- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Много ме мързи... Хич не ми се ходи на даскало. Поне днес като цяло минава бързо денят...
Добре ми е. На работа е малко по-спокойно. Нямам търпение до четвъртък, когато ще скачам с парашуууууууууут!!
Нямам търпение да се свършва вече с тия идиотии и да ми е мирна главицата! Уморена съм , а имам куп работа,но ще я разпределя във времето,щото иначе не се виждам просто.
Разглобена съм в момента, схваната , а ми е едно разнеженко.
maDamn
Къде е Irti?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Или пие, или бие, или ебе...или работи ....
пиши му лс
![]()
maDamn
Е,оня ден му мернах мнение тук
maDamn
^май скоро имаше някакви мнения от него? :Д
Как ме мързи.И колко имам да уча, чак ми се реве. Минаваме на mode "Sleep is for the weak". До четвъртък сигурно ще съм умряла.
И до магазина трябва да ходя, оффф. Искам да се заровя през глава, да заспя и като се събудя, да е четвъртък и то след 2 часа следобед. Искам, ама няма.![]()
Ох, тъпо, забило и напрегнато ми е.
Айде утре да минава това контролно по история вече, щото не знам за кой път ги преговарям тия уроци![]()
Разбихме се снощи както очаквах.Фризьорката ми можела да танцува , а днес ме подстрига по-хубаво от обикновено.Трябва да внимавам в какви отношения сме![]()
Ходих да бягам и сега съм малко уморен, но знам, че си заслужава.. Трябва да се постегна и да започна да бягам всеки ден, а не през 5 дена..
Усещам празненствата тази вечер. По-малко от 2 часа до решителният МАЧ. COME ON UNITED !!!!
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Най-после се прибрах. Прекарах си много хубаво там, времето беше страхотно и направих страшно много снимки, но това 4 часово каране сред идиоти ми изпи силите. Липсва ми времето, когато той караше, а аз само се возех и гледах наоколо, но нищо и това пак ще стане скоро
Само да ми минат изпитите другият вторник и пак отивам някъде сама.
Обожавам чувството , когато пристигнеш на Централна гара и видиш , че ескалаторът работи само за надолу.
Нервно ми е. Искам нещата да се случваха по-бързо.
http://ask.fm/iwwkaa
Искам да я видя и прегърнааааа <3
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Още ме държи настроението от сутринта. Тоооолкова ми е хубаво!!!! Куп народ ми се чуди днес на енергията. Едвам успявах да издържа да седя на едно място в училище. Последните часове направо ми идваше да избягам. Буквално. Тичаше ми се. Утре ако успея да стана по-рано, ще изляза да потичам час-два, пък дано си изхабя батерията и се успокоя. Даже може въобще да не лягам... и без това се чувствам така, сякаш никога повече няма да спя.Егати...
И спря да се върти за миг земята..
CHAMP20NSSSSSSSS !!!! GGMU, МАЗНАТА ЕУФОРИЯ, ЛЕК !![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Имам 80 задачи по математика, онлайн тест и след това тест утре в клас. Също така тест по история и есе по английски, което трябва да е поне 5 страници, и вместо да се стегна и да си свърша работата, аз цял ден не съм си мръднала пръста. Така и така ми остана само утре и после вече няма.
Слънчево и топло е навън, разбира се, че съм доволен.
Мхм, луната много добре топли.
Отначало ми беше криво, после минах през фаза 'нелепо' и сега искрено се забавлявам.
Как може да имаш претенции за аналитичност и да си вярваш, че си горд притежател на завидно точни радари, а в същото време да ти убягват универсални, константно проявяващи се неща?!
PS: лека нощ и прекрасни сънища, моите със сигурност ще са такива. ;р
Последно редактирано от paradosou : 04-22-2013 на 22:36
Пия едно кафе и драсвам за Сънито. После и на зъбар трябва да отида, блах. Ама поне ще се свършат мъките.
Това.
И само не мога да разбера какво по дяволите я интересува нея МОЯ живот ?! И от къв зор настройва еди кой си срещу мен. Аре да гледа себе си, ебати момиченцето. Добре, че е гаджето й- иначе никакъв живот нямаше да има, пхах. Само интриги, да минават тази и другата година и всеки по пътя си, допирни точки нямаме.