- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
От няколко дена водя здравословен животКато изключим това че ставането ми сутрин все още е сериозен проблем,има надежда
Днес много се зарадвах като осъзнах че сме вторник,мислех си че сме сряда и си викам край,няма да успея да си науча,но се оказа че не мога да смятам
Едно момиче ме зарибява,но не е мой тип и се опитвам да я избягвам...мисля си обаче дали да не пиша на момичето с което се запознах на нова година..Писахме си 3 дена след новогодишните купони,но така и не ми обърна внимание и не знам ся как ще го приеме ако и пиша след месец и нещо след като си ме отряза нежно..а уж си допаднахме като пихме..е и тогава малко ме игнорираше,което съвсем ме обезкуражава...не обичам да се натрапвам,пък и е е добра приятелка с мой приятели и не искам да изглеждам тъпо пред тях и да им слушам глупостите..наистина не знам..но е факт че все още мисля за нея и така се чувствам сякаш не съм опитал..Но пък е почти 3 часа,а както форума знае,аз по това време много философствам,даже прекалено и за тва си лягам !
![]()
>>DjBelev<<
щастлива, защото имам най-прекрасното момче на света и го обичам, обичам, обичам, обичам, обичам всеки ден все по-силно![]()
Пак си лягам след 12, дано не се оцъкля пак след 3-4 часа![]()
Бясна!
Майка ми ми прави сеири за няма нищо и ся ми прецаква всички планове. Явно не поглежда отстрани и не вижда къде съм аз, а къде са другите в негативно и позитивно отношение...ще и стане мъчно ,ако го направи.
maDamn
Скучно ми е вкъщи вече а никъде не излизам за да не пръскам бацили.
Боли ме.
И тия протести са един голям цирк и погром.
И ми се спи.
АБе тъпичко ми е.
Предложиха ми работа в САЩ. За първи път се замислих дали да напусна България. Писна ми с тая политическа сапунка.След 5 секунди мислене отказах работата. Няма да се върна там. Не и след кошмарът, който преживях.
Отрязаха ме от едната работа, обадиха ми се от друга и чакам отговор от трета. Гузно ми е да пазарувам даже и нужните неща. А сега и с тази зумба.... малко скъпичко ще ми излезе. Дано скоро чуя положителен отговор от работодател. Положително настроена съм, което е странно, но и хубаво.
Сметката ми за телефон е небивалата сума от 50 лева без ДДС при положение че имам 1000 безплатни минути към всички в Глобул. Не си взеха и те поука от това, което се случи с ЧЕЗ. Ще има бунт в офиса им скоро.
Днес реших да се пречистя малко и едва гледам. Не съм гладна, но нямам сили. А имам и чинии за миене още от ония ден. Женската работа няма край.
Едно хубаво и едно лошо нещо от днес....хубавото е,че ми пристигна новия лаптоп след като моят се скапа и седях един месец без никакъв.....лошото....лошото е за цяла България.
Тея новини и хорски приказки ме потискат, чак сънувах протести, яйца и Бойко Борисов :х а аз не се интересувам от политика
. Боли ме корема, главата и очите . Деня ми беше ужасен. А тези боклуци ми скапват настроението, не че го е имало.
Дано им се върне тъпкано, боклуци гадни, жадни да тормозят някой ! Всичко е скапано от края на лятото ,всичкооо. Мразя живота и хората
И себе си..
Криво ми е.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Мда.
Ако има светлина в тунела, аз не мога да я видя. Ще ми се да си отстъпя от позициите за пореден път, само за да има мир, но знам, че това няма да ме доведе до никъде. Не искам след броени седмици да съм пак на изходна позиция, а опита ми показва, че ако сега отстъпя ще стане точно така.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Уж съм решила да мисля позитивно и да променя мирогледа си до някаква степен... нещо не ми се получава.
Просто всичко ме е затрупало от всякъде. Някаква основна причина да ми е толкова сдухано няма, а .. ми е все по-кофти и по-кофти. Не знам на какво се дължи това, но искам скоро да спре!
Нямам реална причина да се сдухвам,ама се сдухвам. Некво ми е маса тъпо.
maDamn
granger що се здухваш ? не водиш ли полов живот редовно ? аз немога да разбера хората които правят редовно секс що се здухват.
**
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Не всичко опира до секс. Нали се сещаш?
maDamn
Трябва да спра да си правя срещи от 3 до 7 сутринта.Тамън започнах да се наспивам.Дано Барса бият.В много приятно настроение съм
Как може да ме дразни толкова много? Супер много се радвам всеки път щом успеем да се чуем, но понякога направо прекалява. Държи се все едно не ме познава и не ми вярва. Голям мъж с държание на 14 годишен, говори ми простотии и си се смее след това сам.
За пръв път майка ми се обръща срещу мен, заставайки на страната на хора, които са против мен. Искам да вярвам, че не разбира мен и моята гледна точка, отколкото да вярвам, че е готова наистина да ми обърне гръб в такъв момент. Въпреки, че ми липсва нейната подкрепа, няма да отстъпя и този път. Държа на своето, защото виждам, че съм права. Майка ми рано или късно ще разбере какво става. Сега й спестявам прекалено много работи, за да може да направи реална преценка на ситуацията. Тъжно ми е.
И спря да се върти за миг земята..
Буквално изтощена. Физически и умствено. Тази седмица само учене и учене и учене. Да минава и утрешния изпит и да се свършва. После седмица ваканция.
Не ми е притеснено за утре. Каквото ще да става.
Хахахахаха, циркът е пълен!Подозирах, че ще падне ниско, ала той ме изненада приятно и пропадна още по-дълбоко от очакваното.
Нещастник. Удоволствие ми доставя да го гледам как се заблуждава, че ме унижава, а всъщност единственият, който се унижава е... самият той. Комично е вече.
Иначе нещо ми се замотаха нещата и се дразня. Пие ми се, пее ми се, танцува ми се, живее ми се, пък трябва да чета. Много досадно. Трябва и периодично да се храня и да спя, ама тия последните две хич не ми се получават.
Искам някаква промяна, нещо ново, интригуващо да влезе в живота ми, ей така, уж случайно... Имам нужда да ми се случи нещо приятно в най-неочаквания момент и да бъде "просто случайност", която да се повтори още няколко пъти.![]()
Звуча като сектантка, обаче наистина имам нужда от някакъв знак от съдбата, че вървя в правилната посока и че усилията ми не отиват нахалост. Имам нужда отново да ми се случват някакви странни неща всеки ден, които да ме карат да се усмихвам, имам нужда да върна магията в живота си и вярата в хубавото и в това, че всичко е предначертано...
Tsukuda_Hiroshi участва в масово клане на фона на Apocalyptica - I don't care.mp3 :rock:
Успех, ДД!
Да ме пита някой що си легнах в 4! А? Защоооо?
Прибирам се в 12 и лягам да спя, изобщо нямам намерение да се занимавам с тъпи лекции. После ще си я взема и се отдавам на почивка от форума![]()
Ох, благодаря. Ама преебана история.