.
Затворена тема
Страница 56 от 163 ПървиПърви ... 64652535455565758596066106156 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 4072
    Вали, студено е, колата ми се развали, професорът по английски пак отмени класът и трябва да чакам майка ми да дойде да ме вземе. Гладна съм, ама не ми се седи сама. FML

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Скучно ми е. Четох малко, гледах филми, видях си хороскопа, после пазарувах, после готвих и след като изчерпах ресурса от дейности, с които да си отвличам вниманието, вече тотално взех да се побърквам. Не ми се виси в нас, нямам нищо интересно за правене, т.е имам да чета, ама откачам вече на едно място.
    Ходи ми се някъде на разходка, може и на клубче, може и на кръчма, само да се измъкна. Имам нужда от развлечения(имам нужда и да си седна на дупето и да уча, но това е друг въпрос). Всички са заети с нещо/някого/някъде си, само аз разполагам с всичкото време на света, а дори не знам как да го използвам правилно. Форевър алоун съм.

Супер фен Аватара на Irti
    Зле

като в края на пролетна ваканция-не много добре.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Прави ми се секс.
    Мъжлето излезна преди малко и изобщо нямам представа как ще го дочакам да си дойде. 'Де т'ва търпение?!
    -___________-

Повече от фен
    Май ще се разболявам,гърлото нещо започна да ме дращи

Мега фен Аватара на xoxi
    Днес буквално скачах от кеф заради хубавото време и неговото присъствие.
    Утре също ще е прекрасен ден, въпреки че няма да го прекарам с него. От много време не бяхме ходили с приятели в планината да тичаме и предчувствам, че ще е катастрофално. Сигурно ще се разглобя до някое дърво и няма да мога да мръдна. Нямам търпение обаче.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Добре съм ако изкл. че мъжо ми е хванал някаква настинка и само повръща вече 2ри ден ... Чудя се какво да го правя, то не беше вода с лимон, то не бяха лекарства ( и тях ги повърна ), и кви ли не бабини деветини ... Дано се оправи по-бързо. Жалко, че утре съм на уни, иначе щях да остана да си го наглеждам, но уикенда ще си бъда с него, независимо в какво състояние е.
    Иначе имаше и забавен елемент днешният ден. Много се смях на една овца, със супер самочувствието. Облякла наща прилепнало якенеце, а тя плоска като дъска горката, тесни дънки, а задника и прелива от тях ( особенно като се наведе, 3ма човека и се кискахме зад гърба, добре, че не ни чу ), да не говорим за бедрата тип слонска плешка, накъдрила си косата на ситно, хептен като овца, а иначе надута за 100 гъски Малко злорадстване, ама нищо, майтап да става.
    Разкар и хлътналият по мен идиот, които си мисли, че ще напусна мъжа си. Поне за сега. То тъп добитък, ама и пак да се пробва, файда няма да има.
    Последно редактирано от DragonLady : 04-04-2013 на 20:07

Супер фен Аватара на cyclops
    Ползотворен ден. Днес на пук на всичко и всички си изпуснах тренировката, но исках да направя вечеря и да сме си с него. Отдавна не се бях прибирала преди 9. За сметка на това сигурно утре рускинята ще ме направи на луда и ще ме накаже с куп лицеви, коремни и обиколки на мост. Чак ми се реве като се сетя!

Мега фен
    наплаках се. пресуших си тялото.
    това беше за последен път.
    вече съм много добре. отново вярвам в старите си неща.
    и този път няма да ме разклатят!

Ужасен ден, няма какво друго да кажа.

Спи ми се. Боли ме коремът, незнайно защо. Искам да се изкъпя. Но слушам божествена музика и душата ми пее.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Пия кафе, радвам се на живота.
    Ядосвам се, че няма слънце, но и това ще мине.
    След малко като се наканя ще се изкъпя, ще скоча за 1-2 часа до даскало и после релаксейшън
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Ще си направя готин ден Нямам търпение да си го видя!
    Само да си наваксам с работата и да ми се получат вкусотиите и всичко ще е 6

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Много депресарски дни. Отвратително...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Още ми е лошо от снощи. МноЛ зле... тряа излизам от къщи... поне като изключим, че съм маносан, се чувствам прекрасно

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Влюбен съм, но момичето не отвръща на любовта ми прекарахме една нощ заедно (без секс тя не искаше само целувки и милувки) и сега се чувствам отвратително ! Жените са лоша порода !
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    По-добре изобщо да не бях отивала. Само заради една вечер си заслужаваше, другите дни бяха отврат ;д. Много ми е гадно пхххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх х

Някво нежничко и палаво ми е <3
    Ще си направя маските , ще си пробвам новите дрешки (ако успея заради гипса ) и ще се разхождам по токчета цял деннн<3
    Ще изляза с приятелки малко и въхх абе хубав ден ще е днеска <3

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Омитам се да плувам. Да ме пита човек къде ми е акъла, ама тя като е такава
    и него ще го изненадаме днес, по случай рд-то.
    Абе, хубаво ми е, мда.

Супер фен Аватара на paradosou
    http://i.imgur.com/RRLARjj.gif
    Довечера съм на рожден ден, а настроението ми никакво го няма. И не съм си пипвала задачите за училище за капак.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мисля да си поспя малко...
    иначе ми е супер айляк.
    maDamn

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Нищо интересно.
    Липсва ми...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Наспах се като пич, вечерта ме чакат само приятни занимания, ама трябва да си дигам дупето и да готвя, че няма нищо за ядене. И по възможност да успея да събудя моя по телефона, но май пак е заспал като пън и не чува нищо, кой знае кога си е легнал.

Some days I feel broke inside but I won't admit ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си