- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
За първи път сесията ми е почивка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^ hi ,bro!
Мисля,че съм по-добре...
Баба ми има рожден ден. Нях. И е студено, и той не си чува телефона...и ще го самоубия.Нях.
maDamn
^Yo-yo! Как е, кака, бичиш ли дръва?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Яко. Чак фъргам трески наляво -надясно .
maDamn
Мразя, когато ми се налага да ровя в мръсотията, и да научвам неща, които едва ли бих искала да знам.
ХА!Дяволски се забавлявам в тия моменти, когато се оказвам права(пък те са доста често). Тук е моментът и да спомена колко мразя да се оказвам права, обаче... shit happens.
Повече ме занимава въпросът наистина ли съм толкова добра, или просто те са прекалено елементарни и предвидими?
Важното е, че крайният резултат е... втрещяващ. Какво ли е да се превърнеш в скот? Всякаква липса на съвест, на такт, на морал, на принципи, на ценности... Живеят си първично и щастливо, обаче ако това е щастието... Мерси съм.
Въобще, отвратена съм от събитията около мен в последно време - деградация отвсякъде, липса на всякакви ценности, чест и достойнство, състрадание, съпричастност, болно, консуматорско общество...
Не съм родена нито в правилната епоха, нито на правилното място.
MY THOUGHTS EXACTLY
точно преди 10 минути си мислех как като бях готова да ходя по 1 час на дъжд/сняг/студ/мрак/мраз и пр. , той не ме ебаваше грам и сега като се дръпнах и изведнъж станах ''мило'', колко много искал да излизаме, бля-бля
и се прави на интересен или ме кара да се чувствам виновна, задето се е скарал с най-добрия му приятел уж заради мен и защото ме бил защитавал
пф, сигурно
как пък му каза Георги 1 нещо за мен и веднага нацели ''болното място'' ,та го прие толкова навътре
но както обичам да казвам:"всичко се връща", така че да пострада малко и той, да види какво е
междувременно се дразня на снега, та отивам да си успокоявам нервите с чистене и готвене; лакиране и простиране; "Под прикритие" и топло чайче с мед и лимон![]()
Пет часа висене, ама буквално. На всичкото отгоре такива специалисти ми се изказваха на главата, разбирачи от всичко, България се оправя за 10 минути с тях, баахмааму.
Не искам и думичка за протест да чувам, наслушах се просто.
Без мама и без тати не може една молба да попълни, ама разбира и от политика и от икономика.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ооо да и има повече секс опит от 50 годишните си родители паххахаахахахах което в някой случай е напълно вярно !
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
През по-голямата част от животите си не казваме нещата , които искаме да кажем.Говорим си с намеци и изпращаме си странни съобщения.Така че сега , просто и ясно, обичах те .Много , толкова много.Просто ми се искаше да имаме малко повече време заедно.
Жалка история на Орлов мост.ББ знае , че ако изборите бяха днес , падаше от много високо и другите мутри щяха да си поговорят с него и затова се опита да хвърли прах в очите на хората с оставката на Дянков.Дори не беше близко да се получи.Грозни сцени , много.Трябва да се въведе образователен ценз за полицаите.Да удряш беззащитните хора , които ти плащат заплата..безумие.В това особено настроение , в което съм , кой знае.Тъпите педерастие имат смелост , само когато са в група.
Абе, какво става в България в момента? Онлайн медиите почти нищо не казват, а се чуват някакви работи за протести, всеки ден ли се протестира?
Продуктивен ден! Направих си диаграмите, сега чакам останалите от групата ми да си предадат нещата, за да мога аз да ги обобщя.
Доставката днес беше извършена от страшно сладурче, направо кеф ми беше да си лафя с него! Ой! И толкова учтив, обичам ги тези хора, всички са толкова възпитани и винаги внимават да не се чувстваш ощетен по някакъв начин. Нямам търпение да дойде четвъртък вече, искам си я при мееен!
^^ На мен много по-жалко ми беше оправданието на енергото, че големите сметки са се образували, защото са сметнати 10 дена отгоре. Хаха. За 10 дена не стават сметки от по 700-800-1000лв.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Еее нененен, тоя прекалява с шибаните си филми, с комплексите си и с интригите. Как по дяволите реши, че аз въобще бих могла да се интересувам от него ?! През оная работа ми е .
А иначе, въпреки всичко, след тренировката съм си в много добро настроение, слушам музика, съобщиха ми няколко изненадващи неща, които ме зарадвахаВ събота се очертава мнооооооого як купон, нямам търпение. А и ми е интересно как ще се държат някои хора
![]()
НАУЧИХ! Ох ох ох ох! Колко съм доволна! Да идва изпитчето в четвъртък
Иначе ми е добре. Болят ме крачка, но ми е хубаво. Спокойно.
Уморена съм.
Спи ми се.
Липсва ми.
Имам да пиша.
Пфу.
Баща ми ме напсува преди малко ... без никаква причина се ядоса ... о.О Да сте чували за мъжки ПМС, защото нещо забелязвам симптоми ..
То напоследък, че нищо не върви това е ясно... Но пък днес си дадох малко почивка. Ще се отдам на хубава музика и ще си се наспя много хубаво тая вечер ^_^
Толкова се притеснявах за днес, че даже сънувах притесненията си. Всичко мина перфектно обаче и не мога да съм по-доволна.
И спря да се върти за миг земята..
Напсувал ? Какво е ПМС ? Кой прекалява ТОНСИ ?
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Е, не, потресена съм. То бива-бива. К'во пак не направих като хората..
Раздразних се мега много. Толкова труд хвърлен на вятъра!
Ric, wtf, dude??? :/ Направо не мога да повярвам.
Взех си изпита с подходяща оценка. Онази по английски пак не беше доволна, само тезата ми била хубава, иначе било объркано. Ами за разлика от нея аз не съм учила как да пиша есета 15 години, нямам phd , нямам и намерение да се занимавам с такива неща. Сега си отивам най-после в къщи, надвявам се че ще успея да си го чуя или дори видя по скайпкато цяло съм доволна днес
Днес ми беше доста криво. И се ядосах на някои важни за мен хора.. обаче май ми мина.
То ще е така. Ще ме лъжат и ще ми замазват очите и така ще е.
Ой момичето от Румъния ми е хубаво и се надявам да си изкараме хубаво другия месец..
Ндаа.. писах му, че ми липсва.. ама кво? нищо)
те така ще е. Напразни опити за нищо.. ми да.. то така най-хубаво.
Лягам с главоболие.Изключително тъп ден,направо думи няма. А той цял ден не се сети да ми звънне. Нещо тия дни не ми харесва как се държи.
maDamn
Успяхме да се чуем <3 дори за малко . Само с гласът му ми стана по добре от гадният грип
Хем знам, че ще ставам рано, хем не ми се спи и не мога да се накарам да си лягам.
Не бях хващала фотоапарата от 1-2 месеца и тия дни направо му разказах играта. Толкова много идеи и желание за снимки имам, че сякаш всеки момент мога да се пръсна от ентусиазъм.
Тия дни трябва да говоря с човека, когото съм си харесала за снимки. С това лице и излъчване и моите идеи... Лелеее, дано само се съгласи. Не знам дали обича да се снима. Ще правя мили очички, докато каже "да". Ако все пак не се съгласи, ще ми умре вдъхновението.
Имам още 1-2 дни да премислям как да му предложа така, че да не може да откаже.![]()
И спря да се върти за миг земята..