- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Мхм.
6 месеца правим, една дума не каза по отношение на това, и ми се нацупи май,че съм поканила и най-добрата ми приятелка на разходка. Не виждам какъв му беше проблема.
Като скисне и целия свят му е виновен.
Аз след малко се къпя и ще ям за 4-ти път , а после ще му лягам, че утре пак ще се успя инак.
Как може да съм толкова некадърна с всички тези компютърни и телефонни неща...
Иначе съм добре, цял ден ми е тооолкова слънчево настроението.И времето е доста приятно, дано утре да е по-топличко дори.
Everything changes, but beauty remains ...
забавен слънчев ден,
честита първа пролет :P
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Забелязвам промяната в себе си. Сега въобще не ме е страх да показвам на момчетата, че ги харесвам. Дори ми харесва, че се леко се смущават и притесняват от това.Но по-хубав начин, разбира се. И колкото и да ми казват друго някои хора, смятам, че за себе си съм достатъчно зряла и пораснала, щом не се страхувам да разкривам чувствата си пред хората, които са пряко засегнати от тях. По-добре ли е да си страхливец като някои други?!
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Чак сега виждам ,че имам леееееко одраскване от калашника,ама така е... който не закусва, нЕма сили да си пусне предпазителя
Иначе се ядосвам леко, че пак не ми се обади,ама като го чух следобяд какъв беше уморен, сигурно е заспал в 8 . Та ще се чуем утре.Обичам!
Беше страхотен ден!
maDamn
Като Леонидас от "300" сЪм! ВЪрша по няколко неща едновременно и успявам да се справя!!!
sex mood definitely. and since i don't have who to share it with anymore, i'd better fall asleep.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Много съм изморена трябваше да ставам рано. Сега пък трябва да седна да уча. Нямам сили за нищо.
не започнах добре денямайната му.
добре съм! хубаво ми е.
Най-много от всичко мразя да чакам обаждане и съответно да не знам как да си организирам деня.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Честита първа пролет, 'ма при нас пак сняг.
Днес - дупе да ми е яко.
Не учих като хората, ама вече ми писна. Още една седмица и ме чакат 10 дни почивка, после само още три седмици и мога да приветствам лятната ваканция. Колко бързо мина една година!
ох, хора, още си търся комедийно сериалче.
почти всичко ставащо съм гледала:Д
може и филм(и). да е лекичък, да не е сериозно кино. по-нов, абсолютно чийзи, ако ще да е.
имам остра нужда от това.
ПОМАГАЙТЕ!)
Имам си одеалце милкаааааааааааа...йейе
И ми е хубаво Денят беше хубав...нях.
Него го обичам още повече!
Последно редактирано от granger : 03-21-2013 на 10:34
maDamn
^Завиждам!
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Ако спечеля още едно ще ти пратя по колет![]()
maDamn
Приемам![]()
Ама съм сериознаСамо да се падне, и без тва ям много шоколад.
maDamn
Ако и следобедният е толкова гаден, колкото сутрешния, по-добре от сега да се гръмна.
Пак материал, който не сме учили. Почна да ми писва от тоя лектор, усещам, че ще се ходи при дийн-а.![]()
Тежи ми много нещо, което трябва да направя, но не се получава още, а времето тече. Уж има някаква светлинка в края на тунела, но хайде вече да се случват нещата, мамка му! Изморено ми е, мечтая си за лятото, морето, пясъка, вълните, приятелите, ментичката, таблата, плажния волейбол и запивките около огъня..
Дам настроението ми беше скапано за има няма 20 минутиужасно обидено ми е . Това въобще ама въобще не е честно .
![]()
направих толкова много и накрая друг се възползва
![]()
Няма смисъл нещо да правя тя вече си изигра идеално картите
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-21-2013 на 14:11
Разсейвам се, но съм адски притеснена за утре. Моля се всичко да мине добре и тя бързо да се възстанови. Моля се.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ъмм, изморена
имам отвратителни киселини, май е от пудинга, не знам :/
поне си свърших нещата, платих си част от сметката на телефона, утре ще ходя до фризьорката да скицираме косата, после до гримьорката и маникюристката и съм готова
и есе трябва да пиша, ама ме мързиииииииииииииии![]()