.
Затворена тема
Страница 4 от 163 ПървиПърви 123456781454104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 4072

Hybrid View

Някакво болнаво ми е боли ме гърлото и ме втриса . Направо нямам думи точно тази седмица да се тръсна на легло

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Изгубих се сред клетки и ДНК-а и лоши сънища. Още 4 дни и съм във ваканция. Да минават!

Супер фен Аватара на sladkalady
    Много щастлива още от сутринта! Дано целия ми ден да е такъв .
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Болна съм, поне ще си почина малко щото тая първа смяна ми омръзна.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не ми беше добре и се прибрах. Баси и ужаса,не мога нищичко да хапна, само на вода съм. Не мога просто...
    искам да си го гушна и да заспя до него.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Като престъпник.

Ама като цяло ми е добре. Само малко работа да посвърша и заминавам на даскало да бездействам.

Супер фен Аватара на tonssy
    Раздразнена, отегчена, разочарована от хората.

Някво меланхолично ми е

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ц, ц, ц... Доста се замислих след тази пресконференция. Наистина може да стане доста грозно.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    клипа се получи уникален, и да искахме да стане по-добре нямаше как, сега остава да го обработим и да сложим музиката и ще е перфектен
    май хората не знаят с какво се захващат, когато ни кажат, че не можем да направим добро произведение
    засега денят е забавен, дано да продължи да е така и до довечера
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Някакси все повече започвам да си мисля,че егозимът си е много добро качество.Защо да се опитваш да се раздаваш и да разбираш хората като просто може да си се възползваш от тях както ти харесва.Да не ти пука ама грам как се чувстват,да си живееш живота,да не даваш разни отчети и така и да ги търсиш само когато имаш нужда.Ако пък не те устройва и/или тях не ги устройва биеш един Next и просто гледаш напред.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

студено ми е и ми се спи. И искам ТОЙ да ми се обади,сега съм добре, а ако го направи, ще съм 300 пъти по-добре. ;д

Боли ме гърлото и цялото тяло и ми е много студено .

Мега фен Аватара на Chacho
    За първи път сесията ми е почивка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Beyond reality
    ^ hi ,bro!
    Мисля,че съм по-добре...
    Баба ми има рожден ден. Нях. И е студено, и той не си чува телефона...и ще го самоубия.Нях.
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Yo-yo! Как е, кака, бичиш ли дръва?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Beyond reality
    Яко. Чак фъргам трески наляво -надясно .
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Мразя, когато ми се налага да ровя в мръсотията, и да научвам неща, които едва ли бих искала да знам.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Пет часа висене, ама буквално. На всичкото отгоре такива специалисти ми се изказваха на главата, разбирачи от всичко, България се оправя за 10 минути с тях, баахмааму.
    Не искам и думичка за протест да чувам, наслушах се просто.
    Без мама и без тати не може една молба да попълни, ама разбира и от политика и от икономика.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Ооо да и има повече секс опит от 50 годишните си родители паххахаахахахах което в някой случай е напълно вярно !
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    През по-голямата част от животите си не казваме нещата , които искаме да кажем.Говорим си с намеци и изпращаме си странни съобщения.Така че сега , просто и ясно, обичах те .Много , толкова много.Просто ми се искаше да имаме малко повече време заедно.
    Жалка история на Орлов мост.ББ знае , че ако изборите бяха днес , падаше от много високо и другите мутри щяха да си поговорят с него и затова се опита да хвърли прах в очите на хората с оставката на Дянков.Дори не беше близко да се получи.Грозни сцени , много.Трябва да се въведе образователен ценз за полицаите.Да удряш беззащитните хора , които ти плащат заплата..безумие.В това особено настроение , в което съм , кой знае.Тъпите педерастие имат смелост , само когато са в група.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Абе, какво става в България в момента? Онлайн медиите почти нищо не казват, а се чуват някакви работи за протести, всеки ден ли се протестира?

Продуктивен ден! Направих си диаграмите, сега чакам останалите от групата ми да си предадат нещата, за да мога аз да ги обобщя.
    Доставката днес беше извършена от страшно сладурче, направо кеф ми беше да си лафя с него! Ой! И толкова учтив, обичам ги тези хора, всички са толкова възпитани и винаги внимават да не се чувстваш ощетен по някакъв начин. Нямам търпение да дойде четвъртък вече, искам си я при мееен!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^^ На мен много по-жалко ми беше оправданието на енергото, че големите сметки са се образували, защото са сметнати 10 дена отгоре. Хаха. За 10 дена не стават сметки от по 700-800-1000лв.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на tonssy
    Еее нененен, тоя прекалява с шибаните си филми, с комплексите си и с интригите. Как по дяволите реши, че аз въобще бих могла да се интересувам от него ?! През оная работа ми е .
    А иначе, въпреки всичко, след тренировката съм си в много добро настроение, слушам музика, съобщиха ми няколко изненадващи неща, които ме зарадваха В събота се очертава мнооооооого як купон, нямам търпение. А и ми е интересно как ще се държат някои хора

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    НАУЧИХ! Ох ох ох ох! Колко съм доволна! Да идва изпитчето в четвъртък

Иначе ми е добре. Болят ме крачка, но ми е хубаво. Спокойно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си