- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Стискам си палци. Много.
Продължавам да уча иначе. Ще ги оправя тези неща, няма къде да ходят.
Блаааб, (hug)! И аз съм на това мнение.
Всъщност, въобще не ме интересува лази ли по корем, добре ли е, зле ли е, липсвам ли му, не му ли... Все едно не е било и той не съществува.Допускала съм много грешки, но в крайна сметка съм ги осъзнала и съм поискала прошка, което е по-важното. И продължавам да съм си все така прекрасна и да заслужавам МНОГО, защото аз самата давам много във връзка, просто той не е бил човекът за мен. И Слава богу, че толкова скоропостижно се разделихме, и Слава Богу, че се държа като абсолютен кретен и безсърдечно животно - успя да ме отврати от самия себе си, за което може да е горд, щото съм си Драма Куин и Мис Раздавам n-ти шанс, просто неговото си е наистина върховно постижение.
И животът отново стана прекрасен, и животът отново стана пъстроцветен. Стига толкова драми и стига толкова сополи, посвещавам се на яко учене оттук насетне и на малките радости от живота, пък ако има нещо да се случва - ще се случи.
Най-лошото е зад гърба ми, преживях възможно най-сълзливия и отвратителния си период, преживях хилядите удари от хиляди страни от възможно най-близките ми същества - е, щом съм оцеляла, значи мога да преодолея всичко.
Вярвам, че най-доброто тепърва предстои, все пак "колкото по-горчиво е миналото, толкова по-сладко е бъдещето".
едно напред две назад, омръзна ми и няма да се занимавам повече с глупости... приятно изненадам съм от това колко верен се оказа хороскопа ми О.о
дано поне книжката да стане готова по-бързо, карането ме разтоварва и за първи път не съм щастлива от факта, че апартамента ще е празен уикенда
ъъргх Господи дай ми търпение, защото ако ми дадеш сили ще ги избия всичкитеееееее
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
супер весело ми е, прекрасен ден <3
4-5 пъти ме погледна право в очите и то много продължително, и въпреки че видя, че съм се изкривила като глист, за да мога да го видя, не реагира като "WTF IS WRONG WITH U BITCH", а ме погледна право в очите и ми се ухили. Ох, толкова е сладичък. Оня пък малоумник дето ме забиваше преди ме чу как говоря за новата си изгора с целия ентусиазъм на света, изгледа ме злобно и ми подметна нещо от сорта на "ку*ва" ... Пълен минус е горкия, ама не можа да ми скапе настроението хд
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Наистина трябва да поработя върху преценката си ... писна ми хората, които съм мислела за приятели да ми доказват колко грешно мисля всъщност...
Всички са яко превъртели.. Не, сериозно! Накъде отива този свят - сякаш всички покрай мен, близки и просто познати, ги е ударило нещо доста тежко.
Писна ми приятелките ми да страдат за боклуци. Да, и аз страдам, но в сравнение с тях успявам да се държа.. или поне засега.
Като цяло не беше лош ден. Слънцето напичаше доста, даже си позволих да се пусна по тениска![]()
Утре ще се чуем и сега няма да мога да заспя от вълнение
Добрем, не успях да си изкашлям дробовете, ама гласа ми е паднал.
Само да не вземе да изчезне, че в понеделник ще изнасям урок пред потока и ми Трябва глас все пак..
Иначе, дано ми върне контролното тая. Толкова се кефих миналата седмица, че си направих баланса, че хич не се замислих, че имаше още куп задачи.
И както е слънчевко днес ииии се събудих с усмивка <3.
Така както вали сняг, май пак ще натрупа 30 санта. Поне не е толкова студено. Доволно ми е, програмата ми е пълна, хората прекрасни! За това лято се кроят невероятни планове, дано се осъществят. Няма какво повече да искам. Налягам си парцалките за изпитите май месец и юни - здравей вкъщи! :Д
супер, само цветът на косата ми дано да е хванал чакамм
Ох, защо е толкова прекрасен, когато тази прекрасност не е насочена към мен? И оная... :X уф. Не ми се говори за нея. И защо тъкмо когато го забравя той се прави на големия фейсбукър и целия ми newsfeed беше залян от него. Ии.. пак цяла нощ кошмари по този повод...
И къде ми е грешката? Новата потенциална жертва уж ме изкефи първо, после адски ме издразни и не знам какво ще го правя това момче... Май няма да се занимавам вече. Може и аз да бъркам някъде, ама чак пък толкова. Не ми пука особено много де, ама цяла сутрин ми се свива сърцето заради старата ми изгора. Той може да казва каквото си иска, ама не е възможно да съществува човек на света, който да не иска да бъде обичан и да обича в замяна. Що за глупост?! Никой не бяга от хубавото. Бих се радвала тези неща, които е написал, да са насочени към мен, но силно се съмнявам.
Човек може да получи това, което иска, едва след като ясно формулира желанието си. Затова цяла нощ съм формулирала желания, сутринта преди да стана пак... А, дано! Последният път, като използвах този метод, желанието се сбъдна около 2 часа по-късно. :d
Искам да обичам... ама споделено.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Събудих се в лошо настроение ... Силно се надявам да се оправи до вечерта. Напоследък в нищо не ми върви. Искам малко почивка от всичко и всички.
Писна ми хората да говорят и да си измислят.
Май взех да се съобразявам много и ще взема да отрежа някви хора да се оправят сами.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Днес отново ходих до съвета до трудова заетост както всеки месец.Запътил съм се аз по коридора и наближавам вратата.От отсрещната врата излиза една жена малко по-ниска от мен.Аз ходя сравнително бързо и се подминаваме.Веднага след нея изведнъж излиза още една жена малко по-висока от мен, с която замалко да се сблъскаме.Трябва ми малко време да я фокусирам и я поглеждам най-нагло в очите.Всъщност се оказа,че е несподелената ми любов от преди.....около 7 години.Не я бях виждал скоро.Чак усетих неудобството и от тая "нагла" моя проява и колебанието и дали да ми каже Здрасти или не.И аз нищо не казах.В крайна сметка се подминахме като непознати. Понякога и в заведенията така се случва.А всъщност поне според думите и трябваше да сме големи приятели и даже искаше да ме набие като и казах,че може и да се опитва просто да се измъкне.Е, явно съдбата е имала други планове за отношенията ни.Никакви![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Доволна, но уморена, заслужавам почивка.Леко ми е притеснено, че той не си вдига телефона. Не сме се чували и откач...
maDamn
Аууууу, откачам :@ Моя ще ме побърка.. Достатъчно простотии си имам на главата, та реши и той да ме нерви днес цял ден...
Момиче ^^
Прекрасен денн, а слънцето ме изпълва <3 Всичко мина, както аз и тя искахме![]()
Новите обувки ми направиха малко ранички, ама ще го преживея ;д Хубава разходка си направихме, сега си научих и ще си почина малко.
Сутринта станах без проблем, в училище всичко на 6, след училище видях няколко познати, разходихме се, поговорихме си, поседяхме в парка... В нас си направих най-вкусната салата.
Сега тъкмо си казах, че ще лягам, а гледам минава 5 часа. Май няма да спя, но какво пък... Прекрасен ден.
И спря да се върти за миг земята..
Боли ме менчето,но иначе всичко ми е ток и жици, и с него се чух и съм щастлива.
maDamn
Доста интересен ден.Дано не са се върнали , че малко кофти ще се получи.След малко излизам и съм в прилично настроение.Оправям си сметките една по една , ама ми е странно как момичетата ми звънят по 2-3 пъти преди 12 и после аз ги свалям , рофл
Въпреки кривия ми ден се чувствам добре. Сякаш напук на гадната болест, на опитите на хората да ми вгорчат настроението, аз съм си окЧувствам се преди всичко свободна и изпълнена с позитивизъм
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!