.
Затворена тема
Страница 34 от 163 ПървиПърви ... 243031323334353637384484134 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 4072
    Мега фен Аватара на pandabear
    Ама много ми е объркано вече, не знам какво да правя, че да угодя на всеки... ): Като изключим това ми е някакво щастливкО и обичливкО. Наложи се да си правя и очила наскоро, но пък признавам, че съм доста секси с тях, хахахха.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ОФффффффффффффффффффффффф фффффффффффффффффффффффф тоя не спира да ми звъни и да ме занимава направо..толкова съм добра,че не мога да му кажа да ме остави намира-сама съм си виновна,басиии.. :Х Иначе трябва да стана в 5 и 30 ама хич не ми се спи..Още не съм се прибрала в Плд и вече ми казаха,че в Понеделник сме на бар..АхХх студентски живот-сладък животтт :Д
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ох. Една седмица без Фейсбук! Стискайте палци!
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ^Стискаме ;д още на третия ден ще влезеш ;р
    апф не се сеща за мен хич ;х
    много съм разочарована и объркана и отегчена
    и просто искам всичко да се подреди и да знам какво искам и да намеря това, което искам и да съм спокойна и така
    утре трябва да сядам да уча по биология, и цял ден трябва да горя калории,че днес се олях ..

Хайде лека нощ : )
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Чудя се кога всички ще спрат да ме притискат за нещо... Искам почивка... Много ми е сдухано тая вечер, изплаках си очите...

Клипа в комбинация с песента ме разплаква винаги http://www.youtube.com/watch?v=Li4-dyp8wHo Тц...
    Момиче ^^

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    чувствам се.. странно хД реших да изляза на терасата за глътка свеж въздух и на отсрещния тротоар видях моята изгора да върви на зиг заг и да пуши. Зная, че виси до посред нощите по барове и дискотеки, но все се надявах да не го виждам в тази му светлина, развали ми твърде прекрасния облик, който си бях създала в главата. хД И все пак ми стана хубаво, че го видях, точно преди лягане :3
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    всичко ме боли, спи ми се ама фитнес!
    брррр

Мега фен Аватара на pandabear
    Страшно слънчице навън. Усещам как ще се прави Eзеро с бири и белот.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Стабилно си се опитвам да се разболявам.
    Трябва да се стегна обаче, че довечера имам уговорка, идеята за която хич не ми се струваше толкова лоша снощи, ала тази сутрин единственото, което изпитвах, бе неистово желание да се задуша с възглавницата час по-скоро.
    Въобще не ми се излиза, нито ми се издокарва заради някого си, нямам желание да слушам все едни и същи клиширани комплименти, както и да се правя на забавна, интересна и готина. Щото не съм. На тоя етап от живота си съм скучна, досадна, отегчителна, меланхолична и зла, а никой не обича такива хора. Само дето на мен ми е все тая, щото съм си крайно самодостатъчна и раздавам любов от мен за мен.

Тичам(сииииилно преувеличено) след един, а след мен тичат трима други, за чието внимание женските се избиват, а на мен абсолютно нищичко не ми трепва отвътре. Егати иронията.

Град
    Plewen
    спи ми се, не спирам да мисля за снощната случка. Имам адски много за учене, но тоооооолкова ме мързи. Твърде силно подозирам, че ще лежа цял ден, колкото и да не ми се иска..
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Живея буквално втори живот и му се радвам!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Чудесно. Снощи се направихме културно с колегите. Утре ще бъде забавен ден в офиса. Той ми е миличък.

Сега и ако ми дойде музата за глупавия литературен обзор за дипломната всичко ще е 6.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на tonssy
    Научих си вече всичко, сега ще си почивам до вечерта ;д

anonymous708973
    Guest
    Оф, дано да успея да си преговоря всичко. Трима автори, оставени за последния момент. Ама съм и гений.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Леле, не бяхме ходили на шопинг от... есента някъде. Много ми е хубаво. Да речем, че съм 85% готова за контролното по биохимия утре. Еднобуквените съкращения ще си ги науча тая вечер.

Ако някой случайно знае защо еволюцията върви към хетероспоровост, много ще го обичам.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ядосана съм и бих набила първият който ми се появи пред очите !

Топъл, слънчев ден, придружен с разговор по скайп, нищо не може да ми развали хубавото настроение днес, дори комшиите, които режат дърва от 6 тази сутрин

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Леле, не бяхме ходили на шопинг от... есента някъде. Много ми е хубаво. Да речем, че съм 85% готова за контролното по биохимия утре. Еднобуквените съкращения ще си ги науча тая вечер.

Ако някой случайно знае защо еволюцията върви към хетероспоровост, много ще го обичам.
    Да беше хубав ден Изненадах се че не се умори въобще

Град
    София, България
    НЕВЕРОЯТЕН ДЕН! Простооооо, толкова доволна не съм била от доста време. Щастлива съм <3333

Супер фен Аватара на shmatarok
    Получих много неочаквано предложение и ще трябва доста да помисля над въпроса, преди да реша дали ще се съглася или не.
    Иначе цял ден си губя времето с глупости, разговори по скайп и ядене на чипс, ама то в тоя дъжд нямам никакво желание да се занимавам с нещо, имащо смисъл.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ее,най-после се видяхме по светло! Разходихме се, поговорихме си.
    Трябва да видим какво ще правим с тая почивка, кога, дали изобщо ще се ходи и да се намери някакъв по-евтин вариант ,че 90 лева за нощувка...ноу уей.
    В краен случай-палатки , пак ще е яко
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Blab
    някой да ми предложи комедийно сериалче (от тези по 20-30 минути)?
    трябва ми спешно. да си накъсвам работата с него, че така е непоносимо.

по темата: оформям си маникюр. това е достатъчно показателно, мисля. липсва ми и мисля да замина далеч.
    хайде да я дописвам тази дипломна, да запиша италиански (примерно) и да се оттегля в писане. предусещам успеха! йей!))

Град
    Plewen
    чудничко се чувствам днес. Починах си, както подобава, оставих всичкото учене за вечерта. Почти приключих с десетте страници превод по английски, остава да науча и по Литература и съм готова за вечерна доза "Sex and the city".
    Albus Dumbledore.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    [b]

по темата: оформям си маникюр. това е достатъчно показателно, мисля. липсва ми и мисля да замина далеч.
    хайде да я дописвам тази дипломна, да запиша италиански (примерно) и да се оттегля в писане. предусещам успеха! йей!))
    завижда

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ще си окача на врата табелка "Аз съм прасе!". Може ли да се отпусна да ям толкова?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си