.
Затворена тема
Страница 45 от 163 ПървиПърви ... 354142434445464748495595145 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 4072
    Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Класната ми е най-гадната, мръсна, долна мастия, която може да съществува! *сори за гадния език, ама нямам думи вече да опиша колко я ненавиждам тая женица*... Такива ги е наприказвала на родителската среща, че не ми се мисли просто... Ще звъни утре на майка ми да ме хули, пак ще ме накажат сигурно заради нейните глупости. Толкова е нечестно някви мустакати изроди от класа ми да са с привилегии и тяхната дума да се чува, само защото се правят на многострадални геновеви, а няколко човека винаги да опираме пешкирите.. за всичко. Бахти и малоумното училище дето имам.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Почнах много се напивам+наргиленце!
    Охо, почерпи с наргилето, не се скръндзи!

Нямам търпение за тоя уикенд, страхотен ще е! Нещата ми се нареждат, бахмааму, доволна съм.

Мега фен Аватара на Зайче..
    И естествено никога не става това, което аз искам.
    ни-ко-га !
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не виках , пищях на гола на МАНОЛЕВВВ! Футбол ,майка!
    Мама им датска мръсна...АГРх...беснея... каква дузпа , като имаше ръка преди това...мамицата му съдия мръсен, долен....пфууууууу
    СЪДИЯЯЯЯЯТА, СЪДИЯЯЯЯЯЯЯТА, СЪДИЯТА ПЕЕРАСт!
    Браво на момчетата! Могат го!
    Последно редактирано от granger : 03-26-2013 на 20:13
    maDamn

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Боли ме корема,лошо ми е,повръща ми се. Хорта са психопати,плашат ме, наистина адски ме плашат вече..
    Как ще се запалиш,обесиш,скочиш или отрежеш пръста в знак на протест, ОМГ нененне не разбирам какво се случва?!?!? Ето за това не гледам новини и не чета вестници с такива вести,само ме натоварват..а нищо не мога да направя..
    Да приключва тоя ремонт вече да ми е хубаво,чистичко и спокойно,поне в къщи..
    Ох утре проекти,глупости, доклади...хич не ми се изнасят уфффф
    Айде лека нощ и хубав ден поне на вас,то моя ясно,че няма да е
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Кво стана с тебе в крайна сметка?
    Short listed съм ! Ще има пак интервю, на което ще говорим вече и за пари. Само, че това ще е чак след няколко седмици, защото...всъщност и аз не разбрах точно защо, но общо взето не бързат. Но нищо мен и така ме устройва, даже още по-добре Така, че още стискай палци! )))

Мега фен Аватара на Blab
    На мене няма ли да ми пишеш най-накрая? :]
    хаха:Д след намеците за стомашни разстройства, не знам:Д
    //не, сериозно, ще ти измисля някакво културно събитие;

по темата:
    приятно уморена съм. днес смених 49085349055 настроения. карах се с хората, цупих се, плаках... бях сериозна, валя ме дъжд, мрънках, смъкнах си температурата с реване, сдобрих се с мама... изобщо, много цветно. сега остава утре да се надигна готова и способна за надъхано писане, че ми писнА вече. искам да го приключвам т'ва и да премина нататък))

Голям фен Аватара на chushkopek
    Още съвсем малко и изчезвам от тоя град за 5 дена! Нямам търпение да се махна малко от обичайната обстановка. Дано тя не е в цикъл точно тогава и всичко е 6....спи ми се....хммм, гледа ми се филм!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Не виках , пищях на гола на МАНОЛЕВВВ! Футбол ,майка!
    Мама им датска мръсна...АГРх...беснея... каква дузпа , като имаше ръка преди това...мамицата му съдия мръсен, долен....пфууууууу
    СЪДИЯЯЯЯЯТА, СЪДИЯЯЯЯЯЯЯТА, СЪДИЯТА ПЕЕРАСт!
    Браво на момчетата! Могат го!
    Такиви гнусни съдии омаловажават това което правят нашите млади момчета...дано се класират на пук на всички !!!
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на NambyPamby
    знаех си, че е твърде хубаво, за да е истина. "вълкът козината си мени, но нрава - не", особено когато става дума за секс, може и в 20 роли да се превъплъти, за да го огрее.
    преди щях да се възмущавам яростно, а сега мога единствено да се смея.
    то не е за хвалба, ама се радвам, че се оказах права, явно умея да преценявам хората от пръв поглед, съвсем друг е въпросът, че всячески се старая да си закопая първото впечатление и вярвам до глупост в доброто у хората.
    силно казано съм разочарована, обаче определено вече взе да ми писва. аман от посредствени, инертни, комплексирани, евтини хора. така и не се научиха, че 2 хубави думи не могат да измият всичката нахвърляна кал преди това.

Изморена съм, скучно ми е, ядосаха ме, професорът отмени класа, бих си легнала да спя, ако нямаше Face Off след 2 часа.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Толкова изморена отдавна не се бях чувствала. За капак трябваше отново да стана рано. Снощи ебаси и късмета. Как можах да се кача при непознати. Нямам думи. Да се свърша вече. Броя часовете до ваканцията.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Хм, нещо сънувам странни неща. И бая реалистични.
    Странното се състой в това, че този човек е в затворена страница от миналото ми, защо ли го сънувах? Май няма голямо значение.

Днеска - счетоводство.
    Въпреки шибаняшкото време, съм в добро настроение .
    Ся само да дойде петък, да се наспя вече, че малкото часове сън ми се отразяват зле.
    Липсва ми.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Взех спонтанното решение да пропусна даскалото днес. Далеч по-пълноценно ще си прекарам времето вкъщи.
    А и нещо май ме наболява гърлото, не желая да се разболявам за втори път в рамките на две седмици.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Искам и на мен да ми услужите с лопата и ако може, да ми носите бирен фъстък в затвора!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Chacho
    Сакам петък д'ге.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Нещо ме е хванало шубето покрай тоя изпит. Нуждая се от чудо! Надявам се да не е толкова зле колкото си го мисля и поне другите 3 компонента да се перфектни.
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Цитирай Първоначално написано от JustMakeMeBelieveAgainN Виж мнението
    Нещо ме е хванало шубето покрай тоя изпит. Нуждая се от чудо! Надявам се да не е толкова зле колкото си го мисля и поне другите 3 компонента да се перфектни.
    Всеки го е шубе и не вярва, че не е чак толкова страшно. Докато не минеш през тва, няма да се успокоиш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    аз съм един жалък плужек.
    (това не е тийнрейп)

Супер фен Аватара на cyclops
    Ох ох оххх всичко ме боли от тренировката, май се претоварих. Боли ме на странни места. Искам да си легна и да спя...

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    аз съм един жалък плужек.
    (това не е тийнрейп)
    After I played this dubstep song the neigbours called the police and they took me away. Not cause I was playing the music too loud, but because I rubbed myself in vaseline and crawled in the yard naked, pretending I'm a slug.

Мега фен Аватара на Зайче..
    странно, но съм в настроение въпреки това отвратително време
    и въпреки, че е рано сутринта и още не съм пушила, нито кафе съм пила.. страннооо
    имам тест по биология по-късно - дай боже 3
    ииии ми се излиза, а пък тва време само ми обърква плановете...
    и косата още не съм си боядисала, а корените ми са израснали с по 5см сигурно вече
    като се замисля наистина не знам защо съм в такова настроение .. ;д
    http://ask.fm/iwwkaa

Град
    София, България
    After I played this dubstep song the neigbours called the police and they took me away. Not cause I was playing the music too loud, but because I rubbed myself in vaseline and crawled in the yard naked, pretending I'm a slug.
    ^това е екстремен случай
    аз не съм такава

Едит:
    http://offnews.bg/index.php/175613/s...shtu-balgarite

абе, райндфелчо може да ме накара да си остана по шведско ^
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 03-27-2013 на 08:47

Аз съм си обикновен плужек съм си?

Град
    София, България
    ще ти пратя вазелин за рд-то тогава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си