- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Вече официално съм част от артЪ средите, щом бях на коктейла за икарите.![]()
имам енергия, божеее да не вярваш ;д
станах рано (в 6 и 30) кой знае защо
днеска съм на даскало само за два часа(не учебни часове), но и те не са много сигурни ;д
иии ваканция
Чакам си евентуалната изненада в близките дни.Надеждата все пак умира последна. А след това ако евентуално остана разочарован най-вероятно всячески ще се опитам да се науча да живея ден за ден като циганите и да започна преобразуването си в един егоист непукист...
Цял живот съм се борил срещу това преобразуване,но вече сякаш започна да ми писва.Какво пък ако и аз стана поредното намусено,егоистично и непукистичном човече...
Последно редактирано от Niakoitam : 03-28-2013 на 07:20
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Сутринта се чух с приятелката- пак няма изходящи, а аз се чудех защо не ми звъни :Д
Оная тъпачка най-сетне е загряла за кво става въпрос и какво предстои. Емиииииии да видим.
Боли ме крачето.
Явно няма да ходя на спорт, нито на лекции, трудно ми е да ходя.
Той ми липсва.
Ужасно много.
Вече се побърква да съм без него ,ужасно ми липсва и се полудявам . Искам си го вече до мен .. броя вече дните и нямам търпение да го видя и целуна и докосна . Направо ми се реве като знам,че до края на Април ще го чакам просто откачам
Свършихме училие по рано, 3 дин ваканция ще ми дойдат добре защоот от Понеделник пак училище и работа а за уикенда имам големи планове![]()
Ако не бъркам хапчетата това не трябва да се пие за всичко.Когато ми извадиха един зъб го пих няколко дни и почти мигновено ми помагаше,но пък в него има някакъв вид наркотик,който не е като да е особено полезен за организма и дори докторите казват,че е за предпочитане по възможност да се избягва.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
сложиха кощница с бонбони в даскало послучай великден и всички се избиха да грабят
хубаво ми е!
Ох, прибрах се по-рано,кеф!
Обичам го ,бе,обичам го! Вече не остана и ще си го видя, нянянян!
Ох...
А сега се отдавам на заслужен мързел.
maDamn
Добре съм пия ТРИ ФЕДНО ! и ям солети (не трябваше да ги ям,но нямаха да ми върнат и се изкуших ) та така де и си правя проекта на Аутокад.
Ще поизчистя стаята си след малко.
Ще си направя упражненията към следобяд.
Ще се изкъпя.
Ще ходим на театър : )
Ще си стягам багажа и дим да ме нямаа :P А мислех,че скоро няма да ги видя... това разстояние е ужасно,толкова хубаво щеше да бъде, ако бяхме от един град и да се виждаме всеки ден : ( НО не ...
Три дена почивка : )
Оф ама трябва сериозно да се стягам и да сядам да уча!! НЕ остана време ,НЕ останааа ... ЙЕЕеееееееееее най-сетне мечтая за тоя ден, в които ще се отърва от училище ЗАВИНАГИ :д ох, много силни думи (чак ми стана малко мъчно)
Той ми писа (ммммм,толкова ми е сладък,дано да се получи нещо прекрасно между нас)
Приятен ден на всички ;р толкова е хубаво да не ходиш на училище ; ]
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
БОЛ-НА!
не ми харесва... |-(
Парички да ми се спускат, нежду?Писна ми да чакам заплатата на банкомата и да си гледам кирливите стинки в картата. Искам да харча лайк а мадафака за яденье и да чревоугодничествам, и да пилея, и да съм безотговрен, и грррррр...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И аз очаквам една солидна сумичка...ох да ми дойдеHappy съм.
maDamn
И аз чакам заплата, този месец нищо не успях да спестя мамка му! От топлофикация ми разказаха играта !
Спи ми се, боли ме ръката. Не ми се работи. Искам лято!
Никой не ми честит имения ден, чувствам се ощетена..
п-о-б-е-с-н-я-л-а...
Тъпата ми класна ще вика баща ми в училище, защото твърди, че съм агресивна, злобна и съм се биела с хората.. дафък?! о.О Така ще ме насоли тая, че сигурно няма да видя компютър в близките... ВЕКОВЕ ._.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
оо, какъв проект правиш ^^
аз имам да си довършвам растерното изображение, само регулацията ми остана, ама ме мързи :Д
имам нужда от почивка, ама трябва да уча и да проучвам унита вече и тн, че няма време.. не искааам
баси колко бързо минава времето, грр.
днес си намерих чисто нова, неотворена вафла под чинапосле предозирах с горещ шоколад, още шоколад, скалички и бонбони лидт, пфф <3
Само още една седмица и заминават. Като се има предвид, че само се караме, 10 дни без тях звучи доста приятно. Едва ще дочакам да ги видя как излизат през врата с куфарите![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 03-28-2013 на 18:43
Приятно бешеВидях се с форумци(близки приятели), и други приятели... хубаво беше. Обнадежден съм за бъдещето си
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House