.
Затворена тема
Страница 65 от 163 ПървиПърви ... 155561626364656667686975115 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 4072
    Чудя може ли сънищата да са толкова релни. Снощи сънувах едни цунамита, едно чудо и дето съм бягала в съня си и съм плувала, и водата е падала върху мен, сега имам мускулна треска на краката и ръцете, и целия ми гръб е схванат...От един сън!
    Като изключим това днес съм в музикално настроение, и цял ден събирам сили за купона довечера...(mm)
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от sunnyreni Виж мнението
    Чудя може ли сънищата да са толкова релни. Снощи сънувах едни цунамита, едно чудо и дето съм бягала в съня си и съм плувала, и водата е падала върху мен, сега имам мускулна треска на краката и ръцете, и целия ми гръб е схванат...От един сън!
    Като изключим това днес съм в музикално настроение, и цял ден събирам сили за купона довечера...(mm)
    хаха, мен веднъж ме простреляха и се събудих със синина, която нямах предишния ден. Сега ми е смешно, ама тогава хич не ми беше яко да ме боли. ;Д

видях го днес, това е добър знак, най-накрая :Д липсваше ми и дори се притеснявах, ама като гледам е било излишно. Мисля да се връщам към тренировките, не съм оздравяла на сто процента, нооо взе да ми писва нищо да не правя, затова днес малко се поозорих.
    Тая седмица дето идва, явно ще ми е по-спокойна, но следващата... Поне е последна.
    Искам си и документите.

Мега фен Аватара на draid
    Много съм уморен. Само утре ми е почивен ден, а ще трябва да го прекарам в път и задължения пак

Супер фен Аватара на cyclops
    Мразя да съм болна, да се чувствам безсилна. Скучно ми е. Добре, че е той. Обичам го. Обожавам го. Той е всичко за мен,всичко.!

жив труп ,.

Im about to kill some motherfuckers...

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ей, писнА ми от курвенски номера !!!
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

От няколко седмици насам програмата ми включва само само учене, работа и спане. Искам на разходка до някое място, където не съм била, ама най-вероятно утре ще стане това

Град
    Бургадидас !
    ^ welcome to my world

Баааах му майката, как може да е толкова спряло, ве ?!? И толкова да нямам к'во да правя, мазната простотия ;х
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Искам да се приключва вече с тоя университет. До гуша ми е.

Предстоят промени на работа. Повече задължения и повече отговорности. Нещата се развиват твърде бързо за моя вкус.

Новата информация ме хвана неподготвена. Картинката изглежда по съвсем различен начин.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    <3
    Само това ми идва да напиша. Нищо друго.

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    едва две седмици почивка от форума а все едно никога не съм влизала :Х интересно е колко бързо се развиват събитията напоследък, направо съм учудена и то не съвсем приятно, мозъка ми май вече прегрява и не може да понесе толкова информация и събития... не искам да свършва...
    защо си замина точно когато беше станало най-интересно?
    тъпак, защо му трябваше да ме лъже, че нямат нищо, по-добре да си беше признал отколкото да ме лъже и още повече да ми пада в очите, въпреки че той май вече няма на къде повече
    ох не не време е за сън вече утре ще видим резултатите от последната седмица
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    нещо средно между едно от най-гадните ми настроения и 0 fucks given добре , че си стоя вкъщи , че иначе ще свърши зле

Мега фен Аватара на babity
    Задръстила съм се пак. Ебахти и ленивия стомах, дееееба. Искам кратка седмица, желателно е да обостря търканията с колегите ми за да не ме занимават с техните вили, говна и лайна, много тренировки и спокойно изкачване до Еверест.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Изтощена. Ама така е като струпвам работа за две седмици в един следобед. Никой не ми е виновен.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Рутера ми даде фира, а толкова много ми трябва баш сега лаптопа. Сега се мъча на настолния като грешен дявол
    Иначе ми е добре, момчето ми си идва след 2 дни и ще ми е яко кефф!
    maDamn

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Дяволски добре. Последните седмици ми е изключително забавно, удволетворено и щастливо, да не повярваш чак.
    Някакви неща се случват напоследък и... странно е. Да видим къде ще му излезе края. Само се моля да не ме поставят между чука и наковалнята, и да не стават пак някакви интриги, че нямам нерви вече да се занимавам с глупости.

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Наистина ми липсва....чувствам се като наказана за нещо

Имам толкова много неща за правене, а никакво желание. Още само 2 седмици и няма повече лекции и глупости, само работа

Град
    Бургадидас !
    И'ам чувството, че ходя на ра'ота за да давам пари, не за да вадя пари. Бахти филма, лек... болен съм ! А смяната ми вървеше толкова добре, shame ! Не че няма да ги избия за 2 дена, ама все пак - ташак ! И мача не можах да си гледам днес, и пръста си разбих - бахти деня, добре че му остават още 15 мин. lol !

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^оцеля ли последните 15 минути?

Аааа не, няма да се разберем така! Да, много си го обичам и много си го уважавам, ама 'айде да си свърши и той задачката, че ме мотае вече цяла седмица и накрая ще му извия сладкото вратле, ако продължава в същия дух
    Иначе днес много социално го раздавам, вярно - via skype - но пак е нещо! :Д Надявам се нещото, планирано за следващия месец, да се осъществи, нямам търпение да го видя и него. Залипсвала ми е физиономията му и би било яко да ни посети.
    Утре - back to the uni, надявам се, че няма да съжалявам горчиво след това... Ама бих се жертвала, не съм виждала и другия от една седмица и нях нях нях. ;д
    моите момченца.. к'во ли бих правила без тях. Сега ако и момиченцатата ми вземат и се обадят, както бяха обещали, ще си легна с добро настроение.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Изтощена. Ама така е като струпвам работа за две седмици в един следобед. Никой не ми е виновен.
    хах, напоследък се засичаме в житейския цикъл:Д
    забавлявам се на това;
    стискам ти палци!)

по темата: уморена съм и не свърших всичко, което си бях намислила, но ще стана рано и ще го опостя, дет' се вика. стана ми сладко, че се обръща към мен и че вниманието ми му е важно, но това не ми е достатъчно, за да му вярвам и да се... върна в играта. нещо като влюбена съм. ентусиазирана и амбицирана. в следващите месеци ще се случват много и все важни неща) вярвам, че всичко ще е за добро!)
    сега залягам, че заспивам на стола.
    желая на всички ви спокойни сънища и прекрасна седмица!!!))

Мега фен
    Град
    <3
    Тъжна работа. Не мога да разбера някои неща и това е..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    ^оцеля ли последните 15 минути?
    Учудващо и против всяка логика, и напук на всички, i survived !!!!

По темата - Доглеждам си Индиана Джоунс (че сигурно от 5 дена го гледам на полувремена, ама то така става като си пуснеш филм за "лека нощ") и си лягам. Не съм много сигурен дали утре съм на работа (трябва да проверя), ама предпочитам да се наспя за всеки случай xD. Та, гутен ви нахт !
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 04-14-2013 на 23:22

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Пак не ми се спи. Трябва да си намеря нещо за правене да ме отвлича от мислите ми поне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си