- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Имам толкова много домашна, а си нямам и идея как да я направя. Наблъскал я е със задачи, които още не е обяснил как се решават, а като за капак на всичко не си отговаря и на имейлите, които му писах. Супер много седразня така
![]()
Последно днеска. После съм ебала майката на всичко.
Само да не си забравя студентската книжка пак, от 3 дни си повтарям вече и все забравям..
А как ми се спи..
Преди малко самолета замина ааааааааааааа не не не не![]()
искам си го обратно . Искам го сега точно
![]()
. Но още много мъничок и ще живеем заедно и ще си омръзнем и ще караме и ще се обичаме <3 <3
И доволна съм за победата на моите хора 4-0 YEAH !!!!
И той става все по нахален и настъпателен не разбра ли ,че имам приятел, и го обичам и нищо няма да се получи!!!! Защо продължава да упорства ??!
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-24-2013 на 08:24
Понякога ми се казва: "Ти нямаш стаж какво ще правиш като ти дойде време за пенсия." Ако оцелея обаче въобще дотогава.Ако всичките тия тъпи страхове или нещо друго не вземат да ме унищожат бая преди да е дошло времето.Вече ми писва много яко.Идва ми да хвана едно дебело силно заостроено желязо и да си го забода в главата изваждайки го с половината ми постоянно анализиращ всяка ситуация и представяйки ми често най-лошото развитие на нещата пред очите ми мозък.Обаче спокойно.Не ми стиска и това да направя...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Йей, доволно ми е. Благодаря на тя си знае коя (:
Днес отивам по задачки, а ще уча довечера.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Някой там... обади се на приятел.. сигурен съм че имаш поне един доверен човек, готов да ти се притече в труден момент (:
Ако ли не... във форума ще има много кандидати![]()
Dr. Gregory House
Ей т'ва е да наглееш, ама няма да стане ! И аз ще съм като тяхИначе ми е доволно днес, даже бих казал весело.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
3ма идиоти и идиотки се опитаха така настойчиво да ме събудят ранооо.Успяха , мамка му![]()
Уж съм по-добре. Ама дано си го видя,обиди ме вчера, а на всичкото отгоре пак излязох аз виновна, не знам как ги прави тея неща...
maDamn
Досега си мислех, че Sucker Punch ще е няква повърня, ма взе, че ме грабна много филма. Са има да го мисля идните дни.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Плаче ми се.. Нещата тъкмо почнат да се нормализират.. и някакви други се сриват..
Искам да завърша най-накрая и да работя..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ужасно, казах доста неща, които не мисля
сега няма да се видя с майка ми толкова много време и се разделяме по този начин
чувствам се адски зле
Изтощена. Пак се очертава да се състезавам с времето, ама никак не ми липсва енергия.![]()
Денят започна тегаво, но приключва усмихнат. Очертава се едно хубаво лято. И хубава зима.
Отдавна не съм била толкова оптимистично настроена за бъдещето.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Оф, неска карах два часа и ме хвана липсата
хубаво, че имаше с кой да отида на кафе, щото и да седя вкъщи нямаше смисъл ;д
и оф, искам да идва другата седмица вече.
искам, искам, искам пък
http://ask.fm/iwwkaa
Не знам вече...и днес не можахме да се видим,щото много работа рииш ли, чакам го да звънне,ама никакъв го няма, а знам ,че е приключил работа.
Вбесявам се така.
maDamn
Уча си за изпита, няк'во ник'во ми е..
Мързи ме, честно да си кажа, но трябва, мамка му трябва!
Мисля да си легна, прекрасничето е в липса, но я разбирам напълно.
А заради изпита съм под едно постоянно натрапчиво напрежение, защото
"уж всичко знам", ама накрая ще се изложа с няк'ва 4-ка и ще ми стане много тъпо.![]()
ПС: Плам, съчувствам ти, така е много дразнещо
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Всъщност най-лошото е че в случая никой няма силата да ми помогне точно по този въпрос.Единственият,който може би може да направи нещо сякаш съм аз.Обаче тъй като отвсякъде се чувствам бесилен да си помогна по въпроса кръгът се затваря и издухвам супата отвсякъде.И не понякога човек няма откъде да си набави тази сила,която му е нужна.
Иначе днес пътувах за първи път сам в рейс.Случайно или не подобно на един не толкова отдавнашен сън където баща ми ми каза да пътувам с рейса до селото и имаше два един до друг и аз се качих на този,който не трябваше и след това като осъзнах какво е станало слезнах днес стана горе долу подобно нещо.Докато се занимавах с рейса от другият град разучавайки го дали е точният изпуснах точният както съм си недоскив.После ходих де,но бяха ебаси разправиите по телефона с баща ми,че чак и майка ми мобилизира.Сега си се върнах пак с рейса сам въпреки,че пак тичах малко по един друг дето беше за градът ни.Пък то се оказа че бил спирал и трябвало да чакам друг.Че аз откъде да им знам схемите.Добре,че и някакъв софиянец беше да ми каже и добре че си чаках на центъра.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!