- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Малко виновна и не се усещам кога си изтървам нервите.Сега го замазвам,ама друг път може и да не мога.
Имам ОГРОМЕН проблем. Имам симптоми на много тежка болест - в очите ми се вижда дълбока полова тъга, а нерезът ми пипиниер отново е зает.![]()
Положението хич не е розово и скоро не се очертава да се оправи.
Welcome to the Jungle...
Защо му доставя толкова голямо удоволствие да ме ядосва?
Буквално за час успя да ме заболи гърло, глава и да ми се разтече носа.... и да изхарча два пакета кърпички. Явно ще пропусна бягането с тях утре, защото ще съм прекалено заета да пия чай и лекарства. Мразя да съм болна и да се чувствам като парцал по цял ден. Дано заспя поне тази нощ, защото болестите при мен винаги са придружени и с безсънни нощи.
И спря да се върти за миг земята..
На енергийни напитки, шоколад и музика съм.
Трябва да издържа и да го приключа.
После ще съм доволна от резултата.
А ако знаят точно колко съм им благодарна и на двамата..
Нямаше да се справя без тях.
Това да ми е за урок, да не почивам преди да съм си свършила нещата.
Ма нещо много ми дойде напоследък, ся затова така се получи.
А той.. Нда, иска ми се да му помогна по някакъв начин, все ще измисля нещо.
Надявам се да помогне.
Иииии да, след утре вече официално се започва the massacre..
Отборът на болните май сме много?
Ооо, колко приятна изненада! Много, много приятна. Оправи ми настроението и нямам търпение в понеделник да отида на лекции. Иначе много загубена вечер се получи и имаше изгледи да нямам никакво настроение... как едно толкова малко нещо може да накара някого да се чувства по-добре.
Когато сме си говорили му ставало тъжно и му се насълзявали очите. И аз какво да направя? Да спра да му пиша и да му се обаждам ли? От Януари съм в постоянна паника заради него, последната седмица ми се насъбраха супер много безсънни нощи, изпълнени със сополи и сълзи, поболях се, не мога да се концентрирам върху нищо, но на кого му пука, нека седя и мисля на него колко му е мъчно, когато си говорим.
И точно заради това не обичам да се зарибявам по сериали...последните 2 дни изкарах в попиване на доста серии за да настигна сериите и сега ще чакам новитекъде пък се и зарибих по тоя сериал,ама карай
можеше и да е по-зле
скучна седмица имах,нищо интересно...много скучен живот водя последно време,а ся вече като 2 дни гледах сериал...май е време да се вземам в ръце
![]()
>>DjBelev<<
Най-накрая усетих чувството, чиято липса ме глождеше толкова време. Вчера имах пеперуди в стомаха. Естествено, не като на нормалните хора, поради наличието на специален човек, но все пак присъствието на това чувство доста ме зареди. Притеснявам се дали днес ще издържа на тренировката, очевидно не съм в най - добрата си форма... И едно посещение при ветеринаря... Дано не ме пореже.
Деня започна криво,ама палачинките на мама и бързата работа на техниците ми го оправиха
хехе, този път бяха доста бързички.
Бравос.
maDamn
Като човек който е преди крайни изпити. Единствената цел като стана е да залягам над учебниците докато не заспа...
йеее, днес не съм на работа![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Някой ще бъде влачен по пода !!! Само довечара да я видя много ще ревеееее
Рядко лошото ми настроение не се изпарява на сутринта.К сожалению днес е такъв ден.
Ох, толкова съм изморена, а коооооооооолко имам да уча. Дано ми стигне времето за всичко.
най-сетне да си направя тренировката.
сега само се притеснявам за лицето,леко ме наболява
и изглежда ужасно.
всичко друго за сега е 6 точки.![]()
същото
+това, че никога не съм очаквала някои неща от някои хора, НО явно всеки има с какво да ме изненада.
кофтито е че изненадата изобщо не е приятна -.-
единственото хубаво нещо е че днес ходих до студиото за татуси и човека започва да ми прави шаблон и като е готов почваме ^^
освен, ако НЯКОИ хора пак не решат да правят някви леки ралти -------.--------
http://ask.fm/iwwkaa
Обичам да вали и да гърми и да съм си у нас : )
и както не ми се излизаше, това време ме радва.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...