- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
What if I got it wrong
And no poem or song
Could put right what I got wrong
Ужасно. Ужасно. Ужасно. Ужасно..
След лекия възход миналата седмица, вече отново ми е смотано.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Няма нищо по-хубаво от вкъщи. Да се прибереш, нахраниш, отпиеш от голямата халба няколко бири, да се размажеш, да насецаш няколко ракийки, да си изпушиш цигарите. Супер.
Да ти е готино физически, да си се размазал психически.
Да учиш нови и нови танци на силна музика.
Ох, размазаляк!
Какво друго му трябва на човек?
И утре на работа. И КУРАЦ за Понеделника, защото винаги е бил шибан!
Кур и за извънредните съботи и недели!
И все пак
Пиенето е добре за теб
Скоро ставаш безграничен
Пиенето е добре за теб
Ето идва женкарят
Пиенето е добре за теб
Вече няма да си самотен
Пиенето е добре за теб
И ще се почувстваш страхотно!
Пиенето е добре за теб
Скоро ставаш безграничен
Пиенето е добре за теб
Ето идва женкарят
Пиенето е добре за теб
Вече няма да си самотен
Пиенето е добре за теб!
Много, много, много хубав и ползотворен ден, четенето до изнемога и отсъствието на сън вчера се заплатиха стократно днес, а като добавим, че от безсъние имам гадни тъмни кръгове около очите и цялата съм една никаква, а цял ден събирам погледи по улиците и печеля комплименти... Доста добре се чувствам.![]()
Само дето не мога да разбера какво му е в главата на това момченце. Изпитва ли ме, пробва ли ме, иска връзка ли, единствено чукане ли, лекарствата ли не си е пил... Постоянно е наоколо и се държи отвратително, след няколко дни е коренно различен човек - мил, галантен, любвеобилен и грижлив, като обезателно след такова поведение изчезва със седмици, после пак се появява и се държи все едно вчера сме се видели...
Играе си на топло и студено, вместо да си каже в прав текст какво, аджеба, иска, което преля чашата вече и хич, ама хич не ми е гузно, че му хвърлих светлина по въпроса. Доста му нараних егото май-май и понеже е доста... тийн(в превод на тотално незрял мъж), мога да се обзаложа, че ще се покрие пак за известно време, после отново ще се появи в целия си блясък, но този път с девойка до себе си, с която да се перчи колко е велик и можещ и колко трябва да съжалявам.
Too much drama като цяло, надявам се да греша за него, ма що ли ми се струва толкова предвидим? Нека да мине известно време, ще си препрочитам постовете периодично да видя дали съм права в разсъжденията си.
Иначе усещам огромна празнота при мисълта за Него. Не мога да го виня, че не ме обича, обаче в никакъв случай не мога да му простя, че постъпи по толкова грозен, низък, подмолен и елементарен начин. Може да ме боли, да ми е гадно, да си спомням всеки хубав момент и да искам да се повтори, обаче никога няма да се унижа дотам да го потърся отново. Както и да дам някакви признаци, че не съм в най-добрия си период, защото някои само това чакат, за да иззлобеят върху чуждото нещастие.
Каквото било - било. Приемам, че сърцето ми е разбито, приемам, че има известна празнина, която ще запълвам с книжки, филми, излизания и учене до откат. Това ми е спасението. Нямам право да се предам, нито да правя повече грешки.
Единствено искам да съм здрава, да съм отново щастлива и да намеря спокойствието, което търся.
Оооооо да почти оздравях,пак сънувах много готин сън
Утре 6 часа на БЧК, после поне час в НАП, след което упражнения, разходка с куче и цяла вечер работа. Красота просто.
Дано поне намеря време да си направя супичка![]()
Страшно готин ден, няколкото инцидента съвсем си загубиха значението вече.
Утре имам класна по математика, а ми е недостатъчна подготовката. Весело.
добре съм
научих толкова много за утре *горда*
лягам си, спи ми се та две не виждам
Утре ще ми е пазарен ден, прежалих се. Въобще не обичам да обикалям магазини, толкова ми е скучно и не ми издържат нервите. Дано утре си харесам повечко неща, за да не ми се налага да търпя този тормоз отново в близкото бъдеще.
Защо не си лягам? Дразня се на себе си. Знам, че ще ми трябват поне още час-два да си чета книжката и докато си легна, ще стане време да си пия сутрешното кафе. Втора смяна ми беше времето да се наспивам, а вместо това си разбърках още повече графика и стана мазало.
И спря да се върти за миг земята..
Днеска най-добрата ми фрр има рд. Предусещам много шоколад и нищо правене. Хе-хе.
Bring it on!
Оле отвратително започна деня, като знам че няма изгледи да се оправи, направо не ми се мисли.
денят ми започна прекрасно!)
да продължи плодотворно и с любовни откровения привечер, били те на живо или телефонирани! мхм!
Мразя чувството, когато някой ми липсва ;/
Все още в мен я има онази малка надежда, че един ден нещата ще се наредят така, както винаги съм искала да бъдат.
Иначе днес цял ден мисля да релаксвам, че и без това няма какво да правя. Сигурно ще си избирам и татус, защото все още не съм решила какво да си правя
И нда, скуката ще е на макс докато не съм на училище.. пфпф
http://ask.fm/iwwkaa
Ох пак ми повъзродиха надеждичката вчера.Може би понякога в тези познавания има някакви известни вариации,знам ли? Интересното е,че другата по-различно време сякаш до голяма степен потвърди думите на колежката си и за двамата, а сякаш в миналото ни имаше разни съвпадения с това дето го беше казала.Хубаво де.Толкова време съм чакал,ще имам търпението да го изчакам търпеливо и тоя месец не разделяйки се с телефона си.Пък ако нещата наистина се наредят така какво пък ще изчакам още 4-5 месеца и за другото ми и още по-голямо желание.Иначе ще продължа да си живея мизерното животче както досега.
Иначе с нея бях напълно искрен рискувайки много,но пък не съжалявам за това.Мога да кажа,че дори се гордея със себе си.Но от друга страна ме човърка напоследък дали не се проявих като пълен егоист и не постъпих твърде егоиситчно.
А с нея пък трябва да се засеча в скоро време да я поразпитам как вървят отношенията им,защото имам усещането,че съдбата преди време реши да ми даде един доста добър и постоянен жокер.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
По-скапано не съм се и чуствала.. От сутринта съм някаква много раздразнителна, и съм в отвратително гадно настроение..( А даже не знам защо... За капак на всичко и лошите новини и... така... кофти тръпка
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
С тая отвратителна магарешка кашлица не знам дали скоро ще посетя някоя лекция. Добре поне, че удължиха сроковете, ще мога да наваксам.
Вчера беше много забавно, въпреки че бях далеч от най-добрата си форма. Имам някаква надежда, че може би ще можем да се разбираме като се преместим в квартирата.
Купих си мега вкусните жестоки бисквити и ме е малко яд, че съквартирантката ми ги видя и се наложи да я черпя.Просто такова нещо не е за споделяне
![]()
Ммм, http://farm6.staticflickr.com/5168/5...52e22a8d_z.jpg подобни, но шоколадови и с парченца бял белгийски шоколад :Д
Иначе все такаКашлям, кихам, писна ми.
Ужасно разсеяна съм. Много ми пречи това!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Разочарована.
Утре си стискам палци по бизнес.