- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Последно редактирано от s_E_x_Y_y_Y : 02-21-2013 на 18:15
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Не се научи да ме разбираш.Яко ми действаш алелейлел хахаха
logo5 винаги ми оправят настроението.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Тази седмица всичко ми е мед и масло.
Ако и утрешия ден ми протече така, ще се разтопя от кеф.
Голям късмет вадя, не е за вярване.
Най-хубавото е, че в събота ще ходя при него, вместо той да пътува насам. Ужасно се радвам, последно ходих преди повече от 2-3-4 месеца.
И спря да се върти за миг земята..
Толкова да ме мързи... Нереално е чак. Нищо не съм свършила още, пък е вече 12.
И с тая каша, дето я сътворих... Има ли измъкване от тресавището, в което се натиках? Да се оставя, стискайки палци да не ме завлече надолу или да се боря с голям шанс да стигна дъното?
Импулсивните постъпки до нищо добро не водят. Спонтаността е лошо нещо. Сега ще си нося последствията.
Безсънна седмица. Така става като се тъче на толкоз много станове.
Ами доволна съм денят ми започна хубаво , но пък се очертава много натоварен и не знам как ще смогна . В момента пия кафе и ще започна да пиша до датски ,защото днес съм доста по добре и ще ходя на урок . Добре че съм си написала половината домашно защото хич не е малко . Трябва да си започна проекта по Химия и да науча по Биология . Отделно имам да преписа още 2 плана . Но в момента си пия кафето и до 12 нищо няма да правя отдавам се на пълен релакс . Кофти ми е само ,че не се чух с НЕГО ,но ми е пределно ясно ,че няма как да ми звънни всеки ден ..
Как мразя да вали и да е мокро, когато трябва да ходя на училище...
Денят ми започва спокойно, с една-две приятни и неочаквани изненади. С него се чухме и нямам търпение вече да се видим. Усещам, че няма да ми позволи да се върна в неделя, иска да ме държи поне до вторник. Приготвила съм багажа вече. Тези 6 часа на училище усещам, че ще минават много бавно.
И спря да се върти за миг земята..
ъъррргхххх защо винаги трябва да ме замесват в техните филми, аз с нищо не съм виновна а съм винаги между чука и наковалнята... тоьи път тя не беше права и е глупаво това което направи и естествено аз трябваше да го отнеса в 8 сутринта :@:@
контролното мина повече от перфектно, довечера ще съм с момичетата и съм страшно щастлива
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Сутринта колко бях ядосана, а сега определено ми е по - добре.
Хаха, не знам кой беше този, но ми вдигна настроението.
Скапан нет...
Защо всяка песен ми напомня за него???
Най - накрая почивкаааааааа!
Обичам го искам вече да си идва беее
искам шоколад и кола и малко повече пари. Дееба.
maDamn
Защооо ,защо трябва така да се получава.
Ще му наговорят нещата и той ще се отдръпне. ;х
Защо съм такава.
И мразя да ме подценяват и определят грешно
без никакво право,писна ми.
Тъпачка съм.
Е по-некадърно нямаше как да ми започне денят.
Но пък стъпя ли в офиса и всичко изглежда по-добре.Направо разбиваме с кампаниите тази седмица. И новите проекти изглеждат обещаващо, нямам търпение да ги подхванем и тях.
Семестърът бил започнал. Аз откъде да знам![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Утре се очертаваше невероятен рожден ден, а сега аз имам температура и се чувствам кофти.
Адски изморена бях.. тея тренировки ще ме съсипят.
Днес беше сравнително щастлив ден за мен, но сега вече не е..
Скапана ,днеска цял ден учене . Свърших с всичко за Понеделник .
Почивам малко и сядам да пиша по датски , а после се заловям с есето по немски .
И вече започва адски да ми липсва просто ,не знам как ще издържа до Април
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 02-22-2013 на 18:33
girlwithblueeyes дедеети ше си новия министър на Бг след 20 години. Дано да не ти излезат голите снимки у фейса
![]()
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live
I'm gonna fight for whats right
Today I'm speaking my mind
And if it kills me tonight
I will be ready to die
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Тези дни съм в серия. Да му мисли черният ми дроб.![]()
Welcome to the Jungle...
Обичам си новата работаДаже не съжалявам че ще си прекарам почти целият уикенд работейки.
Беше ми оставил съобщение във Facebook и ще се видим утре вечер по скайп![]()
Обичам си сладкото ,заспало същество! Милият ми!
maDamn
Страаанен ден.Супер якото начало , завършекът не толкова.Макар че винаги има време