- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Надявам се си си взела поука, че не трябва да си мълчиш. Работата е била смотана, ама тва може да ти се случи на много места. Като някой пречи на работата, трябва да се тушира проблема максимално бързо. Ако шефът не вземе адекватно решение, след като се обосновеш достатъчно добре, просто изчезваш, защото тогава и ръководството действа против теб. Но винаги опитвай да говориш и с хората по-горе, преди да се предадеш. Щото на тях им е важен бизнеса и някви служителки, които са пуснали корени, много бързо могат да им ги подрежат и да ги изпратят, когато си проличи, че са в ощърб на фирмата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Поуката си я взех преди година, когато в Америка ме натопиха, изпатих си яката и едва не ме изгониха просто защото някой беше решил,че не му харесвам. Честно казано реших, че е по-добре да си тръгна сега, отколкото да влизам в конфликти с хора като тях отново. Работата беше интересна и можех да се справя. По скромното ми мнение аз се справях. Говорих с тях. Досаждах по-скоро. Тъй като те не разговаряха с мен се включвах в техните разговори, но резултатът беше само надменен поглед и злобно подхилкване. Постарах се доста да се впиша. Питах ги за работата, сама настоявах да ми дадат нещо да правя, но отговорът съответно беше "Оправяй си се сама". До колкото знам аз съм третото момиче, което тази година гонят. Работата не е толкова сложна и не мисля,че от некадърност са изгонили и предишната. Просто си има такива жени, които развалят цялата работа. Затова обичам да работя с мъже. Що се отнася до шефа-и той не е много китка за мирисане. Та реших да си напусна с гордо вдигната глава знаейки че съм направила всичко по силите ми!
Някво меланхолично <3 и влюбено . Днес урок мина добре ,даде ми новите касати за слушане и съм доволна ;3
Егати натоварената седмица, едва гледам вече, а сме само вторник. Супер изморена съм. Притеснено ми е и за утре. Нямам търпение да дойде великденската ваканция и да се махнем от тук.
Ахахаахахахахаха, бати бруталния харлем видях във фейсбук
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=42l6NCqEndk
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Обожавам да знам всичко за теста, да седна и просто да си изпея материала.страшно доволна съм.
почивам си сега, с история в ръка :3
Умрях от болки днес. И ми е едно празно без него. Искам вече да си идва,много мъничко остана.
Ох...и довечера има мач, а хич не ми е до нерви, затова искам чиста и категорична победа за Мюнхен.
А онова...явно е и от двете страни...инатът и упоритостта са причините за това положение, не друго,поне така ми се иска да вярвам. А аз знам,че ако стане това,което мисля...ооо...ще стане интересно.
Мразя хората да очакват да съм безгрешна, по дяволите, не съм машина. Не мога винаги да съм перфектна, явно аз съм ги научила така...несъзнателно...жалко.
maDamn
оххх толкова смесени чувства,
толкова много неща за един ден,
толкова много емоции днес и хубави, и лоши
не мога да повярвам..
а съм и толкова изморена пххх
този ден ще се помни отсега нататък..
Ммм, http://farm6.staticflickr.com/5168/5...52e22a8d_z.jpg подобни, но шоколадови и с парченца бял белгийски шоколад :Д
Иначе все такаКашлям, кихам, писна ми.
Като пълен идиот. Исках да направя добро, то пък излезе лошо. Супер долно се чувствам.
оф, принципно не се изнервям на хората в аск, защото 99,9% от тях просто влизат там, за да се дразнят с хората анонимно понеже в очите не могат да кажат нищо и не се дразня, когато някой ми напише някое глупаво 'въпросче' с целия хейт събран вътре в него, НО когато става въпрос за приятелите ми полудявам, а точно този път за това стана въпрос. Просто не мога да повярвам как може някой да изрече толкова груби думи към човек, който е виждал само на снимки. Боли ме, когато някой се опита да засегне човек, който може би значи нещо за мен, дразня се. Защо трябва да има толкова повърхностни хора? Честно, много съм разочарована напоследък от всички. Тъжно ми е.
Последно редактирано от Зайче.. : 04-10-2013 на 16:54
http://ask.fm/iwwkaa
Все едно, че някой до преди малко ме е ритал и блъскал в корема, чудя се вече на къде да се обърна и какви хапчета да натъпча. Имам нужда от чай с мляко, хубав филм и неговото присъствие![]()
БАЙЕРН БЕЙБИ!!!
Да кажем,че умиргам от кеф!!!!
Ау, утре г-на по история ще бъде в траур!
BAYERN -MIA SAN MEISTER!
maDamn
Тегавко ми е за утре, умирам от болка в китката, вече имам чувството, че ще ми се получи някаква перманентна травма-все дясната страда. :Д Доста съм бодра, което е неприятно- съвсем скоро ще ми се наложи да се ориентирам към леглото, а просто не виждам как ще се спи...
Everything changes, but beauty remains ...
Просто веднъж искам някой да ме изслуша. Само един път аз да говоря, а не да се налага да бърша нечии сополи. Искам някой да ми обърне внимание и да ми каже, че всичко ще бъде наред, че това е просто един лош ден и утре, когато се събудя няма да има и помен от днешната случка. Омръзнало ми е все да помагам с чуждите проблеми и да се усмихвам, все едно, че в моя живот всичко е 6. Ами не е. Толкова болка, физическа и емоционална до сега не ми съм изпитвала. Все едно, че всичко се срина под краката ми и не ми остана нищо.
Как можах да си позволя да стигна до това положение? Независимо какво става, аз винаги се усмихвам и съм положително настроена, а сега вече наистина нямам сили за тази игра...не мога повече така. Няма и смисъл. Ама сама и съм си виновна, за толкова години едно нормално приятелство май не съм изградила, след като в момент като този съм сама с компютъра си, вместо с някой близък. Заобиколена съм от използвачи с много проблеми.
Пак ми отиде спортът, мамка му. Аз да не съм Супермен?!
Страх ме е вече. Не знам какво да правя.
Оф, прекарах поредна безсънна нощ. Побърквам се вече. И валериан не може да ме успокои.![]()
You are broken, I can fix you...
3 часа в даскало и после казах майна му на всичко и се прибрах , цялата дъндания ме вбесявмаше и без това няма нещо важно да правивим . Почивам си малко и сядам да уча а пък после на работа хахаах . Някакво нервно ми е и съм уморена но пък ме крепи това че утре сме Петък и ще прекарам страхотно <3<3
Забравих, че съществуваха и свестни хора, които ме карат да се усмихвам : ) Не са само изроди, които гледат да им е добре и да ме прецакат... Обичам си ги ТОЛКОВА МНОГО МИ ЛИПСВАХА, дано от тук нататък да ни чакат МНОГО ПРЕКРАСНИ моменти, мисля, че заслужавам най-после.. : )
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Аз картоф ли съм или не съм?Екзистенциален въпрос, помогнете.
maDamn
Очевидно тялото ми изнемогва, щом припаднах, но не мога да си позволя почивка. Ще се моля всичко да е наред. Изморено ми е. Плаче ми се чак.![]()