- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Ех,мина ми РД-то,мина както си и мислех и преди,но може би очаквах да съм в друго социално положение...все тая,пиян съм,дразнят ме гръмотевиците,ся си лягам и утре ще пропусна някой лекции...искам гадже и кариера,говоря глупости щото съм пиян,ала бала и лека нощ![]()
>>DjBelev<<
Много ми е тъжно.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не успях да се наспя, нещо ми е уморено.
Иначе съм доволна, получих всичко, което исках.
Малко ме болеше главата след това, то нормално, за бая неща мислех и доста неща трябваше да асимилирам на момента.
Добре се справих мисля.
Последно редактирано от Wednesday666 : 04-02-2013 на 09:10
избързах с радостта явно.
болестта ми е слязла надолу. |-(
като няк'ъв парцал се чувствам вече близо месец. нищо не мога да правя като хората. и любовните тъпотии и отсъствия допълнително ми украсяват картинката. не мрънкам даже. просто имам чувството, че подсъзнателно организмът ми не иска да се излекува. психо-физически практики, бро. ше се мре.
Може ли да си легна в 3 и да спя 9 часа и да ми се спи все едно съм спал 2 часа. Пф добре, че днес задачите ми започват след 16:00ч. че да се осъзная малко.
Може ли да легна в 2 , да стана в 6 и 30 , да пиша 2 часа и половина матура и сега да съм свежа като репичка
Искам само малко музика и кеф.
maDamn
Ужасно.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Раздразнена. Защо му трябваше да ме ядосва?
Ох след малко се забивам в една лаборатория под земята на студ, ужас. А да и добре, че вали и ми е супер скука.
Вълшебна, прекрасна нощ. Невероятен човек, постарах се да му е специално преживяването. Хубав празник е рожденият ден.)))
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
stealth mode : enabled
Иначе мислех да готвя, ама нещо се изморих. Ще се задоволя с активия![]()
Горкия...имам изостанал ориз със зеле
има и фасулЬ
и вкусно рулце
Ядосвам му се на тоя моя Андрей! Как може да не ми се обаждааааааааа...аргх,чакам 100 години вече. Пфу.
maDamn
Шпагатът върху книги определено беше ново за менЧувствам се добре и готова за сън. Притеснено ми е за утре, трябва ми целия късмет на света!