- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Приемам![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ама съм сериознаСамо да се падне, и без тва ям много шоколад.
maDamn
Ако и следобедният е толкова гаден, колкото сутрешния, по-добре от сега да се гръмна.
Пак материал, който не сме учили. Почна да ми писва от тоя лектор, усещам, че ще се ходи при дийн-а.![]()
Тежи ми много нещо, което трябва да направя, но не се получава още, а времето тече. Уж има някаква светлинка в края на тунела, но хайде вече да се случват нещата, мамка му! Изморено ми е, мечтая си за лятото, морето, пясъка, вълните, приятелите, ментичката, таблата, плажния волейбол и запивките около огъня..
Дам настроението ми беше скапано за има няма 20 минутиужасно обидено ми е . Това въобще ама въобще не е честно .
![]()
направих толкова много и накрая друг се възползва
![]()
Няма смисъл нещо да правя тя вече си изигра идеално картите
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-21-2013 на 14:11
Разсейвам се, но съм адски притеснена за утре. Моля се всичко да мине добре и тя бързо да се възстанови. Моля се.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ъмм, изморена
имам отвратителни киселини, май е от пудинга, не знам :/
поне си свърших нещата, платих си част от сметката на телефона, утре ще ходя до фризьорката да скицираме косата, после до гримьорката и маникюристката и съм готова
и есе трябва да пиша, ама ме мързиииииииииииииии![]()
Мисля си, че учителя ми по биология е вдигнал ръце от мен :Д смешното е, че го нокаутирам с отлични оценки :Д
добре ми е! разбих се днес. имам да пиша есе по шведски, захващам се.
утре е лесен и приятен ден, надявам се.
Тази вечер ми се иска да си пиша с някое интелигентно момче. Вдигнах ръце от тези покрай мен. Никой да не ме търси от тях. Искам някой да ме разбира и да говори на моя език.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
тооооооолкова изморена.
Имах най-ужасния тест по Литература, половината отговори ги играх на тото, пълен ужас. По английски откачалката се изнерви, почна да крещи, да хвърля дневници, бележници и за капак на всичко - чете ни един текст 2 листа дълъг и ни вика - "Преразказвайте" ... мда, що не.
Дано утре да е по-спокоен ден, имаме и без това на един и същи етаж с Него, очаквам пак да ми се хили като зелка, но поне ще ми оправи настроението.. предполагамхд
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Избеснявам. Днес не сме се чували и съм в неведение дали утре ще си идва. Звъннах преди известно време, не ми вдигна и реших да не нахалствам повече с обаждания.
Ще се захващам да боядисвам майката. Много приятно занимание.![]()
You are broken, I can fix you...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ползотворен ден, погледнато от всички страни :3
И сега накрая толкова работа свърших, че едвам гледам. Ама трябва още малко да постоя будна- чакам да ми изсъхне лакът, имам да реша една задача по математика и да прочета ''Ралица''.
Влюбено.
Щастливо.
Подредено.
Очакващо.
Нетърпеливо.
Добре съм.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Толкова съм наивна, добричка и състрадателна, че чак ми е смешно. Бих си плеснала един шамар, ама няма да помогне :д
спи ми се.
всъщност, не. искам просто да избягвам всички.
same here.
толкова ми е сиво и въобще не се вижда светлинка в тунела. все едно няма да я огрее скоро моята улица. а така имам нужда от малко щастие, любов, някой да ме гушка и да му пука за мен. от друга страна ми е трудно да се доверя, след като отблъснах единствения, на когото му пукаше и сега той don't give a fuck за мен и има друга, за която му пука дори повече. трудно ми е да се доверя не на друг, а на себе си. писна ми да отблъсквам хората.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
^горе главата. аз не искам такива неща :Д просто трябва да се разправям с болници, такси, изпити. блях.
спи ми се толкова много, ама ТООООЛКОВА :х главата ми ще се пръсне, цялата съм скована, едвам се движа, идея си нямам защо. Трябваше да правя тренировка днес, а едвам станах от леглото, писна ми все да отлагам ._.
Днес имаме на един етаж, толкова се кефя. Така имам нужда да го прегърна, ама уви. Искам някого, на когото ще му пука за мен, ще ме обича и ще прави всичко за мен, така както аз за него. Хихи, много искам, нали?
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Нищоправене all day..
Чардафоне, предложи ми какво да правя 2 часа оставащи в даскало...
Иначе ми е добре, изключвайки тъпото време ще ми е идеалничко.
maDamn