- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
настинах, отново. днеска пак по болници. не искам да ставам от леглото.
явно не съм оздравяла. но времето продължава да ми харесва!)
като преборя главоболието и малко от температурата, ще попиша;
Сядам да чета.
Дойде ми музата.
Като се ядосам и ми идва музата да чета.
Че и имам време, уху.
Е, ако не се моткам много нали.
успах се с час и половина, та трябва да бързам сегаЯдосвам се, че обувките ми не си отиват особено много със зимното яке, а заваля сняг и няма как да тръгна с жилетка
Ботушите ми не са у нас, та ще бъда малко с лошо цветово съчетание днес.. шанс хд
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Нервно ми е и ме боли корем сега ако имаше някой до мен щях да го набия![]()
Цяла сутрин съм изнервена, само си търся с кой да се заяждам :Д
Дано до после ми се оправи настроението. Ама с тва мрачно време..
Поредният никакъв ден. Поне утре първите 2 часа по БЕЛ ще ни изстиска като зрели лимони, но така е по-добре.
След 5-6 дни той си идва. Нямам търпение! Обожавам го!
maDamn
Положението е критично, цели 2 см сняг е натрупал и по всичко личи, че и днес ще си стоя у нас![]()
Взех го бе! :Д
ЙЕС!
Ще ставам шИфьорка!
Тостерът гръмна, докато си пекох филийки на него. И аз сега какво ще ям?!![]()
You are broken, I can fix you...
Чувствам се ужасно!Най-после му признах че го харесвам и той взе че каза на половината училище!Що за идиот?
Нагърбих се със супер много работа, много проекти. Най-вероятно следващите месеци ще трябва да работа до късно + понякога събота и неделя, ама няма как. За да си осъществя мечтите ми трябват пари, а парите няма да паднат от небето. Но пък така се чувствам отговорна, узряла, полезна. Малко ме боли гърло ама мисля да преборя болежката с яка и натоварваща тренировка довечера.
Толкова да ми харесва... Ама като знам каква съм пак ще се оплета, та не си давам надежди.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Охх, писна ми да уча,
Уморен съм.. Хванала ме е пролетната умора, а пък и глупавите изпити ме притесняват..
Искам да ме изнасилинямам търпение да я видя..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
трябва ми една лопата, и да бия и бия и бия и бия всички подред с нея по главата!
ще ми изтръпнат ръцете.
Мога да ти услужа с моята, след като свърша.
Това, което ми го каза днес никак не ми хареса, не знам колко още мога да издържа така. Ако наистина му удължат времето там ще се побъркам. Имам чувството, че от Януари не съм спала спокойно, само той ми е в главата и все някакви фатални мисли и гадни сънища.
Все си мисля, че и след 10 години пак ще съм луда по него. Което е странно, много странно.. бяхме заедно прекалено кратко време, за да ми е влязъл толкова под кожата, но явно не пита особено.![]()
Точно след малко много качествено ще ме улепи пиенето.
Няма, приятелю, добре знам
седни до мене да не съм сам
и не питай защо пия!
Тя ще дойде всеки момент, ама повечер от един заспал уй няма да й дам!!
Почнах много се напивам+наргиленце!