.
Затворена тема
Страница 42 от 163 ПървиПърви ... 323839404142434445465292142 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 4072

Hybrid View

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не знам. Разочарована съм от хората....
    Такъв човек съм, че давам повече , отколкото се очаква. Раздавам се за другите и като всяко глупаво човешко същество, съдя за постъпките на хората по своите собствени.Като под ''съдя'' имам предвид, че предполагам и се надявам на човешки постъпки, по начина , по който аз си ги представям, по начина по който аз бих ги направила.
    Явно е адски грешно, осъзнавам го , но не знам как да се преборя с него...тъпо ,а?
    Тъжно е да не можеш да вярваш в хората. Не казвам,че аз съм света вода ненапита, някакъв идеал. Но хиляди пъти съм доказвала , а и сама на себе си, понякога горчиво дори, че правя повече от необходимото , за да зарадвам хората около мен. Явно това не е положително човешко качество? Имам предвид, трябва да бъда супер задник и да се държа като такъв , за да ми е добре? Ама на мен не може така да ми е добре...не знам. Явно ми е някакво сбъркано.
    Имам нужда от промяна,но не съм сигурна...объркано ми е.
    ОБИЧАМ!
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Не знам. Разочарована съм от хората....
    Такъв човек съм, че давам повече , отколкото се очаква. Раздавам се за другите и като всяко глупаво човешко същество, съдя за постъпките на хората по своите собствени.Като под ''съдя'' имам предвид, че предполагам и се надявам на човешки постъпки, по начина , по който аз си ги представям, по начина по който аз бих ги направила.
    Явно е адски грешно, осъзнавам го , но не знам как да се преборя с него...тъпо ,а?
    Същата съм.
    И като очакваш нещо, а не стане така... разочароващо си е, защото знаеш колко малко би коствало...

Пак оставих ученето за последния момент.
    Трябва и да спортувам, а носът ми тече и хич не ми е до това. Май ще пропусна...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    горе главата плам

добре съм. очертава се учене днес. болят ме ребра и опашка от вчера ама ммм.
    приятен ден вии желая!

Град
    Beyond reality
    Главата ми винаги е високо вдигната ,Магс.Просто се замислям и се разочаровам...самтаймс.
    Но сега съм щастлива. Имам си малка сладка Вяра :* Да е жива и здрава.
    maDamn

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не знам какво се случва. Не знам какво искам да се случи, но знам, че нещо трябва да се промени.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Много криво ми е, и адски нервно.. искам да я видя ...
    Покрай мен не се живее в момента просто, инак съм добре ..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    She's commin home in friday!!! Супер якото ми е!!!

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Първо не, не, не после ДА ДА ДА
    За първи път виждам през толкова кратко време да става бой, да отидеш на заведение и през 20 минути да излизаш навън заради мелето... :Х не, не, не няма такова шоу, това въобще не беше за изпускане
    Обичам кафетата с момичетата в неделя на обяд, както и да гледам разбитите мутри на всички пияни от снощи, носи ми едно специално удовлетворение.
    Май днес ще трябва да поуча
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мързел съм, направо дроб от 4 дни насам. Не, от поне 14 всъщност. Не знам пролетната умора ли е, любов ли е, птички и пчелички и слънчице ли, ама както наближават важни събития, а аз съм по средата на нищото... излагацията ще е порядъчна.

Поне почнах да си харесвам косата. Положението не е толкова трагично, колкото изглеждаше преди два дни.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Оооох, болиии ме корем ;д
    Шибан отчет, шибано време от месеца ;дд
    А и утре ще изнасям лекция пред шибания поток от идиоти. Отврат.
    Готина седмица се очертава, да ми завиди някой ;д ..

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    тооолкова ми е мързеливо, че чак ми се плаче. Цял ден се въргалям в леглото, нищо не съм свършила, а утре имам ОГРОМЕН тест по английски, на който не зная какво ще правя, защото, както винаги ме мързи да си науча граматиката. мдъ. Нямам търпение да стане 4 часа, че да си хапна плодова салатка :3 Трябва да се къпя, да си правя маска на лицето и на косата, да се лакирам, да си изгладя дрехите, да се оправя за утре, да уча и уф, още 239829 неща. Надявам се утре да е хубав и продуктивен ден и оня тъпчо да дойде на училище :3
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Много съм разсеяна и това адски ми пречи на всичко, което имам да върша, най-вече на ученето. И, разбира се, намерих кога да се разболея, точно преди да се прибера. Супер...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на antineutral
    Прекаляват. Можеха спокойно да питат дали не искам да им купя памперси

Искам я ужасно много ;( ...
    много ми липсва...

тежко ми е, реве ми се, не мога да я разбера а се мъча... побърквам се..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 03-24-2013 на 14:36
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Току що ме скъса и ми каза да забравя за нея, някой да ме гушне ще може ли защото смятам да садна много злобно а ако садна, някой форумни потребители определени ще го отнесат много злобно :@
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ох, в петък беше повече от чудесно. Много хубаво си прекарах.
    Вчера ме подразни тя, че приятелката й нямала с кого да отиде на дискотека и тя щяла да иде с нея. А когато най-добрата й приятелка я попита в петък да отиде с нея, тя отказа, защото уж щяла да пътува, а накрая се оказа, че не е правила нищо цяла вечер, нито е пътувала на другия ден.
    Малкото пате има рожден ден. Да ми е жива и здрава, здрава най-вече и много ,много щастлива
    Хубаво си изкарахме, разходихме се с милото, потормозих го малко
    днеска хубав ден беше!

след малко ще мятам нещо във фурната и ще сядам да попиша малко тестовеее....
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Beyond reality
    ^ ^Успокой се.
    Доколкото помня , тя беше по-малка от теб?? Може би е просто прищявка, не си го слагай толкова. Може сега да ти звучи кофти,ама на тия години са страшно пикливи. От личен опит знам кво ти говоря. Не позволявай да ти врътка номера и не показвай слабост пред нея.
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Да,изисква се малък напън,малък опит, а би означавало толкова много.
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Свърших си някои работи, излязох с моите душички, пих bubble tea с карамел. <3
    Научих, че пак ще се местим в посолството. Хич не ми се занимава. Е, поне ще съм в баш центъра
    Имам да свърша някои други неща, и ще отпразнувам деня с филм. Хубаво ми е.

Мега фен Аватара на Blab
    чувствам се малко глупаво, но го преживявам.
    фокусирана съм върху себе си. харесва ми!)

Град
    Plewen
    досега си разчиствах стаята, че баща ми я е натъпкал с всевъзможни глупости, докато ме нямаше. Пфу, затънах до ушите.
    Мисля да поуча малко, да хапна нещо леко, да се изкъпя и да се настаня с топъл бульон пред компютъра и отново да си изгледам "Петък 13-ти". :3 Хубаво ми е днес, макар че разбрах нещо, което ме натъжи адски много. Животът е несправедлив, не е честно толкова млади хора да си отиват от тоя свят. :/
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на Irti
    Идеята с висящото кафе е много готина. Браво! Нищо, че пак се опитваме да сме като чужденците, но все пак това е една красива инициатива! Аз мисля, че като горди българи ние пак ще се проявим, като пълни лайнари и висящите закуски ще вземат хора, които имат пари, но все пак биха предпочели безплатното кафе и малката закуска. Ние сме едни проскубани, озлобени кучища, които не стават и за салам. Също се съмнявам в някое кафене да пуснат някой просяк да изпие едно кафе и да се почуства и той човек, защото видиш ли няма пари да си купи поредната ГЛУПАВА, ГРОЗНО ИЗГЛЕЖДАЩА ДРЕХА или пък няма пари за някакви изключително грозни очилца, или пък не дава по 300лв за обувки. Деба и модерните гейтаци, дето са станали почти всички българи. Ще влезе някой по-скромен да иска нещо висящо и някой ще го изгледа супер странно, защото той примерно е без прическа и не е нарешен?! Ебал съм ви майката, че ще взема вече да дъртея, а съм бил нарешен два-три пъти през живота си и имам прекрасна коса, за които много жени и мъже ми завиждат, а не я чешам с четката и пак е прекрасна! Дебел кур за модерната сган, която се мъчи и мъчи да привлича позитивни отзиви на улицата!

Много се радвам за тази работа, която сме откраднали и с удоволствие скоро ще разбера кое кафе предлага тези услуги, ще ида да си поръчам кафе и ще платя не още едно, а още 5! Всяка седмица по 2-3 бих ходил да оставям висящи работи, за окесилите мъди, които харесват през фейсбук и после ще идат да ядат без пари!

Всички тези са един огромен боклук, който не се разлага и не се рециклира. По-опасна напаст от чумата, но все пак ние ще ви нахраним с една закуска и едно кафе, за да се почувствате отново нагли.

"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    хора, дето нищо не щат да вършат.
    Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
    "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас."

Преди много време е казано и още важи с пълна мощност!

Инак съм супер!
    Последно редактирано от Irti : 03-24-2013 на 16:33

Мега фен Аватара на xoxi
    Гърлото ме боли вече трета седмица. Само вечер ме болеше, а днес цял ден ме мъчи...
    Физически и психически вече крещя за ваканция.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Plewen
    изморена съм, спи ми се и ме боли главата. Лягам след малко, че утре отново ме чака учене ;( Моля се на всички божества оня да дойде на училище утре, че вече не издържам да не го виждам :/ Много ми беше тегаво цяла вечер, добре, че си писах с две много близки приятелки, та се разведрих малко. Имам чувството, че ще се побъркам вече. Атмосферата в тоя град ме изнервя адски много, искам да се махна, да отида някъде, където никой не ме познава, някъде, където ще мога да изляза по пижама на улицата, без да се притеснявам, че някой ще ме види... ._. Имам нужда от релакс, дълги разходки и ароматна вана. Подозирам, че ще се отдам на СПА, релаксиране и спорт през цялата ваканция, не се издържа иначе.
    Albus Dumbledore.

Мразя неделите, от поне месец-два това са ми най-неприятните дни от седмицата. Като че ли всичко се трупа, трупа и след това се стоварва върху мен в Неделя. И сега и "груповият" проект трябва сама да правя, понеже явно само мен ме интересува каква оценка ще изкарам, не е като да става така за първи път, но ми писна все аз да се мъча и да не спя, понеже останалите 4 човека лежат на моя гръб. Очевидно е, че пак няма да се спи довечера, ама какво пък, за какво ми е, и без това от сън спомен няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си