.
Затворена тема
Страница 43 от 163 ПървиПърви ... 333940414243444546475393143 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 4072
    Супер фен Аватара на tonssy
    Напрегнато, развълнувано. Айде вече да става време !!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    В петък - великденска ваканция кеф. Трябва само да си напиша есето по английски и да направя теста по бизнес и съм тип-топ.
    Хубаво ми е. Спокойно. ^^

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    трябва да излизам след малко, а се замотах в тъмблър и още не съм до никъде ._. Имам тест по английски днес, дано да го направя като хората... Искам вече да го видя, мдаа ;(
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Доста по добре от Събота и Неделя !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Умирам за сън... Кой ме би по главата да правя Джилиън в 22.30 снощи?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Не стига, че имах само 2 часа за спане, ами и само някакви кошмари сънувам...както и да е, Понеделник е вече, Неделя свърши и всичко ще си е както трябва.
    Още само 78 дни и си идва

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Искам да си идва вечеееееееееее Пфу,ядосвам се отново.
    Днес беше крайно непродуктивен ден, установих че много маскирани има в моя клас,но така или иначе скоро няма да им срещам мутрите, това не ме притеснява. Колко много фалш и лицемерие. Чак да ми стане лошо.
    maDamn

Мега фен Аватара на Blab
    коремът ме боли ужасно, имам само 1 аулин и го пазя, времето е няма такова, не съм си дописала, а трябва да се заведа на училище. въобще, кеф. дори нямам настроение за театър. а много исках. може би така трябва)

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    коремът ме боли ужасно, имам само 1 аулин и го пазя, времето е няма такова, не съм си дописала, а трябва да се заведа на училище. въобще, кеф. дори нямам настроение за театър. а много исках. може би така трябва)
    Ходила ли си до тоалетна?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Обичам я..
    Тъжно ми е ..
    уморен съм от "работа" ..
    Обичам я..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Тая седмица се очертава с вълнуващ завършек. С нетърпение очаквам да се изнижат следващите 2-3 дена и да внеса разнообразие в сивото ми ежедневие.
    А т'ва проклето време искам да се стопля вече! Измръзнах днес.
    You are broken, I can fix you...

Град
    Plewen
    тъкмо, когато бях изгубила надежда, че ще го видя, той се мярна в училище. Стана ми толкова хубаво, макар и да се забиваше с една... Утре има родителска среща, класната така ще ме соли, че направо не ми се мисли след това... Адски ми е изморено, искам да си взема гореща вана и след това да се мушна под юргана хд
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ойй, утре имам контролно по история на 3 урока, които общо са 11 листа, перфе. утре сутринта ще ги мъча.
    днеска си изкарах 6 по збут денят ми започна с адски трогващия филм, който хванах по hbo за рака, просто.. абе благодарна съм за всичко, което имам, че съм здрава най-вече. гледам да не обръщам внимание на малките дреболии вече.
    и ох, май се влюбвам в тоз нещастник :3

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Спраааааааавих се.
    Еврика, майка му.. нда.
    Ся утре пак .

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Ами общо взето добре беше днес... Имам 6 по Информационни технологии.. После някво тъпо ми стана.. Преди малко вкарах едно прясно изтискано сокче и съм доволен.. А сега чакам един любим за мен човек да ми пише

Ммм прекрасен ден. И Той е прекрасен. Усмихнато ми е.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на NambyPamby
    хмм... изненадана съм. приятно(ти да видиш!). да видим докога обаче, те розовите балони бързо се пукат.

Супер фен Аватара на paradosou
    Гузно ми е заради чудовищния ми мързел напоследък.

Мега фен Аватара на xoxi
    Носталгично ми е някакво.
    Тази първа смяна направо ми съсипа графиците. Днес цял ден прекарах в леглото. В момента без проблем мога отново да легна и да заспя. И даже мисля да го направя...
    Той ми липсва нещо, въпреки, че до вчера беше тук. Уж щяхме да сме заедно през ваканцията, но той пък заминава за чужбина... Добре, че си направих резервен план. Откъдето и да се погледне, хубава ваканция ще е. Най-малкото, че ще се наспя.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Plewen
    Отново съм затрупана с домашни и подготовки за тестове, омръзна ми Добре, че намерих сборника, откъдето ще ми е контролното по математика, та имам отговорите, поне за тоя тест да не се притеснявам :х Не ми се мисли утре след родителската какво ще става, класната толкова ни мрази всичките, че ще ни направи за резил... Като я знам как обича да украсява всички истории, нищо чудно баща ми да ме изрита от у нас...
    По Литература имам да чета супер много, а толкова ми се спи. + 2 листа домашно по български, както и 4 страници превод по английски + думи. Ох, отивам да си правя чай, интересна вечер се очертава хд
    Albus Dumbledore.

anonymous708973
    Guest
    Като за човек пред изпит с 50% шанс да го вземе - доста добре. Дано я задържа тая уравновесеност до утре по обяд...

Мега фен Аватара на Blab
    ууууморена.
    но доволна.
    всеки ден така посветено да си работя по работата! пу-пу!
    ))
    изгрява слънце. дам дам. дори любов. ще видим))

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Гушливо.
    Искам го.

Град
    Plewen
    сънливо и изморено ми е. След като преди няколко минутки най-после приключих що-годе с ученето и ми остана само домашното по български, съм готова да си лягам. Нещо ми е тъжно, липсва ми, искам го.. Ще си пусна "Тя и той" да се развеселя малко и да се надявам, че ще успея да заспя. Дано утре да имам муза за тренировка, че не мога да се понасям вече като не тренирам :х
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Мразя ги тези ужасни чайки, от пет часа не са млъкнали Не се наспах изобщо и имаше изгледи да тръгна доста криво днес, ноооо след това прочетох онова :Д ииии всъщност се чувствам много добре и много развълнувана. Това беше най-якото нещо, с което съм се занимавала и съм горда, че ми беше предложено и то от човек, когото толкова уважавам. Надявам се само и той да е останал със същото впечатление от мен, защото аз съм кажи-речи на седмото небе. Знам, че не е нещо голямо или сериозно, но за мен беше важно и лично признание!
    Силно се надявам днес да си получа подаръка, ще направи деня още по-хубав.
    Ох, толкова ми е еуфорично!
    Хубав ден на всички!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си