- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Може ли да си легна в 3 и да спя 9 часа и да ми се спи все едно съм спал 2 часа. Пф добре, че днес задачите ми започват след 16:00ч. че да се осъзная малко.
Може ли да легна в 2 , да стана в 6 и 30 , да пиша 2 часа и половина матура и сега да съм свежа като репичка
Искам само малко музика и кеф.
maDamn
Ужасно.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Отговарям малко късничко,но пък това дето Chacho уж се бъзика може да не е толкова невярно. Просто след тази информация нещата се поусложняват и това му поведение може и да се обясни пак по този начин.Не казвам, че е така все пак не съм врачка,но си представи следната ситуация. Усещаш,че започваш да се влюбваш в най-добрият приятел на гаджето ти,който си има гадже.А ти би трябвало да обичаш своето.Няма ли да се опиташ ако не измисляш нещо друго да се държиш по възможно най-тъпият начин за да се опиташ да го отдалечиш от себе си с цел да избегнеш сложната ситуация след време.? И не че нещо,но знам една не много готина история за човек,който уж обича гаджето си и ревнува я,къде не я пуска до тоалетната да отиде сама,но не е пропуснал да насили най-добрата и приятелка точно зад гърба и.Но ти казваш,че твоя човек е свестен.Може би просто се опитва да съхрани отношенията си със своето гадже такива каквито са и да не разваля твоите с гаджето ти. Пак повтарям това е само предположение.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Раздразнена. Защо му трябваше да ме ядосва?
Ох след малко се забивам в една лаборатория под земята на студ, ужас. А да и добре, че вали и ми е супер скука.
Вълшебна, прекрасна нощ. Невероятен човек, постарах се да му е специално преживяването. Хубав празник е рожденият ден.)))
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
stealth mode : enabled
Иначе мислех да готвя, ама нещо се изморих. Ще се задоволя с активия![]()
Горкия...имам изостанал ориз със зеле
има и фасулЬ
и вкусно рулце
Ядосвам му се на тоя моя Андрей! Как може да не ми се обаждааааааааа...аргх,чакам 100 години вече. Пфу.
maDamn
Шпагатът върху книги определено беше ново за менЧувствам се добре и готова за сън. Притеснено ми е за утре, трябва ми целия късмет на света!
Като пребита съм, от няколко дни карам с по 2-3 часа сън на денонощие. Главата ми ще експодира, а имам да пиша есе около 7-8 страници върху Catfish: The Movie, както и 2 онлайн теста по математика до утре. Би било много добре ако можех да разтегна денонощието и да го направя повече от 24 часа, но уви, няма как.
АУУУУУУУУУ, БАЙЕРН! ЩАСТЛИВА СЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪМ!
maDamn
Мноооого странно. Даже и аз не знам как се чувствам, само знам, че съм адски разсеяна..
Супер доволна съм от себе сисвърших си всичко, при това много по-бързо отколкото очаквах. Мислех си,че пак трябва да правя някой all-nighter. Сега ми остава време и документацията да прегледам и да я допълня и подредя. Чертежите ги оставям за утре сутрин и след това съм свободна цял ден
![]()