- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Като пребита съм, от няколко дни карам с по 2-3 часа сън на денонощие. Главата ми ще експодира, а имам да пиша есе около 7-8 страници върху Catfish: The Movie, както и 2 онлайн теста по математика до утре. Би било много добре ако можех да разтегна денонощието и да го направя повече от 24 часа, но уви, няма как.
АУУУУУУУУУ, БАЙЕРН! ЩАСТЛИВА СЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪМ!
maDamn
Мноооого странно. Даже и аз не знам как се чувствам, само знам, че съм адски разсеяна..
Супер доволна съм от себе сисвърших си всичко, при това много по-бързо отколкото очаквах. Мислех си,че пак трябва да правя някой all-nighter. Сега ми остава време и документацията да прегледам и да я допълня и подредя. Чертежите ги оставям за утре сутрин и след това съм свободна цял ден
![]()
Много ми писна.
Много работа имам.
И ми е време за малко забавление, писна ми от вечната работа, учене, задачи и никакво време и сили за развлечение.
Тия дни трябва да навия едни хора да ходим на дискотека, може и да е другата седмица.
А колегата неш не е познал адреса. К'во се оказа, явно не съм му първата мишена.
Е да, ама не. Разгонените пуберски истории тотално са ми омръзнали.
Абсолютно безразлично ми е всичко днеска.
Някакво нервно ми е , боли ме корем и кръст и просот искам да набия буквално някой . Имам да уча по датски , а от 12 съм на работа . Въобще някъв много гаден ден се очертава .
Имам един куп бумаги за четене и вместо да подкарам отнякъде и да наваксвам лежерно, то времето си минаваа, аз не бутвам ниищо и пак нещата ще останат за последния момент. Вече съм напълно убедена, че го правя умишлено и на подсъзнателно ниво имам огромното желание да си причинявам болка.
Стресът от гонене на последни срокове е май единственото... интересно и вдигащо адреналина нещо, което ми се случва напоследък.
Искам глобална промяна, искам ново място, нови хора, искам свестни приятели и още по-свестни мъже и искам да се случи скоро, когато все още има някаква малка вероятност да оценя всичко това. Защото първо се разочаровах, а сега съм безразлична и колкото и да обичам уединението, осъзнавам, че човек не може да бъде вълк единак цял живот.
Въпреки, че точно в момента предпочитам да се дистанцирам от всичко и всички. Лигави пуберски истории, пък уж сме големи хора... Недоизживяното детство не си е работа, съпътстващите го комплекси - още повече.
A year older.....но пък ми е хубаво....само него го няма, но пък какво да се прави. Скоро...![]()
Почвам да се изнервям , 3 месеца стоя тук , като кон на празна ясла. Чакам го да си дойде и ми излиза с лафът, че едва ли съм скучала последния месец, гадженца , а-у. Ако беше пред мен щях да му лепна един шамар.И пак го обичам. Как може да се държи така, за толкова време не ме ли опозна...
яд ме е .
maDamn
Защо изобщо се доверявам,защо споделям каквото и да било като знам какво ще стане какво ще последва след това пустото ми прекалено голямо доверие.
Стана ми гузно не трябваше да правя така,почувствах се неудобно от постъпката си както и да е вече почти превъзмогнах всичко![]()
МногоУ ми се насъбра напоследък уроци, даскало, предварителни .. апфу ще взема да пия 3 бири и да се успокоя, жалко , че не барам алкохол
Много ми липсва.. аз съм ТЪПАК obvious..
Песничките ме крепят, и факта, че скоро ще, я видя.. <3 (надявам се де)
Последно редактирано от AnarchyBoy : 04-03-2013 на 17:02
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
почивах уж ... утре пак бач оф писна ми почивката ми минава толкова бързо че дори и не я усещам.. дори и да кибича немога да си почина кат чиек... май трябва да почвам да крача пак наляво-надясно че да вляза във лайфа със найка.. нене не е вариант ама нененнене по добре не.. дали да си искарам документите и да вазирам? Дали ще изляза избоцан от цялата раота незнам ама понеже ми писна от всички ку••• и помияри тука май ще си ходя... и кой к'во ще ми каже? немое ме спре дори с удар ..мдамда няя смисал моята мисъл ама аз си знам за спорта май ще остана още малко...maй е от бирата от която главата ми извира ама неможе да е от нея.. щото бирата е бира, тя пОМага за по-трезвен УМ
Последно редактирано от DoubleDMG : 04-03-2013 на 17:07
Неш ми е изнервено.
Поне със сестрата се видях, та й разказах всичко и ми олекна.
Ся кво ме чака в шибаното уни.. Просто красота.
Интегралите ги схванах, ще видим на контролното кво ще стане.
Обаче съм удивително спокойна за контролните, хич не ми пука..
Ох, сутринта ми започна страхотно.
После си сложих супер гел на страхотните нокти
Кафенца, цигарки, нямам апетит почти, абеее , супер съм!!!!!
Страхотен ден!
И ще си видя мъжлето след малко и съм на 7-ото небе
Нещо ми е много обичливо днес ,беее![]()
Много мразя, когато непознати се държат с мен така, сякаш ме познават по-добре от всеки друг. Ужасно нахално и просташко. За жалост за втори път ми се случва днес...
И спря да се върти за миг земята..
Това време все едно, че е спряло. Не може ли Юни да дойде по-бързо![]()
Депресия. Но този път не е заради някакъв лигльо. Яко съм го закъсала с ученето. Е, не е толкова яко де, ама трябва тия дни да седна и сериозно да науча, без да се занимавам с други глупости, че да ги взема с хубава оценка тия контролни. Оф, най-мразя така като трябва само да уча, да уча, да уча... Супер много ми се скапва настроението.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
всичко се скапва наоколо.
изобщо за какво да оздравявам, като няма за к'во да се хвана въобще...
все едно. слушам Бон Джоуви, което е... необичайно. връща ме през есента, когато всичко... предстоеше...
буху-буху
прекрасен четвъртък на всички!)
Айляк ми е.
Върнах се от пробна по АЕ. Голямо важно,тъпня.
Сега рилЯкс и манджи!
maDamn
Някво готино ми е <3 и миличко
Само дето гърлото ме боли ама ще се преживеее![]()
Навънка грее слънце, топличко е, прокрадват се лъчи! Написах си есето, доволна съм; очертава се четене на страхотна книга + музика.
Обичам ваканциите.![]()
писна ми от всичко.
трябва ми нещо, за което да се хвана. нещо мъничко.
надежда. някакъв смисъл. просто нещо, което да ме издърпа
от състоянието, в което съм в момента.
така не се живее...
Искам нещо различно. Нов град, непознати хора, непознати места... Ежедневието ми е супер еднообразно и се садвам качествено. А като се сетя, че и матурите наближават ми идва да скоча от някъде.