.
Затворена тема
Страница 52 от 163 ПървиПърви ... 24248495051525354555662102152 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 4072
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Как може да се успя за работа, да не знам нищичко за контролното след час и въпреки това да съм в перфектното настроение?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Някакво безинтересно ми е , виновна . Защо започна да се държи така с мен, така грубянски и да ме обижда и отбягва . До онзи ден бяхме толкова близки а изведнъж стана друг човек с мен . Обидих ли го с нещо , не сэм . Сигурна съм, че няма причина да ми сърди но той го прави . Болно ми е защото бяхме приятели , попитах го защо се държи така и той пак ме обиди . Защо ? Какво съм направила ?
    Ако тук визираш приятел, а не приятелство с гаджето ти нищо чудно зад тия обиди да крие някаква болка от нещо,което не забелязваш или той се опитва да не забележиш. Надявам се се досещаш какво точно имам предвид.Ако пък става въпрос за гаджето...може да е от много неща при теб или при него.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Става дума за приятел . Въобще не знам изведнъж какво му стана . Преди бяхме толкова близки а последните дни се държи ужасно .

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Става дума за приятел . Въобще не знам изведнъж какво му стана . Преди бяхме толкова близки а последните дни се държи ужасно .
    Та както казах.Има една малка вероятност да е чул или да са му наговорили разни лоши неща за теб и затова да се е отдръпнал и да се държи по този начин,но съм по-склонен да вярвам,че е усетил,че в него са започнали да се зараждат чувства (любовни) към теб и затова с всякакви методи да се опитва да избегне задълбочаването на нещата.Още повече,че доколкото знам, а и той вероятно знае имаш гадже.Ситуацията се усложнава още повече ако гаджето ти му е и приятел.Поне така ги усещам аз нещата.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Пролетната умора важи с пълна сила за мен..
    В училище е умопомрачителна скука, времето е хубаво, не знам какво се забивам в тази глупава сграда, все едно ще науча още нещо, от малоумните учители, които вече ни виждат завършили и общо взето в часовете или спя, защото някой учител липсва, или влезе и си говорим, 12 клас е скучен много скучен ...

Тъжно ми е, напоследък все ми е тъжно
    Само когато тя е покрай мен и ми показва, че ме желае, и че ме обича, съм щастлив..

Снощи се скарахме, не исках .. наистина не исках, наговорих куп глупости, които не мислех..
    Много съжалявам, а май вече е късно, от което ме боли много..
    Обичам я, а не знам какво да правя и в опитите си да, я задържа, я пропъждам ..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 04-01-2013 на 12:43
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Chacho
    Кой ще става художник, бееее, да чуя???
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Та както казах.Има една малка вероятност да е чул или да са му наговорили разни лоши неща за теб и затова да се е отдръпнал и да се държи по този начин,но съм по-склонен да вярвам,че е усетил,че в него са започнали да се зараждат чувства (любовни) към теб и затова с всякакви методи да се опитва да избегне задълбочаването на нещата.Още повече,че доколкото знам, а и той вероятно знае имаш гадже.Ситуацията се усложнава още повече ако гаджето ти му е и приятел.Поне така ги усещам аз нещата.
    Не е такова момче че да вярва да хорски приказки а пък и аз не съм правила нищо което да обиди конкретно него . Държи се като пълен тъпак опитах да го поздравя и той само ми кимна с глава . С какво съм заслужила това отношение не знам.

^'Аресал те е отдавна и се нерви, че досега не си забелязала и не си му вързала.

Или си му настъпила хамстера.

Или и двете.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Имам си приятел а той ходи с най-добраат ми приятелка . Обича я напълно невъзможно е да ме харесва .

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Кой ще става художник, бееее, да чуя???
    Чалгаре, нов амплоа?
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Чалгаре, нов амплоа?
    Честит ти празник!

@girlwithblueeyes, бъзиках се. Просто ми беше някво тематично да напиша нещо такова в любов. Открит човек си, даваш съвети тука, не питай за нечие поведение във фороня. Питай човека конкретно, щото така ще си налучкваме. Нещо е станал с гъза нагоре явно и може да се е ядосал за нещо, което грам да няма общо с тебе. Не очаквай всички да са рационални 24/7.

ОО аз само си изливам яда все ми е тая нека се сърди .Ама поне да каже .

Град
    Beyond reality
    Не се бъзикай,Чачез
    maDamn

Повече от фен
    Може би без да искаш да си му казала нещо,което да го е обидило и жегнало и за това да се държи така от твоята гледна точка да не е било обида,но за него ДА Е.
    Всеки си има болни теми на разговор
    Последно редактирано от Bomber : 04-01-2013 на 18:15

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Bomber Виж мнението
    Може би без да искаш да си му казала нещо,което да го е обидило и жегнало и за това да се държи така от твоята гледна точка да не е било обида,но за него ДА Е.
    Всеки си има болни теми на разговор
    Точно ти ли го казваш?

Нервно ми е. Нещо не ми харесва ситуацията, ама хич.
    И тоя шматарок, просто се сети кога да ме кани на среща, няма що.
    И ся кво, квото и да реша все ще съм крива, не ми ли е айляк просто?..

3 дена не съм си виждала бебето, вчера ми беше по-неспокойно.. днес съм малко по-добре.
    изключително уморителна репетиция.. ще ме съсипят на тоя балет.. и накрая ме изнервиха тъпите госпожи..
    ще им тегля една майна на всички за всичко и ще спра да ходя там..
    и ми е някво сдухано такова и аз не мога точно да опиша.. не ми се седи в нас чакам от колко време приятелките ми .. ама те очевидно не си дават зор да дойдат до нас и да ме отърват от вкъщи.. ама ко да ги прайш

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    излъгах я хубаво днес добре, че е тя. много я обичам!
    хубаво ми е, ще почивам!

Град
    Beyond reality
    Ох, супер заспало ми е. Умряло ми е. Искам той да си идва.
    Искам да си пусна музика и да се кефя.
    maDamn

Мега фен Аватара на Blab
    събрах слънце днес. оздравявам!)
    той ужааааасно ми липсва, но така е по-добре.
    ще разпусна малко и сядам да поработя.
    ще е хубаво и да хапна нещо, но не мога да измисля какво:Д

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ще е хубаво и да хапна нещо, но не мога да измисля какво:Д
    Същия проблем от сутринта го имам и аз...
    Гладна съм, а нищо не ми се яде.
    Неприятна изненада ми беше това, че когато се прибрах видях, че някой ми е изхарчил топлата вода... пък и апартаментът е студен.
    Само Тя ми беше приятната изненада днес. Него го няма, идея нямам къде е. По някое време довечера, ако се сетя, ще му се обадя. Сега ми се гледа филм.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на tonssy
    Изморена, удовлетворена.
    Учудена.

Мега фен
    казвам 'чао' на тъпите очаквания и празните надежди. край на разочарованията.
    ще изтрия с гумичка всичко написано в страницата и започвам наново.
    ще се съсредоточа върху себе си. ((:

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Супер ядосана! Писна ми от недомислени неща, от планове, които се правят в последния момент и сто промени, отново в последния момент!
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Баси и скапания ден!!! Дано да не е целия месец така...!!!

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Супер ядосана! Писна ми от недомислени неща, от планове, които се правят в последния момент и сто промени, отново в последния момент!
    Криси, релакс. Не си струва да хабим нерви за глупости , днес и аз бях така пък му теглих майната.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си