- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Не, за съжаление, не съм била от месец и половина поне в София.
Дрийм успех на изпита![]()
![]()
Днес съм доста по добре от предишните дни и ще мога да поуча по немски, и после да започна да се подготвям за училище в Понеделник, защото ще правя 3 контролни. Доволна съм ,че напредвам с преписването на плановете по немски и БЕЛ , остана ми География и Биология . Въобще днеска май само учене ме чака .
Ох,по-добре от вчера,може и да ми се наредят нещата.
ОБИЧАМ!
maDamn
Мисля, че по-каръшки период през живота си не съм имала. С лопата да ринеш човешка простотия. Отчайвам се вече, то няма оправия нито с добро, нито с лошо. Иска ми се да се тръшна в леглото под завивките, заравяйки си главата подобно на щраус, и да гледам филми, независимо колко време ще мине, само и само когато отворя очи, всичко да е наред.
Непрестанна борба всеки божи ден с нечие ново предателство и с миналото. Писва.
"apla de katalauenw giati de mporw na stamatisw na se skeutomai ..... Mou leiph thn agalia s m leipane ta filia s ... Pes m giati toso kero den mporw na se perasw... Gia mena hsouna auto pou epsaxna auto pou htela... Akoma eisai sto mialo m kai thelw na se ksexasw alla de mporw... Se parakalw polu eksigise m giati einai etsei, giati se olla pou m exeis pei akoma se thelw ,akoma eimai erwteumenei mazh s? Thelw na stamatisei o ponos, thelw na mhn eisdi sthn kardia m alla den geinete. Alithia voitse me dem moro oso kai na prospathw... Giati mpikes sth zoh m giati me emathes ti einai h xara?" ---> Това сЪобщение вЪв ФБ сутринта направо ми промени деня!!!!!
Не знам.Започвам все по осезаемо да имам странното усещане,че започват да ме забравят.Но пък може и да съм в грешка.Както и да е. Всяко зло за добро са казали хората.Важното е да има щастливи.
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 02-21-2013 на 10:54
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
И 1 час да съм вкъщи, не мога да не бъда изнервена :@
Утре пак съм за втори час. / Неговите действия не ги разбирам.
На зумба след 2 часа. Чакам пералнята да му изпере ризите. Тъпо ми е отново. Самотно ми е. Купи ми от любимият чипс вчера и ми развали гладът. Оххх защо не мога да съм отново стриктна? Писна ми от сваляне и качване на килограм. Уморих се. Искам нещо нова. Искам да дойде по-скоро събота и неделя и да сме по цял ден сгушени. Липсва ми! Искам на работа вече. Време ми е. А и тая сметка за телефона. Как успях да направя 60 лева сметка само за 4 дни? Чувствам се много глупаво и потиснато. Оххх айде да идва време за зумба да ми дойде оптимизмът
Изморена, прави ми се секс.
Но не и с него. Искам някаква тръпка, а моята вече изчезна. Нека сега да страда, като му е толкова акъла. Изпусна ме, вече е твърде късно. Просто скоро трябва да сложа край на нещата и да се знае, да не ми е гузно като излизам с други.
Или по-точно с 1 друг конкретен. Искам да му се обадя и да дойде при мен, да се гушна и да ми мине. Ама не мога, нещо ме спира.
Ще спирам музиката и ще сядам да реша поне още 1 тест от SUATEFL, пък после и 1 по български ,ако реша, цена няма да имам направо.
Правя едно лате и му засядам, да се разсея поне.
дадададаа!прави ми се секс.
Ама кога лЕ? Само чакам да си дойде и ще му се случи случка
а ся лягам да си почина. Тралялял.
maDamn
Ползотворен е денят, поне засега.
ps някой да знае лек за малко пръстче (кутре), ударено от топка? Подул се е леко и трудно го движа, усещам болка по цялата дължина на пръста. Чудя се с лед дали да не пробвам, но тя случката стана около 8 сутринта, време мина.
мързеливо ми е, скучно ми е, спи ми се и май ще полегна, малко ме притеснява факта, че още не знам какво ще правя идните дни, но нещата сами ще си се наредят
дано утре стана на време, омръзна ми да се успивам
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
А аз до средата на Юни, така че не мрънкайте.
Иначе си ми е едно такова спокойно и весело днес. Получих си и извинението, не го очаквах, нито държах да го получа, но все пак ме направи по-щастлива.
Днес съм само до 5, след това ще мога да се прибера и да се наспя като хората.
Обичам си работата. Просто няма такава забава!
Какво правиш когато започнат да те приемат за даденост? Показваш колко лесно е да те загубят.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Болна и скапана от всякъде. Цял ден изкарах в леглото, а трябваше да уча.
Ами майната му пък!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
6 по Органична! Единствената хубава новина. Иначе утре ще е мега излагацията по физикохимия. Ако вържа 3, ще съм доволна. Не, че много ми пука, в краен случай, след 2 месеца ще го взема.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Толкова да ми е скучно, че да вляза и в темите за снимки...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ебахти майтапа.Не функционирам нормално в момента.Толкова съм учуден , че даже не мога да разсъждавам