.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4072

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Квартири, квартири, квартири, карвитир, ввадс, двсавкоап, !#&!#!*(!№)**$@$@..................

Ако претроша някой брокер, колко ли време ще го лежа? Дали щото е брокер, ще ми дадат по-лека присъда? Би трябвало.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Квартири, квартири, квартири, карвитир, ввадс, двсавкоап, !#&!#!*(!№)**$@$@..................

Ако претроша някой брокер, колко ли време ще го лежа? Дали щото е брокер, ще ми дадат по-лека присъда? Би трябвало.
    ко става с квартирите, Чачи?

направих си списък с неща, които трябва да направя тая ваканция.. Е, по-дълъг не можеше и да стане
    жалко, че на първо място сложих почивка няколко дни

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ко става с квартирите, Чачи?

направих си списък с неща, които трябва да направя тая ваканция.. Е, по-дълъг не можеше и да стане
    жалко, че на първо място сложих почивка няколко дни

Ми звъна за огледи и ме въртят цяла сутрин, та се бях разпсувал. Ма са ми се обадиха за един гъзарски апартамент баш къде си го исках. Неква мацка ше висне там до май, ма ако ми хареса, опъвам една палатка пред работа, висна тама един месец и са нанасям. Ма ако е яка мацката, ще й обясня ситуацията и ще я помоля да ме приюти тука, за некво време. Никви задни мисли, хич

Стискай ми палци да случа на нещо прилично!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си