.
Затворена тема
Страница 32 от 163 ПървиПърви ... 222829303132333435364282132 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 4072

Hybrid View

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Нещо ме изнервят всички, особено нашите и той.
    Няма толкова неблагодарни същества, не съм приседнала цял ден да им чистя, готвя, гладя и пера , сякаш съм длъжна да го правя и накрая кво получавам? "Тия дрехи така ли се оставят, аз как да мина, как да се изкъпя?" + безброй допълнително мрънкане.
    Нямам търпение да се изнеса.
    И тоя моя как ме изнерви. Утре искал да се видим, да не съм на повикване нещо? Днеска пръснали 5 капки дъжд, студено му било, бля-бля.
    И оная цял ден ми бърка в нервната система със супер гнусното й мълчание.
    ПОЛУДЯВАМ!!!! ИМАМ НУЖДА ОТ ЦИГАРА„ ВИНО„ МНОГО СЛАДКО И СЕКС.
    ПФ.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Айляяяяк.Спи ми се и скоро ще лягам.Днес и утре с Ростислава , след това в Пловдив.Да видим какво ще стане

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Доста ми е сдухано. Не очаквах ситуацията да се развие именно по този начин...
    Предполагам и се надявам след този случай, най-сетне всички да схванем, че понякога доста прекаляваме с жестокостта и безразличието към всичко и всички. Дано нещата не се влошат. Определено можем да помислим за отношенията помежду ни и колко добре познаваме хората, на които лепваме етикети.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 03-14-2013 на 17:57
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    2 часа и кусур обсъждам рокля... Изтощена, ама доволна, уточнихме поне главните неща.
    Нетърпелива утре да отида до пощата и да видя дали ще си получа пратката предвид тая небивалица:

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^мухахахахахахахахахаха!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Честно изхилих се с глас като го видях във ФБ
    майка чак се стресна
    На леля ми и бяха пратили нещо подобно с име " Dear Mrs "
    maDamn

Колкото повече го няма, толкова повече го искам. Shit! Как искам просто да мога да се насладя на свободата си. Даже всички момчета покрай мен ме дразнят вече. Искам да мога:
    - да се отпусна,
    - да мързелувам,
    - да не ме е грижа дали съм хубава,
    - да не ми пука за никого освен за мен,
    - да го забравя за неопределен период от време, че съществува въобще,
    - да спра да му гледам профила през 5 мин,
    - да спра да си мисля за него,
    - да спра да говоря за него,
    - да спра да пиша за него,
    - и да се сетя отново след година за него (тогава току-виж всичко е различно),
    - да не ме боли,
    - да ми е спокойно,
    - да съм в добро настроение,
    - да не ме занимават,
    - да чета много, много, много и всичко друго да изчезне някъде,
    - да не ми пише тоя и да не ме кани утре на дискотека, за да не трябва да му отказвам,
    - да заспя и да се събудя след година...

И куп други желания от този сорт - депресивни. И всичко това заради него, мамка му! Като си помисля, че не ми дремеше въобще...
    А и искам най-добрата ми приятелка. Ако може една година да имам само нея, едно легло, много шоколад и книги! Това ми стига напълно. След една година ще се върне в живота усъвършенстваната ми версия и ще имам, когото си пожелая (тоест него). И ще сме много, много щастливи и влюбени и няма да ги има филмите. И пак ще е толкова лудо, диво, екстремно... Най-най-хубавата ми любов... си отиде. Но ще се върне.
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Боли ме главата адски много, цяла седмица ми е скапано *сигурно, защото не съм го виждала*, садвам се само при мисълта, че утре имахме цял ден на един етаж, а той реши да се покрие вдън земя... не ми се ходи на училище, имам нужда от няколко дни релакс. хД
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на cyclops
    Yours sincerely, чудно име

Изтощих се днес. Цялата съм червена, посинена, но пък се поотпуснах и това ме успокои малко за утре. Сега чай, арника и се хоризонтирам..

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    кога тъпите ми настроения ще спрат да се променят постоянно, честно омръзна ми вече :@ и как успяха да ме ядосат толкова 5 минути, а деня започна така добре
    мисля, че ми трябва секс
    поне разбрах отговорите на доста незададени въпроси и това съвсем не прави положението по-добре, но поне съм наясно как точно стоят нещата
    трите есета няма да се напишат сами та по-добре да свърша нещо полезно
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Не съм спала от 3 дни, карам само на енергийни напитки. Останаха ми още 2 есета, трябва да си избера документален филм за анализ, най-вероятно Catfish ще бъде. Ако още някой ми се обади и ми каже, че има нужда да бъде изслушан/а най-много да се изсмея и да тръшна телефона.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Апатично ми е. Липсва ми всякакъв живец тази седмица, искам само да си стоя в леглото на топличко с чаша горещ шоколад и бишкоти/маслени бисквитки и да гледам филмчета. А не да се наливам с по половин литър кафе на ден, да ям букви и да изтрещявам стабилно, щото не стига, че са написани само простотии, ами и са усложнени супер малоумно. 1 изречение от 10 думи става половин страница заради куп излишни вметнати части и обърнат словоред.
    Имам нужда от почивка, от сън, даже куфарите не искам да стягам, просто да съм си в нас, далеч от други хора. С нереално изнервящи индивиди ми се налага да общувам всеки ден и освен да друсам денонощно валериани, друг начин да ги изтрая, без да избухна в скоро време, не виждам. Само дебнат за чуждите грешки, за да злорадстват, ровят се в чуждите животи и размахват яростно пръст, пък не се виждат те самите какви са. Самочувствието и увереността привидно са високи само дето отвътре тресат яко комплекси.
    Разни досадници от близкото минало и слабо познати субекти нямат милост и ми убиват по един неврон всеки път, когато решат, че явно днес е денят, в който ще съм благосклонна и ще благоволя да им обърна внимание, пък на мен единственото ми желание е просто да се пренасочат към нещо лесно с дупка и да не ме занимават повече.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Чудя се,как може така да не ми върви в любовта,какво толкоз ми има,че ме харесват само откачалки???,а тия дето аз ги харесвам-или си имат приятелки,или се оказват женкари....
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    аda,pri teb...
    Станах,изкъпах се,пих кафе,сега ще ям и с нови сили към новия ден

Супер фен Аватара на Cloud9
    Извадиха ми по спешност снощи мъдреца. Зъболекарят се закани и на бавнорастящия. След час имам интервю за работа, но така и не разбрах къде им е офиса. Срам! Искам я тая работа!!!! Много я искам.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ден 2 без топла вода. Побърквам се. Поне ток има, за да си стопля вода на котлона и да се хигиенизирам.
    Като изключим тия неприятни събития, съм доста въодушевена. МъжО се завръща след двуседмично отсъствие и ще му се нарадвам подобаващо.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Американския посланник беше тъпак, но боди гардовете му бяха секси хах. Професор Lawrence Krauss изведе интересни лекции. Доволна съм.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Най-сетне се напсах като човек, станах изкъпах се и сега си мързелувам пред компа. Ще си поседя още около 30тина мин и отлитам. Жалко, че част от плновете за уикенда пропаднаха ( както и боядисването ми ), но нищо другата седмица няма как да не се исъществят Та като цяло ми е готино, веселко

Уморена ,изнервена и възбудена !
    Дълъг ден си беше днеска радвам се,че е краят на седмицата и ще си почина хубавичко поне днес!

Тъжно ми е, липсва ми

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Доволна, накупих много подаръци и нещичко за себе си.
    Като гледам днес обаче няма да седна да уча, както върви времето...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Меееега умрелия ден.Ако не организирам нищо вечерта ( а аз няма ) , ще бъде скучна петък вечер сам вкъщи.Мария няма да я изтрая отново , ако направи пак такава изцепка.Ростислава ме дразни мееега мн

Супер фен Аватара на sladkalady
    Днес опустоших всичката храна вкъщи-голям апетит, голямо нещо... :Д
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Град
    аda,pri teb...
    Чудя се защо точно днес трябваше да видя стара любов ?! :Д Беше яко да го видя все пак,стана ми едно приятно,как може да е толкова срамежлив и сладък. :Д :Д Оф отвратително време,бях като мокра кокошка из центъра ...

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    хайде вече да се обажда, че не мога да мога да чакам и ще ми мине стимула
    скучен ден като цяло, и какво беше това търсене на една рокля 2 часа умрях от студ
    сега ли точно трябваше да се разболея, само ми се киха и не се издържа
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си