- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Колкото и да се опитвам, никога няма да бъде достатъчно
Отказвам се...
От вчера насам вече съм доволна.Днес падна много чистене, вместо учене, ама утре вече няма къде да мърдам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
идееално
излязох малко, съвсем малко
отрази ми се добре
Умирам от глава...не мога просто...
maDamn
Тия дни сякаш ми е празно. Не съм сигурна точно какво чувствам.
Сега много ми се спи, въпреки че е само 9 и 30, но като нищо ще си легна.
сънищата ми ме плашат. дори плаках наистина заради тях..
спомням си куп неща, които са ми се случили до сега, адски забавно и хубавичко ми ее, и малко носталгично де
искам човече до мен, което да ме гушка, да гледаме небето с него и да казваме на какво ни приличат облаците.. и да танцувам пред твото, а той да стои на дивана и да ми се смее, да дойде до мен и да ме гъделичка, за да ме разкара и да си гледа мача.. примерно :Д
Бах тая балтия от приятел . бах тва чудо.Не мога да ходя.
Потънала в мечти...
които обаче далеч не касаят факта, че за понеделник трябва да съм научила за Димов (а дори не съм преполовила "Тютюн"), и да съм преговорила Дебелянов, а далеч не разполагам с много време или намерение за учене. Изоставам малко с една работа, което не е на добре, но това в момента са ми бели кахъри. Дано обаче да си намеря медицинското, че иначе... лошо.
Не знам как се чувствам.
На моменти ме обзема паника като се сетя колко имам да върша по дипломната и колко малко време имам. След това се размечтавам за лятото и благодаря за готините хора, които срещнах последните няколко месеца. Чувствам се и малко самодоволна от това как се нареждат нещата в кариерен план.
Но нищо от това не може да запълни дупката, в която съм заради изборът, който трябва да направя в близко бъдеще.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Размазах се! Цяла седмица, от всякъде, направо имам чувството, че имам нужда от втора почивка да си почина от почивката.
Искам да кажа, че имам мега яките приятелки, въпреки че на моменти ми се ще да удуша или едната, или другата.
Обичам ги!
Сега съм болна и едва вървя, а трябва да правя две курсови. Жертвата си струваше обаче.
Не знам как се чувствам...
Объркана съм... Цяла седмица нищо не правя, не съм свирила, но утре няма мърдане..
От два месеца насам нищо не правя, само за любов мисля ... jaja jja jaj a и не знам какво да правя.. лека вечер :*
Няма време за нищо ! Това да си 12 клас е нещо много натоварващо и депресиращо.
Едно нещо поне направихме остават още само 100 :д
Искам искам искам !!!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Отказвам се...явно не ми е писано скоро да ми се случи..сега ако спра и да го мисля :/
>>DjBelev<<
В един спокоен ден, изведнъж в мислите ми се появяват мечти и цели, чийто път ще ме изпълни със щастие и личностно удовлетворение! В такива моменти си поемам дъх решителност и егоизъм - прекрасно е! Дам, чувствам се като весело оръжие, което се разхожда безгрижно в супермаркета или парка ... Погледът ми е ясен, слухът ми е чист, действията ми са бързи и координирани, постигам целите си - искрено си свалям шапка в такива дни! Обаче, наравно с тях присъстват и дни в които аз буквално забравям какво искам и за какво се боря, наистина не мога да се сетя, сякаш идеята е там, но желането, което я прави така съвършена.. го няма! Смисълът на моята мечта вчера, днес не съществува. По пътя на логиката, би трябвало да черпя от всяко настроение максимума, независимо дали то ще ме подтикнекъм прекрасни подвизи или жесток мързел и бездействие. Но, от друга страна се изисква постоянство, ала как, когато до вчера си го правел със желание, а днес просто ТРЯБВА? По- добре ли е да спра, дори времето да спринтира, с надеждата музата ми да се върне час по- скоро ...
Най-мразим правежи, псевдо отворки и разни други шматки и кифлочи да ми се правят на богини.![]()
Welcome to the Jungle...
Изобщо не искам утре да идва. Изморено ми е.
едит: пхах, сняг навънка валиии та се къса :Д апф.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-07-2013 на 05:59
Не бяхме ходили доста от отдавна с брат ми на зъболекар. Още откакто нашата зъболекарка и мъжът и който също е зъболекар си отидоха в Русе,защото нямаше кой да гледа децата им. Всъщност вчера установихме,че това се е случило още 2008ма година.Та накрая се записахме за вчера при една млада зъболекарка,която всъщност през цялото време беше с маска та в лице изобщо не можахме да видим как изглежда.Само видях,че е с кафяви очи.Оказа се че за тези близо 5 години, развалени зъби нямаме.Е,едно хубаво нещо да има и при мен.Само имаме малко зъбен камък за почистване и си записахме час за Събота.Пък на брат ми като здравноосигурен му взе 5 лева за такса и преглед,пък на мен като несигурно дали съм здравно осигурен,защото последните три месеца не са ми плащани осигуровките не поиска да ми вземе и стотинка.Щяла да провери.Егаси далаверата.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Наистина не разбирам какво удоволствие ти прави да превръщаш темата в дневник на петокласничка, която пише домашно за училище...
ох, липсват ми
искам да отида в най-скоро време до Ямбол да се видим <3
айде стискайте палци мама да ме пусне ^^ xaxa
http://ask.fm/iwwkaa
по принцип така.
последните 2 дни спя сигурно за първи път в живота си. имах нужда от тази доза условно спокойствие.
и времето ми помага. така да се задържи поне още седмица. не аз да си кисна вкъщи и да бъхтя, докато другите се радват на слънцето:Д инак, отсъствието му ме припозна и привикнах с него. като административна лелка метафорично извиквам "слеееедващия";Д