- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Ох, мъка.
Счетоводство, мениджмънт, организационно..
Всичко на един път, а колко ме мързииии..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Май ми се завръща мотивацията.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Обобщение на резултата от вчера с една дума: ох. Започна тегаво, ама пак се прибрах по сутрините.
Нямам представа как цъфнах само след шест часа сън, ама се чувствам като парцал. Знам си аз, че шотовете не са добра идея, ама на' - пак съм доникъде.
Горкото ми братче едното, много ми стана мъчно за него и се надявам нещата за него да се оправят. Щастлива съм иначе че ми се доверяват и споделят толкова лични неща с мен и ми се ще думите ми да имат някакъв успокояващ ефект. Желая му успех.
Едит: ооооомг :Д 'начи, винаги като дойде време да уча за изпити и изобщо като се появи натоварен период се появяват някакви мега яките оферти и сега пак акълът ми ще е на съвсем друго място.
Последно редактирано от shmatarok : 04-21-2013 на 14:12
Реших се, започвам да тренирам, време ми е.
И диета, и всичко останало..
Нда, ужас..
Ма идва лято, време да се стегна..
Отвратителен ден, отвратителен ... На 17 съм и съм наказана... защо не съм отишла на урок по английски днес. Мисля, че родителите ми стават все по-зле и по-зле .. и скоро няма да се науча да излизам на глава с тях. Цял ден вися вкъщи, нямам апетит, отпаднало ми е и нямам желание за нищо. На всичкото отгоре имам куп проблеми в любовен план и в училище също.
На 16 си все още, Бубе :Д
Невероятен ден. Страшно доволна съм.
bloodyF, нем, при мен не се появяват някакви издайнически неща в поведението :д
А за федербала благородно ти завиждам, страшно го харесвам, ама обикновено трудно си намирам доброволци.
Болен damn it.
Утре май ще скипна работата.
Току що завърших последната си курсова работа за семестъра, годината и целият ми бакалавърски курс на обучение. Само дипломната остава още и край. Някакво сюрреалистично ми е такова.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Неделя вечер. Отврат. Утре- училище. Още една дъъъълга седмица.
Не го харесвам.Всичко свърши. Мина почти година, но защо по дяволите само като видя името му изтръпвам?!
Защо.винаги.трябва.да.се.пр вите.на.тежки.
изгубИ ме.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Някак все така крива и тъжна.. и никаква..
Имам нужда от.. обич..
: |
http://data.whicdn.com/images/59199552/large.jpg
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Same here,but i won't get soon,so let's move on..
Все още ме боли гърлото,но днес вече е много по-добре..5 дена не можех да ям и пия...2 поредни сутрини се събуждам със схванат врат,дано и утре не е така или поне да разбера каква е причината...кой се схваща докато спи...Отпуснах се много да спя сам на тва легло,последно време се гъна като макарон цяла нощ..Та утре се връщам към мееегааа яките лекции...то утре дали вообще ще има желаещи да ходят на лекции![]()
>>DjBelev<<
Чувствам се страхотно и се надявам това да е една от най-хубавите ми седмици до момента за тази година...
Идва ми да заподскачам като Шакира в този клип http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Ооо форумът ЗДР ! :P
Имам едно въпросче и се чудех къде да питам та тука реших да го задам. А то е : Нужно ли е, трябва ли, има ли смисъл да чиститя рождения ден на бившото ми гадже ?
Родена е септември има доста време. Принципно сме в една група в университета и се виждаме всеки ден, говорим си някви общи неща и има контакт не е като да сме скарани. Мисля си, че тя незнае кога аз съм роден или може да е забравила а и да знае 100% няма да ми се обади или пише поздрав
.
Какво мислите вие ?
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Болен, но поне си бачкам от вкъщи. Ще вземе да ми стане навик хаха
Страхотно се чувствам. Толкова ми е слънчево (не говоря за времето), влюбено, щастливо и ентусиазирано, че ми идва не знам какво да направя.Много рядко ме връхлита такова пълно щастие.
Да смесвам настроението си с огромната чаша кафе, която си направих, май не е много добра идея, но карай да върви. Нямам търпение да изляза от нас. Тази сутрин направо не мога да си намеря място от кеф.
И спря да се върти за миг земята..
Един прекрасен месец.![]()
Щастливо ми е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5