.
Затворена тема
Страница 70 от 163 ПървиПърви ... 206066676869707172737480120 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 726 до 1 750 от общо 4072
    Мега фен
    Град
    <3
    Сутрешно ми е.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не знам това българска черта ли е или изцяло човешка,но хората като цяло много обичат да гледат в чуждите панички. Подай и пръст и ще ти отхапят цялата ръка
    А girlwithblueeyes само средата да ми беше проблема,но явно не четеш.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-18-2013 на 09:45
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Адските мъки два дни, не мога повече ! Отивам да ми извадят шибания нерв ! Така не се живее.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ауу, зъбобол? Кофти,дано по-бързо го махнат!

Спечелих кутия якобс 3в1 , йееееееей! Който играе пИчели !
    maDamn

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Някой там - за да НЕ знаеш английски никой освен самия ти ти е виновен. Тонове безплатни уроци има в интернет, по един час на ден да отделяш... за месец ще научиш що годе сносно ниво. Всичките филми дето бълва холивуд са на английски, да не споменавам милионите сайтове с английско инфо и пр. Няма значение къде живееш, няма значение колко ти е мощен компа... дори не е задължително интернет да имаш. Вече за да не знаеш английски трябва да положиш сериозни усилия.

Просто е срамота да се оправдаваш при ТОНОВЕ свободно достъпни уроци и курсове из интернета.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Започвам да си мисля,че в тоя форум съм един от 2ма 3мата,който не владеят английски език на ниво пряк превод. Пак казвам основните проблеми в живота ми НЕ идват от невладеенето на английски език и ако беше само до научаването му нямаше да е чак такъв проблем.Иначе съм навит да върша и работа подобна на тази на брат ми(ако изключим факта,че електротехниката нещо не ме влече) за неговата заплата при положение,че не сме кой знае на какво различно ниво в английският.Е,да той е висшист и попадна на правилните хора.Сега очаквам в следващите постове една сюрия народ да търси истината и да ме кори защо пък аз не съм завършил висше образование и не съм започнал да пътувам по София.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Не бе, просто споменаваме, че е жалко да си търсиш оправдание... защото има една максима: "който иска, търси начини, който не иска, търси причини."
    Не искаш да учиш английски - окей, твое право е.
    Наше право е да изказваме мнение.

Мега фен Аватара на Chacho
    Абе колцентровете предлагат доста гъзарска работа и е лесно да се подсигуриш, като минеш един език. Сега ще се пиша на немски по тая причина.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    ^хах, нали. Аз затова реших малко шведски да понауча. Освен това радва, де ;д. Готино е да си имаш някъв бекъп.

Шведския е много як. Тука покрай един авер, а и малко покрай Маги, почнах да се замислям и за него. Ма го искам разговорен, пък за немския се целя към някво С2.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ^хах, нали. Аз затова реших малко шведски да понауча. Освен това радва, де ;д. Готино е да си имаш някъв бекъп.
    Да те цитирам ли от чата, а?

Chacho, за Виктор ли говориш?

Ще взема да отворя тема в училище и приятели да ви уча på svenska

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Странен ден се очертава.Нищо , днес ще се състезавам с един приятел по пикъп , ще бъде интересно , рофл

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не бе, просто споменаваме, че е жалко да си търсиш оправдание... защото има една максима: "който иска, търси начини, който не иска, търси причини."
    Не искаш да учиш английски - окей, твое право е.
    Наше право е да изказваме мнение.
    Пак казвам пред никой не се оправдавам.И може би не е като да не искам, а просто може да имам минимален или пък никакъв стимул поради причини,които нямам желание да споделям.А така просто не става.Мога да ти дам и пример с предметите в училище.Веднъж много се бях отпуснал по Биология и специално Анатомия,която ми е от любимите и накрая на срока изкарах някъде 4.Това ме жегна много яко,че точно по този предмет съм се представил толкова зле и това така ме амбицира,че вторият срок изкарах пълна шестица и даже учителят ме изпита за 6 за годината,защото виждаше старанието ми.Изкарах си я без проблем.Химия или математика и особено органична Химия.Таванът ми беше 4.
    Зубках,защото трябваше, а не защото имах кой знае какво желание.Просто за да не ми пишат двойки.И какво? Накрая с изплезен език връзвах от 3 до 4. Пък за Геометрията да не говорим.Та схващаш ли приликата?

Супер фен Аватара на Deadlock
    Да вметна, че като давате пример с родителите си, всъщност е плюс и за на Някойтам позицията. Родителите ви се образоват и на 30-40, знаят чужди езици, не работят по цял ден физически труд. Затова ви се струват естествени неща, които за други хора не са истината, която винаги са знаели, а идват като мъдрост. Не е толкова лесно, колкото изглежда отстрани, да си крушата, която пада по-далеч от дървото.

..

Чувствам се окей и ще се захващам за работа.

И на мен шведският им харесва и имам желание да го уча , но в момента няма как . Мисля да си потърся някой самоучител

Готова съм с презентацията почти , отивам на датски и после мързелл

П.П И аз съм за темата по шведски
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-18-2013 на 11:21

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Че кой друг?
    Ше ми става полиглот, па я нема... Беги оттука!

И идеята за темата е яка. Аз се надявах да си отворим теми за повечето предмети, ма чакам да набере скорост информатиката (за която няма да е зле да пусна няколко решения) и после ще добавя и физиката. Ма съм дал тон, така че са не офлянквайте.

Мега фен
    Да те цитирам ли от чата, а?

Ще взема да отворя тема в училище и приятели да ви уча på svenska
    шът че ще те дЕра! ;д
    Шведския е много як. Тука покрай един авер, а и малко покрай Маги, почнах да се замислям и за него. Ма го искам разговорен, пък за немския се целя към някво С2.
    Много е готин, да. Говорят като Тити Папазов на амфети ... пък какво пишат и какво произнасят само те си знаят. Сатаната го е мислил тоя език, честно ти казвам, само и само да ми вгорчи живота хилядолетия по-късно >.>

Много е готин, да. Говорят като Тити Папазов на амфети ... пък какво пишат и какво произнасят само те си знаят. Сатаната го е мислил тоя език, честно ти казвам, само и само да ми вгорчи живота хилядолетия по-късно >.>
    ахахахаха

Mене ме кефи много, мелодичен ми е. С удължените гласни, с умлаутите, с бързината, с храчещото "р" и как си заместват "х" със "ш" австрийците. Пък и едно време анимето се излъчваше по РТЛ2, тогава вместо да се пояпончваме се погерманчвахме. Аз заради тая телевизия влязох в гимназията с немски.

Едит: Са се усетих, че си говорил за шведския, лол.
    Последно редактирано от Chacho : 04-18-2013 на 11:29

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Чачи, прати поздрави на Викторчо.

Хах, ужасно е произношението, мда. Ама, за 5-та година тук вече не ми бърка в ушите като с бормашина :Д Идвайте ми на гости!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Писна ми от секс гифове ,бе , 14 годишни пишлигари,които си свършват в гащите като видят гъз ми наляпкали някакви WILD HARD BANG gifове и се мислят за секс богове..аууу...иде ми да им изплющя по един шамар
    maDamn

Чачи, прати поздрави на Викторчо.
    Той му се очертава толко да тича по чужбината, че по-голям шанс имаш да го видиш ти на Швеция отколкото аз тука.

Ма ако го засеча, ше му пратя.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    ахахахаха

Mене ме кефи много, мелодичен ми е. С удължените гласни, с умлаутите, с бързината, с храчещото "р" и как си заместват "х" със "ш" австрийците. Пък и едно време анимето се излъчваше по РТЛ2, тогава вместо да се пояпончваме се погерманчвахме. Аз заради тая телевизия влязох в гимназията с немски.
    Говори си, говори си :Д . И мен ме кефи. Ще видиш.

Говори си, говори си :Д . И мен ме кефи. Ще видиш.
    Е, ма аз не тръгвам от нулата. B2 съм някъде, учих го 5 години.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    C2 - трудно, това си е направо за преподаване. Да не говорим, че няма сертификат, с който да вземеш ниво C2.

А ако си наистина B2, преспокойно може с малко повече лексика вече да захващаш в някой колцентър.

При немския не гледай толкова нивата, защото сертификатите им далеч не са толкова показателни както английските. Можеш да вземеш отлична оценка с минимални познания При английските се иска яко учене.
    Та да де, гледай как се оправяш в дадени ситуации.

Едит: DEADLOCK, страшно добра гледна точка, браво

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    C2 - трудно, това си е направо за преподаване. Да не говорим, че няма сертификат, с който да вземеш ниво C2.

А ако си наистина B2, преспокойно може с малко повече лексика вече да захващаш в някой колцентър.

При немския не гледай толкова нивата, защото сертификатите им далеч не са толкова показателни както английските. Можеш да вземеш отлична оценка с минимални познания При английските се иска яко учене.
    Та да де, гледай как се оправяш в дадени ситуации.
    Е чак преподаване. Преподаването иска познания за преподаване. Другото е просто до богата лексика, отлична граматика и свикване с мисленето на чужд език. Аз под С2 имам предвид реално нивото ми да е такова, да мога да го прилагам в по-тесни области езика. Иначе на документ ми е все тая, мисля да ида на TESTDAF и тва е, ма не ми е толкова важно.

Просто да си догоня английския, това ми е целта. Че има и още 2-3 езика, които искам да уча.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си