- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Легнап в 3 и станах преди малко,изобщо не се наспах. :Д
дано само днес не ми е криво
Някаква странна смесица от доволна, притеснена, мързелива.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Един ден, само един ден искам в който да не си нанасям или да не МИ нанасят к'вито и да било телесни повреди, рофл ! Бахти куцата седмица !
Иначе съм добре, втивам се къпя, след т'ва ще хапна и... duty calls.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
веве цял ден спане, закуска, моткане малко, четох два урока, спане, обяд и са колело малко ше покарам
супер отпочинала съм
Тооооолкова влюбена...и опитваща се да не му изкрещи в лицето ''Мамка му, обичам те!!!![]()
Влюбена. Влюбена, колкото никога до сега не съм се чувствала сякаш. Щастие.
bn
И аз съм в клуба на влюбено-загубенитеВидях го,идеално ми е!
maDamn
Всичко около мен влюбено, само аз го раздавам тотално безчувствено, поне що се отнася до такива трепети :Д
Идната седмица се очертава да е мега натоварена и не знам с какво по-напред ще се заемам.
Но ме кефи така. Обичам да ми е динамично.
Двата изпита не ме кефят, ама май нямам голям избор по въпроса.
Днес ще посетим момченцата ми отново, да видим дали ще е забавно. Надявам се, имам нужда от много смях, а по принцип те могат да ми го осигурят.
И маникюра трябва да оправям... ох.
Ако не трябваше да карам сигурно щях да се напия довечера, че да спра да мисля за 100 неща...
Супер съботата- скачане на въже, бягане и пак бягане. C'mon summer.... само да ми падне лятото. Това ще е моето лято.
снощи беше доста сполучливо, обичам си ги всичките просто
започвам все повече и повече да мисля позитивно и имам чувството, че всичко върви както трябва (:
добре ми е тези дни, надявам се пътуването да мине добре
само сега искам да се наспя едно хубаво и да наваксам за снощи
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Излезнах с него..за първи път от две години... всичките прекрасни спомени се върнаха,чувствам се ужасно объркана и не мога да спра да мисля за Него....
~
Лъч светлина в края на тунела.
Щастливо ми е, има изглед нещата да се оправят. Освен това доста глупости ми се разкараха от главата.
Странно мие...
Откачам...
Мисля че се привързвам... <3
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Мисля ,че никога не съм се чувствал по-гадно в живота си от сега ... Мерси на момичето за което..
Като се има предвид колко гадно почна денят, направо не мога да повярвам колко добре завърши.
Cody Rutty ми хареса рисункитетолкова ми е яко, че чак място не мога да си намеря, няма да мога и да заспя сигурно
Утре заминавам за 2 дни, след това ми остават само няколко теста да направя и след това чааак Август пак.
А той си идва след точно 50 дни![]()
Велосипед и биология. Това са плановете за днес![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Както по някой път казват тук...Гушливо ми е. Иска ми се да си нагушкам едно хубаво един точно определен човек.Само дето понякога в живота желания и реалност рязко се сблъскват и силно си противоречат.Какво да се прави?![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-21-2013 на 07:49
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!