.
Затворена тема
Страница 77 от 163 ПървиПърви ... 276773747576777879808187127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 901 до 1 925 от общо 4072
    Супер фен Аватара на shmatarok

мдааа, забавлявам се.

Имам толкова много домашна, а си нямам и идея как да я направя. Наблъскал я е със задачи, които още не е обяснил как се решават, а като за капак на всичко не си отговаря и на имейлите, които му писах. Супер много седразня така

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Последно днеска. После съм ебала майката на всичко.
    Само да не си забравя студентската книжка пак, от 3 дни си повтарям вече и все забравям ..
    А как ми се спи..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    УЖАСНО.
    Поне се наспах, ако не друго...

Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Преди малко самолета замина ааааааааааааа не не не не искам си го обратно . Искам го сега точно . Но още много мъничок и ще живеем заедно и ще си омръзнем и ще караме и ще се обичаме <3 <3

И доволна съм за победата на моите хора 4-0 YEAH !!!!

И той става все по нахален и настъпателен не разбра ли ,че имам приятел, и го обичам и нищо няма да се получи!!!! Защо продължава да упорства ??!
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-24-2013 на 08:24

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Понякога ми се казва: "Ти нямаш стаж какво ще правиш като ти дойде време за пенсия." Ако оцелея обаче въобще дотогава.Ако всичките тия тъпи страхове или нещо друго не вземат да ме унищожат бая преди да е дошло времето.Вече ми писва много яко.Идва ми да хвана едно дебело силно заостроено желязо и да си го забода в главата изваждайки го с половината ми постоянно анализиращ всяка ситуация и представяйки ми често най-лошото развитие на нещата пред очите ми мозък.Обаче спокойно.Не ми стиска и това да направя...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Йей, доволно ми е. Благодаря на тя си знае коя (:

Днес отивам по задачки, а ще уча довечера.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Понякога ми се казва: "Ти нямаш стаж какво ще правиш като ти дойде време за пенсия." Ако оцелея обаче въобще дотогава.Ако всичките тия тъпи страхове или нещо друго не вземат да ме унищожат бая преди да е дошло времето.Вече ми писва много яко.Идва ми да хвана едно дебело силно заостроено желязо и да си го забода в главата изваждайки го с половината ми постоянно анализиращ всяка ситуация и представяйки ми често най-лошото развитие на нещата пред очите ми мозък.Обаче спокойно.Не ми стиска и това да направя...
    Са ше та подхванат.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Някой там... обади се на приятел.. сигурен съм че имаш поне един доверен човек, готов да ти се притече в труден момент (:
    Ако ли не... във форума ще има много кандидати

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ей т'ва е да наглееш, ама няма да стане ! И аз ще съм като тях Иначе ми е доволно днес, даже бих казал весело.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    3ма идиоти и идиотки се опитаха така настойчиво да ме събудят ранооо.Успяха , мамка му

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Уж съм по-добре. Ама дано си го видя,обиди ме вчера, а на всичкото отгоре пак излязох аз виновна, не знам как ги прави тея неща...
    maDamn

Досега си мислех, че Sucker Punch ще е няква повърня, ма взе, че ме грабна много филма. Са има да го мисля идните дни.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    УЖАСНО.
    Поне се наспах, ако не друго...

Сладкаааа,какво има?
    maDamn

Голям фен Аватара на shusha
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    kill.me.now.

Същата история !! Всички са много весели, а аз искам да съм сама на спокойствие. И са .. нека учим ...

Мега фен
    Град
    <3
    Плаче ми се.. Нещата тъкмо почнат да се нормализират.. и някакви други се сриват..
    Искам да завърша най-накрая и да работя..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Плаче ми се.. Нещата тъкмо почнат да се нормализират.. и някакви други се сриват..
    Изключително важно е да се покаже на малките деца, че фрустрациите имат край, защото противното убеждение предразполага към тежки комплекси при опит да се предпази от депресията.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ужасно, казах доста неща, които не мисля
    сега няма да се видя с майка ми толкова много време и се разделяме по този начин
    чувствам се адски зле

Супер фен Аватара на paradosou
    Изтощена. Пак се очертава да се състезавам с времето, ама никак не ми липсва енергия.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Денят започна тегаво, но приключва усмихнат. Очертава се едно хубаво лято. И хубава зима.

Отдавна не съм била толкова оптимистично настроена за бъдещето.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Зайче..
    Оф, неска карах два часа и ме хвана липсата
    хубаво, че имаше с кой да отида на кафе, щото и да седя вкъщи нямаше смисъл ;д
    и оф, искам да идва другата седмица вече.
    искам, искам, искам пък
    http://ask.fm/iwwkaa

Град
    Beyond reality
    Не знам вече...и днес не можахме да се видим,щото много работа рииш ли, чакам го да звънне,ама никакъв го няма, а знам ,че е приключил работа.
    Вбесявам се така.
    maDamn

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Уча си за изпита, няк'во ник'во ми е..
    Мързи ме, честно да си кажа, но трябва, мамка му трябва!
    Мисля да си легна, прекрасничето е в липса, но я разбирам напълно.
    А заради изпита съм под едно постоянно натрапчиво напрежение, защото
    "уж всичко знам", ама накрая ще се изложа с няк'ва 4-ка и ще ми стане много тъпо.

ПС: Плам, съчувствам ти, така е много дразнещо
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Някой там... обади се на приятел.. сигурен съм че имаш поне един доверен човек, готов да ти се притече в труден момент (:
    Ако ли не... във форума ще има много кандидати
    Всъщност най-лошото е че в случая никой няма силата да ми помогне точно по този въпрос.Единственият,който може би може да направи нещо сякаш съм аз.Обаче тъй като отвсякъде се чувствам бесилен да си помогна по въпроса кръгът се затваря и издухвам супата отвсякъде.И не понякога човек няма откъде да си набави тази сила,която му е нужна.

Иначе днес пътувах за първи път сам в рейс.Случайно или не подобно на един не толкова отдавнашен сън където баща ми ми каза да пътувам с рейса до селото и имаше два един до друг и аз се качих на този,който не трябваше и след това като осъзнах какво е станало слезнах днес стана горе долу подобно нещо.Докато се занимавах с рейса от другият град разучавайки го дали е точният изпуснах точният както съм си недоскив.После ходих де,но бяха ебаси разправиите по телефона с баща ми,че чак и майка ми мобилизира.Сега си се върнах пак с рейса сам въпреки,че пак тичах малко по един друг дето беше за градът ни.Пък то се оказа че бил спирал и трябвало да чакам друг.Че аз откъде да им знам схемите.Добре,че и някакъв софиянец беше да ми каже и добре че си чаках на центъра.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

ПС: Плам, съчувствам ти, така е много дразнещо
    Чууухме се, и кво...пак няма да мога да го видя 100 години сигурно...
    а ми липсва
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си