видя дали ще си получа пратката предвид тая небивалица:

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^мухахахахахахахахахаха!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Beyond reality
    Честно изхилих се с глас като го видях във ФБ
    майка чак се стресна
    На леля ми и бяха пратили нещо подобно с име " Dear Mrs "
    maDamn

Колкото повече го няма, толкова повече го искам. Shit! Как искам просто да мога да се насладя на свободата си. Даже всички момчета покрай мен ме дразнят вече. Искам да мога:
    - да се отпусна,
    - да мързелувам,
    - да не ме е грижа дали съм хубава,
    - да не ми пука за никого освен за мен,
    - да го забравя за неопределен период от време, че съществува въобще,
    - да спра да му гледам профила през 5 мин,
    - да спра да си мисля за него,
    - да спра да говоря за него,
    - да спра да пиша за него,
    - и да се сетя отново след година за него (тогава току-виж всичко е различно),
    - да не ме боли,
    - да ми е спокойно,
    - да съм в добро настроение,
    - да не ме занимават,
    - да чета много, много, много и всичко друго да изчезне някъде,
    - да не ми пише тоя и да не ме кани утре на дискотека, за да не трябва да му отказвам,
    - да заспя и да се събудя след година...

И куп други желания от този сорт - депресивни. И всичко това заради него, мамка му! Като си помисля, че не ми дремеше въобще...
    А и искам най-добрата ми приятелка. Ако може една година да имам само нея, едно легло, много шоколад и книги! Това ми стига напълно. След една година ще се върне в живота усъвършенстваната ми версия и ще имам, когото си пожелая (тоест него). И ще сме много, много щастливи и влюбени и няма да ги има филмите. И пак ще е толкова лудо, диво, екстремно... Най-най-хубавата ми любов... си отиде. Но ще се върне.
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Боли ме главата адски много, цяла седмица ми е скапано *сигурно, защото не съм го виждала*, садвам се само при мисълта, че утре имахме цял ден на един етаж, а той реши да се покрие вдън земя... не ми се ходи на училище, имам нужда от няколко дни релакс. хД
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си