.
Затворена тема
Страница 51 от 163 ПървиПърви ... 4147484950515253545561101151 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 4072
    Мега фен Аватара на Blab
    за първи път в живота ми си почивам наистина)
    харесва ми. хапвам овесени ядки с банан и прясно млекце, ммммм<3
    след малко пак ще си полегна. искам се здрава до ден-два! мхм!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Имам толкова много неща за вършене, а нямам желание за нищо.

Ново начало с обречен край? Защо искам точно обратното на това, което е правилно?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Направих си уникаалния маникюр, направо душичката ми се изпълва от кеф.
    Трябва да измисля какво да си облека и после изчезвам. Най-сетне глътка социален живот!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Утре съм рожденик,но хич не ми е толкова весело..Миналата година по това време очаквах и си обещах да постигна много неща и да тръгна по път,който сега е на същото разстояние от мен както преди 1 година...Да,искам прекалено много,но това е всичко което искам и което искам да е моя живот,а явно няма голям шанс да стане...Няма да се откажа,но..
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Имам разни мисли в главата. Знам , че не е от най-правилните ми решения, но си е моята глава това. И ми е добре.
    Чувствам бушуващи емоции, него го обичам, знам го със сигурност , искам си го вече при мен и не издържам. Адреналинът, изливащ се в тялото ми пък,причинен от нещо друго, ме кара да съм една идея по-радостна. Хубаво ми е.
    Емоциите и бушуват,какво казах, способна съм да се разрева на народна песен, на красиво изпята народна песен и това ме радва, Има нещо, в културата ни , в обичаите ни,което е способно толкова да ме докосне, че да бутне "желязната завеса" около мен.
    Познатите ми ми казват,че съм желязната лейди, далеч не съм желязна, не съм толкова неустоимо монолитна,колкото си го мислят. Но това ми е защитата, това ми е firewall-ът ,както се казва. Аз си го направих и само малко хора знаят,колко съм ранима всъщност. Не е ли това идеята? Няма безкрайно силни хора, няма такива ,които са емоционално кухи...и да има не искам да съм от тях. Не искам да се правя на силна , но и не искам да разкривам слабостта си, не искам да занимавам никого от познатите ми с нея. За тях ще бъда нещо твърдо и непробиваемо, но само тези които истински ме познават, ще знаят тайничко пукнатините ми.

В момента искам да се забавлявам. В момента се чувствам искана и това,дами и господа, е нещото ,което ме радва сега.
    maDamn

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    след бая време..тя се върна пак..чувствам се като някой утешителен бряг...въпроса е дали искам нещо да стане или не...

Град
    Beyond reality
    Не бъди утешителна награда!
    maDamn

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Доста бях объркана. То и сега съм объркана, но не мисля, че дори да съм права в предположенията си, това би променило нещо. Не виждам смисъл, наистина. Преди го виждах, дори да липсваше напълно, аз все пак го усещах.
    Сега не мисля, че си заслужава да жертвам отново толкова много за някой, който не държи достатъчно на мен.

Иначе, купих си обувчиците. Мале, от колко време си търсех такива ..
    Крачето малко ме боли още, обаче още 1-2 дни и ще е минало напълно.
    I likey.

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Зле, зле, зле и пак зле. Имам нужда да се нарева едно хубаво и да си излея всичко, иначе ще се побъркам. Не мога да разбера защо се държи така и не знам какво се случва....не знам ((((((((

Ток съм ^_^

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Не бъди утешителна награда!
    и то за втори път прави така....не е сефте...и май май е чао положението за нея )

Град
    Beyond reality
    Може би, не си го позволявай сам на себе си! Не си заслужава.
    maDamn

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Моят прекрасник замина отново и запълвам липсата му с решаване на задачи. Ама доста е изненадващо, че това занимание ми носи някакво удовлетворение. Голям кеф изпитвам, когато успея самостоятелно да стигна до решението. Такова явление досега не се е случвало. Има някаква повреда в мен.
    Тъй зверски съм гладна, а в хладилника няма нищо интересно за ядене. Много добре ще ми дойдат 3-4 печени филийки, мдааам.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Вече съм напълно убедена, че хората, които всячески те уверяват колко са искрени и как истината е най-важна, често са най-добрите измамници. А тези, които не ти дават гаранция за нищо и не ти обещават вярност, се оказват най-преданите.

Тъжно, много тъжно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Вече съм напълно убедена, че хората, които всячески те уверяват колко са искрени и как истината е най-важна, често са най-добрите измамници. А тези, които не ти дават гаранция за нищо и не ти обещават вярност, се оказват най-преданите.

Тъжно, много тъжно.
    Браво бе, браво.

Перфектно . Днес празника добре мина ,доволна съм . И вече останаха още 6 дена и ще бъда в прегръдките му<3

Голям фен Аватара на sneering
    Като от песен на evanescence,така се чувствам

"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    БЪРЗ ИНТЕРНЕТ!
    хахахха ще се пукна от кеф

Град
    Beyond reality
    На даскало съм,ама ми е айляче.
    maDamn

Мега фен Аватара на Blab
    грее слънце. нямам училище днес.
    светът ми говори:Д

прекрасна седмица на всички!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Първаааа пролетттттт, птички пеяяяятттт и очитааам "Война и мир"
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Пролетно, влюбено, усмихнато.

Както се пее "mirar al cielo y dar las gracias"...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Niakoitam
    В емотиконките на data.bg има една наречена :emote_dash: дето тук явно не може да се визуализира дето едно човече се скъсва да си треска главата в една стена и продължава и продължава докато не се замае, а след това отново.Ето така се чувствам и аз.Да еба скапаният, тъп и посредствен живот дето го живея Явно и ще продължавам да го живея.Поне да си беше само мой, а аз нямам времето даже да си се подепресирам качествено самичък.Не,че се изненадах,че нищо не се промени. Щях да се изненадам ако беше станало обратното.Макар че не е чудно и да е станало някакво объркване.То ако при мен не стане объркване при кой да е? Защо ли това объркване някога не вземе та случайно да е в позитивна насока. Не,че ми има нещо, не че кой знае какво се случва,а просто всичко е сиво и тъпо и дори понякога ми е трудно да се зарадвам на малките неща...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Някакво безинтересно ми е , виновна . Защо започна да се държи така с мен, така грубянски и да ме обижда и отбягва . До онзи ден бяхме толкова близки а изведнъж стана друг човек с мен . Обидих ли го с нещо , не сэм . Сигурна съм, че няма причина да ми сърди но той го прави . Болно ми е защото бяхме приятели , попитах го защо се държи така и той пак ме обиди . Защо ? Какво съм направила ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си