.
Затворена тема
Страница 69 от 163 ПървиПърви ... 195965666768697071727379119 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 701 до 1 725 от общо 4072
    Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Много противен мързел ме е налегнал пак, а не е желателно да се отпускам точно сега.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен
    Град
    <3
    Тъжно. Дразня се на себе си.
    Понякога имам чувството, че съм момче, което би изтърпяло 5 часово ходене по магазините с гаджето си.
    Самичка си го правя. Но не мога да се държа като разглезена женска.. Чудя се дали това ми е проблема, или онова, че ми става тъжно за най-малкото.. сигурно и двете..
    Липсва ми нещо.. имам чувството, че ми липсва нещо огромно и това ме разяжда..

edit: току що една песничка на едни съгражданчета <3 http://www.youtube.com/watch?v=TLDo2PRnnnU идеална
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Reenata
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

Ма са и оплакваш..
    МИ ДАААА

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    ...
    Интересно. Оказва се, че не си чак такъв гадняр и женомразец, за какъвто те мислех въз основа на постовете ти.

Разочарована съм. Пак се потвърди максимата, че няма приятели - има интереси. Би трябвало вече въобще да не ми пука, само дето много мразя предателството и винаги се изкарвам извън кожата си в такива ситуации.
    В личен план нещата са абсолютна мъгла. Мислех си, че когато срещна някого, който се държи подобаващо и де факто притежава повечето от качествата, които търся в един мъж, без да се замислям ще си дам шанса да бъда щастлива, ала на практика не е така. На практика бягам с 200 и се покривам.
    Освен да обичам, Той успя да ме научи и как да разпознавам всички тъпи, мъжки, курвенски номера отдалече и да не се връзвам на шаблонните реплики, които се сипят на конвейр. След него така или иначе вече тотално не ми дреме за чуждите чувства, така че мисля да се позабавлявам и да ги въртя на шиш подред.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Щастлива и доволна, беше хубав ден!
    СУ here I am!
    maDamn

Супер фен Аватара на paradosou
    Уникален клас. Толкова злоба, вторачване в чуждите грешки и старание да подлееш вода... Адски жалко е.

Отделно най-после разбрах, че е безсмислено да се напрягам;; няма значение какво си готов да дадеш, ако другият не иска да го получи. Някак отведнъж претръпнах. Не мога да кажа кога се случи, няма конкретен момент, ама определено не се самоубеждавам, така е.
    В близките седмици ще се учи здраво и всичко останало ще е на заден план.
    Последно редактирано от paradosou : 04-17-2013 на 18:49

Град
    gabrovo
    объркана и наранена. осъзнах, че съм живяла в миналото апъ бъдещето ми свали много бързо

Сякаш сам си изключила емоциите с копче.Не мога нито да се разплача,нито да се зарадвам...

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Лежа си ,хубаво ми е, ама трябва да ставам и да се запътвам към училище хич ме ми се занимава,ама няма начин
    Ходи ми се на почивка,многоооо ...на хубаво месетенце за седмица примерно и после да се върна с нови сили..
    Хайде заминавам, че работа ме чака, днес трябва да ме оформят по 100 неща
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ако можех да си купя пушка и да отстрелям всички тъпи гларуси и чайки, щях да съм щастлива. Не мога да разбера тея птици не спят ли - през деня хвърчат наоколо, вечер грачат и пищят и кво ли не още, егати ужаса. Честно, това си е направо психически тормоз
    Мега яд ме е, че се събудих, сънувах адския сън.
    И дано да оцелея на лекциите днес.

Едит: яяяя нещо за разведряване на обстановката
    https://www.youtube.com/watch?featur...&v=AtKZKl7Bgu0
    хубав ден на всички
    Последно редактирано от shmatarok : 04-18-2013 на 07:34

Град
    Beyond reality
    Щастливо ми е, 6 история ,6 английски и влизам европеистика в СУ като цар Освободител!
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Браво, Пламе!

В супер настроениееееееееееее съм. Чак не мога да повярвам

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Щастливо ми е, 6 история ,6 английски и влизам европеистика в СУ като цар Освободител!
    Aре честито!
    Бръже на София!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Beyond reality
    Ида ,шашовлък
    maDamn

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Някойтам, и аз не съм имала подходящи учители по английски, затова се хванах и тръгнах на курсове. Напреднах за нула време и за две години стигнах до сертификат Advanced. Това не е оправдание. Ако си решил сам да учиш, песните далеч не са най-добрият вариант. Срамота е млад човек да не знае английски, голяма спънка е.
    Виж сега. Не знам дали е много уместно да подхващаме този разговор в тази тема,защото може да започнат да ни корят за спамене.Иначе аз пред никого не се оправдавам.Така са се развили нещата така се е случило.Като цяло си права да, понякога е голяма стъпка,но то и други неща са спънка.Като например търсенето на 20 годишни с 10 годишен опит едвали не и т.н.Няма как да познаваш живота ми е да знаеш,защото нещата са се наредили така.Като цяло от моите наблюдения процентно при хората след 90ти набор е по залегнато на английският като приоритетен и много хора след този набор ми прави впечатление,че пишат,говорят и четат този език като втори майчин.Друг е въпроса,че има и много хора след този набор дето и българският не знаят или знаят повече английски отколкото български език.Хората около моят набор владеещи английски език процентно са далеч по малко.Малко са хората на тази възраст от моето обкръжение пък и иначе,които го владеят много добре.За по възрастните да не подхващам тема,но при тях също е разбираемо,защото когато те са учили страната ни е гледала повече към Русия и се е наблягало на руският и малко по малко на немският език.Същата може да се каже,че е и тенденцията с компютрите макар,че там мога да кажа,че знам някое и друго нещо в повече от повечето мои набори.Като цяло от това дето съм прочел нямам нито твоето време или свобода на действия,нито парите,времето за доучване или други подробности за такива социални експерименти.Родителите ми също нямат финансите на твоите да не говорим,че гледам да взимам колкото се може по-малко от тях.Иначе на курс по английски ходех-безплатен при един от корпуса на мира на САЩ. Преводачката,момиче две години по-голяма от мен и то нашият град казваше че е научила английският основно от разни предавания по телевизията и си го влдееше доста добре.Само дето в разговорите ни с американеца,често трябваше да ни е посредник,защото и той знаеше само малко български.Както и да е учихме няколко месеца,но след време курса се разпадна,защото започнахме да ходим много малко хора.Относно,че било срамота млад човек да не знае английски това не е вярно.Все пак все още родната ни държава е България и е срамота,когато не се знае най-вече българският език

А иначе какво да кажа.Работа,работа в нас,постоянно бъхтене почти по цял ден и накрая от живота получавам за награда просто един голям к*р.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-18-2013 на 08:12
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Влюбена съм <3<3<3

Мега фен Аватара на Chacho
    1. Отвори jobs-а и само скивай колко оферти са на английски и респективно какви са заплатите с език.

2. В нета има достатъчно материали, можеш и сам да го научиш. Нито ти трябват толкова пари, нито кой знае колко време. Едно време, като ходех на тренировки, ни наказваха, ако се оправдаем, че нямаме време. 1 час дневно винаги можеш да заделиш. Ако не се учиш постоянно - греда.

Не че тук е мястото да се обясняваме, ама като ти се караме да си вдигнеш летвата от повече от година насам, не ти даваме лош съвет. Не си преебавай потенциала.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Чачо е напълно прав. Не ми говори за финанси, пари за един курс могат да се отделят колкото да стигнеш до ниво, в което виждаш, че "Welcome in the my world" е мегагрешно, оттам нататък можеш и сам. По-трудно ще е, но можеш. В момента си търсиш оправдание. Нито е по-темата, че децата на 90-те учим масово английски, нито е по темата, че масово хора на по 40 не знаят, защото навремето са учили руски. Не гледай другите, а себе си. Без английски не си конкурентноспособен и да, срамота е да не го знаеш. Не знам защо сравняваш българския, защо изобщо трябва да се избира между двата, хах?

По темата: Тия... (ще си задържа думата) от полицията най-накрая да усетиха какво да правят, баси. И след близо една година чувството, че няма повече главоболия, е идеааааално <3
    Издъни ми се ходенето на маникюр, ама голям праз

Как се очаква да поздравиш някой, който получава това, което ти искаш? /не говоря в любовен аспект /
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Мега фен Аватара на Niakoitam
    1.Chacho отварял съм и знам.Отделен въпрос е че за там искат често и егати и образованието пък и егати и опита.

2.Знам,че има.Може и да се намери да действително.Иначе аз за време имам по някой и друг час...през зимата.Скоро идва миналогодишната ситуация.Тръгване към 8-9-10 часа на селото ни,бъхтене по цял ден и прибиране по това време,но вечерта.Даже тази година може и да пропускаме дни да си идваме след като направим осветлението там.Голяма предразполагане и голяма желание ще ми дойде.Друг е въпроса,че нещо,което не се практикува често се забравя.

Виж потенциала си ми е преебан по дефаут.Може би и точно поради условията,които съм изживял се е и образувал,защото след завършването ми сякаш беше на доста по-далечно ниво от сега.Поне така аз го усещам. Само дето си мисля,напоследък,че бих дал нещо доста скъпо ако трябва,част от спомените си подобно на един филм за да ми изтрият от мозъка всичко ненеужно и да се справя с едната си камара от страхове,които ме блокират отвсякъде.Но не би,това в живота сякаш е невъзможно.Или поне е непознато на широката общественост,от която съм част и аз.

PinkPan7her да те парите се спестяват като се берат от дърветата.Аз лично за момента не мога да спестявам такива пари и такова време.Нищо не сравнявам.Просто отчитам действителността.Пък и много нещата понякога зависят и от други фактори.Знаеш ли кой каза крилатата фраза Съмтаимс уин,съм таймс люн? Или пък Конгратчшюлейшънс или нещо от тоя род? Да вдействителност английският език ти отваря врати само дето не само той е единственият фактор.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Шибан спорт, точно днес не ми се ходи.
    Кофти дни са ми, с изключение на контролното по математика.
    Последните 2 седмици се помъчих да ги схвана и май съм успяла.
    Щом реших интеграла на поне 3-ма около мен, начи не е чак толкова зле.
    Друг е въпросът, че вече математика не искам да видя.

anonymous708973
    Guest
    Аз спирам да чета.
    Ужасно ми е да слушам как мъж ми се оправдава и вади от 10 кладенци вода.

Майка ми е захванала на 27 да учи английски, а не е била от най-свободните предвид дете на 5 години, бебе и домакинство. В момента води бизнес преговори.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз спирам да чета.
    Ужасно ми е да слушам как мъж ми се оправдава и вади от 10 кладенци вода.

Майка ми е захванала на 27 да учи английски, а не е била от най-свободните предвид дете на 5 години, бебе и домакинство. В момента води бизнес преговори.
    Мхм. Баща ми на 40 години турска филология започна да учи с близнаци на 4 годинки и болна майка. Абе, желание трябва да имаш.

Скапа ми се настроението.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Абе, желание трябва да имаш.

Точно. Ама какво се занимавате и вие, то си личи кой към какво се стреми
    Официално приключих с лекциите от първата си година. Другата седмица - два изпита, да се надяваме, че ще ги взема и ще завърша годината успешно.

Много оправдания много нещо , ако искаше да го научиш най-малкото щеше да си изтеглиш или купиш някой самоучител . Не са скъпи даже, и да се започнеш самообучение . Но вместо да го направиш ще се оправдаваш със средата ,в която си израснал .

Добре ми върви засега презантацията ама много мързеливо ми е
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-18-2013 на 09:37

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си