- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Тук пък казват друго http://imenata.eu/%D0%B0%D0%BB%D0%B1...4%D0%B5%D0%BD/ .. Амааа когато и да е - не си харесвам името и толкоз!..
Супер изморителен ден. Направо лягам и заспивам. Искам да става топло, искам слънце и хубави дни, за да мога да правя товаааааа http://vbox7.com/play:4e5814722a&start=242&r=emb !!!!
^ Честит имен деен
Той ми писа, много ме зарадва <33 Целият ми ден и настроение се оправи !
Утре сутринта ще ставам по-рано и с мама ще ходим за тортаа.
Хубаво ми е.
Сряда666 обяви че имаш имен ден че да го честитим бре... леко нагло е да си траеш.. и да очакваш някой да се сети по подразбиране.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Добре ми е,
ще трябва да ставам рано да пътувам
дано да намеря това,което търся![]()
справям се добре, за което съм изключително щастлива, въпреки многото глупости
много неприятни хора има около мен, чак сега си давам сметка за това
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
изморена съм, поне сега имам 4 почивни дни без университет и работа, заради Великден
Вътрешно крещя от болка, не мога да си движа крака, сети се кога да ме заболи сухожилието, 2 дни преди състезанието и на самото него уж ми бе минало, то стана по-зле.Сега не мога да заспя, няма и с кого да си говоря. Дано ми мине до 1-2 седмици..
Искам лято, искам да е топло. Не искам вятър, не искам дъжд, сняг, студ. Искам слънце и ако ще пак да е 45 градуса и страшно влажно, както миналото лято, не ми пречи.
Искам някой да ме гръмне, че да се отърва от мъките...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Еее стига дем защо ви е такова настроението.. Станете, разходете се малко, ще видите някой приятел и така.. Какво почнахте да се садвате тука..
По темата:
Днес ще е интересен ден и се чудя какво ли ще стане![]()
С температура бях снощи, пия два антибиотика и мацам локално трети, всичко ме боли, днес едва ли ще си направя тренировката, а ти ми говориш да изляза да се видя с приятели, за да не садвам. Като помисля колко пари ще оставя в аптеката след час /а вчера пак пазарувах/, ми иде да си уредя харчовете по погребението- и на нашите ще им излезе по- на сметка.
Баси, тая мойта уста ще я зашия вече! Тия дни се кефех, как от сума ти време не съм пила антибиотик, а за кеф от снощи почнах 2 едновременно. Баси. Ще се застрелям!
присъединявам се към мрънкащите болящи...
петък ми е най-ангажираният ден, а ми се налага да пропусна 2-ри.
и сега браузвам в нета за руски хамлет, че да си наваксам поне част от нещата.
ама нищо, де. като съм будна, е по-добре. докато се опитвам да спя, нещо не се получава:Д
http://www.dailymotion.com/video/xa5...as-ko_creation //да си го запазя тук за поколенията:Д
ще измисля как да оползотворя болестта! ДА!:Д
На фона на опасността чичо хирург да ме цепне, поне къдренето с дифузер ми се получи. Като ще се мре, поне да съм убава.
Малко сутрешно ядосване и викане ми се отрази добре.
Сега си чакам глезенето и палачинките. Заредила съм 5 филма и мисля да ги изгледаме последователно без да затормозяваме деня си с други ангажименти. Мисля да прекараме с него първия ден от ваканцията в пълно бездействие, мързел, глезотия, ядене, спане... В този студ не ми се мърда от топлия апартамент и аромата на палачинки.
И спря да се върти за миг земята..
Някой да гръмне и мен моляДенят ми започна ужасно и най-вероятно ще продължи също толкова ужасно. Личи ми от километри, че съм ревала. На нищо не приличам. Гадост..мрън.
нямам никакво настроение
едни приятелки ме карат да излизаме, обаче мисля да им откажа
пххххххххххххххххххх
Оказа се, че сам трябва да си свърша работата. Което поне означава, че ще се свърши като хората. И ще режа квитанциите на всички по тоя въпрос вече и тва е, да се оправят.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами значи сайтовете малко трябва да се сихронизират. За сметка на това пък за моя имен ден всички са единодушниИ без излишна скромност. Много си ти е готино името ПЪК.
А и освен това на готин човек няма как да не му е готино и името
Иначе относно мен,защото нали темата е Дневник какво да кажа.
Не е като да има особена промяна поне очизвадна засега.Напоследък дори започнах да забраям и какво е да си спомняш сънищата си когато се събудиш.Не знам защо.Сякаш се пренесоха на майка ми,която до скоро ми разправяше,че хич не си спомняла сънищата, а сега започнаха да и се появяват все по детайлни и то често сякаш от моя тип. Странно,много странно
Напоследък понякога се сещам за един не толкова нов сън,който беше адски реалистичен и ме накара да изпитам какво означава да ми паднат всички "камъни" от сърцето,от корема и от душата.Сякап камион беше слезнал от мен.
Действията се развиваха в зъболечението на градът ми.GSM-a ми се беше счупил и аз го носих на някаква млада жена с червена рокля да ми го поправи в първата стая.Тя го взе и ми каза да почакам малко в стаята и после да отида в съседната.Щял да е готов.След като излезна в стаята останах само аз.Беше пуста,празна и без особена мебелировка.През цялото време усещането беше някак тягостно.След известно време излезнах от нея и тръгнах по коридора.След няколко крачки точно срещу мен забелязах някакво красиво момиче.Хареса ми,но си казах:"Нищо няма да излезе".Приближавахме се и за малко щяхме да се подминем,когато все пак боязливо реших да и намигна.Тя направи същото.Аз да се уверя го направих по явно и тя също.Така няколко пъти.После без да казваме нито дума направихме един полукръг около другият.След това се приближихме,прегърнахме се и устните ни се вплетоха в целувка.Сякаш огромна енергия избуя под формата на хвърлена бомба.Отпуснахме се.Аз исках това и знаех,че и тя иска същото.Сякаш всяка тежест в мен се изпари.Усещах мекотата на кожата и косата и,ароматът и.Беше ми едно такова готино и леко.Не се бях чувствал така никога.Единствено ме притесняваше мисълта,че това е твърде хубаво за да ми се случва. След известно време се пуснахме и всеки продължи по пътя си.Усмихнат до уши и лек като птичка отворих вратата за да си взема поправеният телефон.И там какво да видя.Един куп мъже и жени на калъп в егати и оргията.Червената рокличка на тази дето щеше да ми поправя телефона вече я нямаше,защото беше чисто гола.Те се сепнаха като ме видяха,но аз ухилен до уши казах:'Не се притеснявайте, продължавайте си",а въпросната мацка ми разправя:"Какво си толкова щастлив?Да не би секс да си правил?" Аз я погледнах весело спокойно и и казах:"Не,нещо по-добро!" Затърсихме телефонът ми,но тази стаята беше с доста повече мебелировка и имаше много телефони там та не можехме да го открием.В един момент тя ми даде един GSM-работещ,но доста по луксозен и по-скъп от моя убеждавайки ме,че това всъщност е моят телефон.Аз се изненадах,но ми се струваше,че сякаш има някакво объркване въпреки,че този много ми харесваше.Излязох между стаите да звънна на моя за да си го намеря.Започнах да го набират и в този момент се събудих.
Но пък за съжаление това е само сън.Много ми се ще обаче да показва нещо истинско,защото самите усещания в него бяха наистина невероятни![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 03-29-2013 на 09:40
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Добрем, още ми е подут глезена, тва е нещо отвратително.
Иначе, решила съм днеска да ми е продуктивен ден.
Крайно време е да се захвана с превода например, по статистика още не съм захващала, а е време, шот минем ли на сложните формули - ще ми се свиди животеца. По счетоводство също е време да засядам над новия материал..
Дано не забравя другата седмица да си преснимам каквото трябва, че и по организационно вече гонят уроците..
А как ще ги съчетая всичките контролни в 3 дни не ми е ясно, ама .. За капак шантавела по висша нещо е полудял, тва всичкото тряало да го учим в даскало, тоя нормален ли е? ....