- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Отметнах някои задълженийца,ама други остават, ще намеря време и за тях.
Иначе ми е хубаво , днес ще си го видя,шаляляля!
maDamn
Искам тая седмица всичко да се нареди както трябва.
Искам май месец да се нареди както трябва. Другите 2 месеца също..
Искам и много, много прегръдки и сълнце.
И кафе.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ох, след събуждането ми имам чувството,че съм си изтрескал здраво главата във въображаемата ми стена,която ме обгражда и ми пречи.Усещането беше смесица от хубаво,но и малко тегаво.
Последно редактирано от Niakoitam : 04-23-2013 на 09:53
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ранното ставане не ми се отразява добре, особено, ако сънувам кошмари. в училище 3 часа спане и 3 часа дивеене. Бисери по улицата и след даскало. един обикновен ден, който още не е свършил. Какво ли ще се обърка ? :д
Обобщено: спими се и ми е скучно ;д
Очаквано се прецаках. Купих си грим за стотина лева, който не мога да ползвам. Не ме бива и това си е. Ще трябва сега да търся гримьор. Поне с прическата ще се получат нещата и костюмът е прекрасен. Нервно ми е , дано всичко мине добре.
Damn it много ама много ми липсваха гласът и целувките и докосванията му <3 сега съм щастлива , че е с мене <3
Боли ме че утре го изпращам пак но няма как само мисълта ,чес коро ще бъдем заедно ме топли <3
И хубавичко си ни е разходки, секс и много закачки <3
И за пореден път трябва да оправям кашите й ......
Тъпо. Петък ще се напия от мъка.
зле, така се чувствам, писна ми, просто ми писна от всичко от целия този дълъг пероид, през който правя какви ли не опити, за да изляза от това тъпо, гадно, отвратително състояние, писна ми и не знам вече нито какво да направя, нито нищо, ужасно е.
Ще отида да се поразходя в Несебър малко...Времето е хубаво,а и отдавна не съм стъпвал там![]()
Някой който да е на ТИ с Android ? Спешно е.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
"Рисунката" ми взе да заприличва на това което искам и съм доволен... ^_^
Ноо много ми се спи, хремав съм, кашлям ии реших да спра за днес с драскането... надявам се утре пак да ми дойде музата и да порисувам още...![]()
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Ползотворен ден, но трудното тепърва предстои.
Нека силата да бъде с мен днес и утре.
Сега се чудя дали да си оправя CV-то или да поспя малко, главата ми ще гръмне вече.
тъжно ми е и всички ме дразнят
дано само не го отнесат невинни хора, както винаги става
искам вече всичко да се нареди, както трябваше да си бъде още от самото начало. жалко, че това не зависи само от мен
http://ask.fm/iwwkaa
Имам да чета още толкова много ,ама ме мързи както само мен може. Днес ще гледаме хубав мач , дано Месията не разочарова.
тъп ден ми е днес
чувствам се много дебела
и раздразнена
трябва да започна да казвам това,което мисля!
Мегатъпо ми е. Дано се пооправя утре.
maDamn
Нахъсах се стабилно и започвам да действам. Наистина искам да се осъществи и ще направя всичко възможно, за да го постигна. Предчувствам, че никак няма да е лесно, ама това не ме плаши. Поне ще си заслужава усилията. Много се надявам да стане.![]()
You are broken, I can fix you...
мамка мО! Искам да скоча с парашут!![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Нещо само ме хапе.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Здравейте. Може ли да ми кажете на Английски език възможно най-учтивия въпрос по който да помолим да отсъстваме за един ден от училище (ако може да е в едно изречение). Предварително ви благодаря
Нем... не ми е ден... и утре се очертава да не е такъв. Крива спагета... не знам какво да правя![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
;( Тъжно ми е,писна ми да съм форевър алоуна...Не може просто да съм толкова зле с връзките...но явно проблема е в мен...Искам да я намеря,искам да я срещна,момичето което ще ме разбере и което ще види това което търси в мен и много важното,и аз да видя същото...не може винаги любовта да е еднопосочна при мен...не може все или аз,или някое момиче...искам най-накрая взаимно да е...искам да има за кой да мисля когато заспивам,когато се събуждам,с който да се карам,който да ме кара да се усмихвам тъпо...искам момиче което да прави каша в главата ми когато ме погледне...да усещам как сърцето и тупти когато я прегърна,да видя любовта и в погледа и,след всеки мил жест или подарък или просто когато се видим след скучния ни ден...или сутринта,за добро утро...ахх пак се разчуствах,сега пак 2-3 дена ще ми е смотано,но ще ми мине отново и така до следващото ми разчустване...и така докато...докато не знам...но свикнах,вече и без това не очаквам нищо и дори не се правя вече,че го търся,защото знам че няма да го намеря...когато му дойде времето...така си казвам както във всяка вечер с уиски в ръка..
>>DjBelev<<