- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Тая вечер ще се пие!
Време е да видя момченцата ми как са и да им се оплача за ужасната седмица, която мина и още по-ужасните изпити, за които почти забравих.Не съм ги посещавала от около месец и ми домъчня за тях, надявам се и на тях за мен.
![]()
Трябва да се обсъдят и някои работа с квартирата с другите ми другарчета, ама кога ще стане т'ва - не се знае. И си искам поръчката от амазон, какво ми се бъгва тъпата карта на моменти :@
Притеснявам се малко и за него, вчера даже го сънувах, но се надявам, че е по-добре. Няма да можем да се чуем днес вероятно и ми е малко виновно, ама той е силно момче, ще го преодолее.
ауу прекрасен е тоя човек бе. Не знам как го пуснах да си ходи... ще го изямммм
невероятно щастлива съм <3
Понякога...някои хора,като нямат какво да кажат е по-добре да замълчат...
Иначе ми е идеалишен.
maDamn
Безразлично ми е. Спирам да си давам зор, да си троша нервите и да полагам усилия за когото и да било.
Като са направили колосалната грешка да ми изгубят уважението, да видим сега как ще успеят да додрапат до повърхността.
Не ме е жал, не ми е гузно, не ми е мъчно. Не мисля да прощавам предателства и неблагодарно отношение, дори ако знам, че днес е последният ми ден и утре ще умра. Не съм Майка Тереза, нито претендирам да съм.
Единственото нещо, за което съм бясна е, че ме занимават и ми губят времето излишно, пък то ми е ценно.
обзело ме е спокойствие и безразличие, разходката днес беше страхотна и съм адски уморена как ще издържа тази вечер![]()
търпението е майка на знанието, но за съжаление съм нетърпелива, дано вечерта се развие добре
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Последните дни изобщо нямам настроение.Криво ми е и изморено (незнам и аз от какво) просто доста неща ми се насъбраха.. Искам за 3-4 дена поне да отида някъде,където не съм била и да се отдам на пълен релакс ..
тъпо ми е.. бях на баскетболен мач, Левски биха Спартак Плевен със 7 точки, умрях си от яд ._. ходи ми се на училище, искам да го видя. Като знам, че идва ваканцията и 10 дена няма да го виждам, направо ми изтръпва всичко![]()
Реших да не си правя рождения ден, предпочитам да си спестя парите за нещо по-интересно от събиране с приятели. Като цяло последните дни настроението ми е ужасно, чувствам се зле, безполезна и садната. Пф.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
ПРЕКРАСЕН ДЕН!
намерих си фъстъци с уасаби, пробих се, пързалях се с пликове, тренирах, починах си! тип топ!
Снощи беше много прекрасно.
Днеска съм дроб. Струваше си.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Гадно ми е... Много ми е тъжно. На всичкото отгоре имам и да уча, а с тези чувства не съм в състояние да запомня нещо... Нямам настроение за нищо. Ровя се във форума ии стоя с тъп поглед пред компа.![]()
Някак безразлично ми стана.
Явно свикнах да не съм в приоритетите, много ми е ...не знам и аз, празно.
Искам го вече да си идва и да има време за мен,просто тия 3 месеца ми изпиват силите.
maDamn
Обичам да е слънчево, спокойно и топло![]()
Отивам да си купувам рокля, че Великден е след седмица![]()
След вчерашния ми сън ми е тъпо цял ден... Мислех си, че вече наистина нищо не чувствам и че мога да държа нещата под контрол, пък то какво, всяка нощ го сънувам, вчера, че го прегръщам, гледам го как спи в ръцете ми и го целувам по челото.![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
да им имам разбиранията на някой хора, честно -.-
няма един ден, в който мен да не ме ядоса някой, просто тва стана ежедневие -.-
http://ask.fm/iwwkaa
NambyPamby, струва ми се, че на моменти доста преиграваш, правейки се на по-студена и незаинтересована, въобще на по-голяма непукистка, отколкото си всъщност.
Не мислиш ли, че е време да обърнеш нова страница и да разрешиш сама на себе си "и на твоята улица да изгрее слънце"?
Може и аз да се бъркам и това да са моментни неща, просто ми правят впечатление.
Welcome to the Jungle...
Беше много хубав ден. За първи път ми се случва да премеря 6 рокли и всичките да ми харесат как ми стоятСега ще си блъскам главата цяла нощ, мислейки коя точно да си взема. Смея си се на акъла, що за проблеми имам.
Каква вечер!
Обичам си мъжката компания. И бях приятно изненадана от развоя на събитията, не очаквах да проведа подобен разговор и да свалим така картите на масата. Доволна съм, не обичам да оставям недоизяснени неща, а и научих доста интересни.Успях да се оплача и да ме успокоят, така че съм добре. Надявам се последните няколко часа да се повторят, защото наистина ми е приятно да общувам с такива хора, ама ще видим. Лягам да спя сега, че не си чувствам половината тяло.
Няма нищo по-прекрасно от това да изпиеш една бира рано сутринта и да сецкаш от лулата на мира.
Като камък на сърцето ми тежи една мечта
Има място под небето, всички сме деца на таз земя
Като камък на сърцето ми тежи една мечта
Съберете се момчета да изпушим старата лула ......
....лулата на мира
Не знам. Разочарована съм от хората....
Такъв човек съм, че давам повече , отколкото се очаква. Раздавам се за другите и като всяко глупаво човешко същество, съдя за постъпките на хората по своите собствени.Като под ''съдя'' имам предвид, че предполагам и се надявам на човешки постъпки, по начина , по който аз си ги представям, по начина по който аз бих ги направила.
Явно е адски грешно, осъзнавам го , но не знам как да се преборя с него...тъпо ,а?
Тъжно е да не можеш да вярваш в хората. Не казвам,че аз съм света вода ненапита, някакъв идеал. Но хиляди пъти съм доказвала , а и сама на себе си, понякога горчиво дори, че правя повече от необходимото , за да зарадвам хората около мен. Явно това не е положително човешко качество? Имам предвид, трябва да бъда супер задник и да се държа като такъв , за да ми е добре? Ама на мен не може така да ми е добре...не знам. Явно ми е някакво сбъркано.
Имам нужда от промяна,но не съм сигурна...объркано ми е.
ОБИЧАМ!
maDamn
горе главата плам
добре съм. очертава се учене днес. болят ме ребра и опашка от вчера амаммм.
приятен ден вии желая!
Главата ми винаги е високо вдигната ,Магс.Просто се замислям и се разочаровам...самтаймс.
Но сега съм щастлива. Имам си малка сладка Вяра :* Да е жива и здрава.
maDamn
Не знам какво се случва. Не знам какво искам да се случи, но знам, че нещо трябва да се промени.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Много криво ми е, и адски нервно.. искам да я видя...
Покрай мен не се живее в момента просто, инак съм добре ..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Първо не, не, не после ДА ДА ДА
За първи път виждам през толкова кратко време да става бой, да отидеш на заведение и през 20 минути да излизаш навън заради мелето... :Х не, не, не няма такова шоу, това въобще не беше за изпускане
Обичам кафетата с момичетата в неделя на обяд, както и да гледам разбитите мутри на всички пияни от снощи, носи ми едно специално удовлетворение.
Май днес ще трябва да поуча
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....