- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Ако нямаш отсега уредено място, въобще не отивай. За момче е сравнително лесно, момичетата толкова много ги цакат, че не е истина. Наемат те, след 2 дни решават, че имат достатъчно персонал, не ти дават пари. Взимат ти бакшишите и т.н. Една позната за 2 седмици смени 5 работи.
Раздразнено ми е, чувствам се прецакана. За капак - без никакъв смисъл и логика.
Като цяло ми е добре обаче... малко съм заобиколена от хаос, който далеч не минава за творчески, но... нейсе.
Е, ако имаш място и ще подписваш договор (което е странно, впрочем, за работа по морето), нямаш проблемиготино е, че имаш място отсега, на една приятелка й бяха казали: амииии, елате, трябва да се срещнем и тогава ще решим.
Имах предвид, че не е добра идея да тръгнеш от кафене на кафене и да следиш за търсене на хора.
Честит Имен Ден на всички именници.
Честито и на всички левскари и поздрав за тях, а също така и за цскарите:
http://www.vbox7.com/play:6805002820
Иначе вчера цял ден циментиране.Досега не бяхме правили 15 бъркала,но и това стана.Връщам си думите назад за 100те бъркала.Явно може и повече да са тази година.После малко на купонче и лягане чак към 05:00.Надявам се днес да ни е почивен ден наистина.Все пак е Цветница и майка ми има имен ден.
А да, и тя ми липсва нещо.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ако трябва да съм честна - numb, точно така се чувствам.
Ама няма проблеми, гадно ми беше, шот започнах да държа на тоя човек, ама щом така ще си играем - Fine by me.
Тия хора да не мислят, че няам лоша страна? Никой няа търпя повече.
А мерси много. Мислех, че никой няма да се сети.
Преди малко ми приключи предварителния по Англ, според мен се справих, ще видим резултатите след 2 дни.
Ох нещо тотално взе да ми писва от всичко.
писна ми с всичко аз да се занимавам, взех да се предавам.
Добричко съм, хапнах, написах си, повозих сесега само да си легна и всичко е бомба, че съм уморено.
![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 04-28-2013 на 10:24
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Денят ми започна чудесно, а и си купих това-онова
Чакам приятелка да се обади и да поизляза после пак, влюбвам се във времето :Д Докато я чакам най-вероятно ще уча.
Мех, ще си го направя хубаво пък! Напук на всички! Fuck you, I can do it by myself!
maDamn
объркана..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Толкова съм мързелива.... мразя се !!!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Бахти жегата е навън. Поне си я изпратих до тях че на тези токчета трудно се ходи
Щастливо ми е. Вчера беше хубаво. Тази седмица също се очертава страхотна. А след по - малко от месец правим две години.
Много яко време. Бири в парка... ех...
Спи ми се. Беше прекрасна нощ, ама съня ми е малко.
И ми е досадно в нас, ужасно е. Мразя ванилия, мразя ванилия, мразя ванилия. Ще повърна от тая гадост.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Т'кова ми се, ама яката... Пък тая вечер пак съм соло и кинтата ме спира да си уд'ра нещо у някой бар. Бахти и дрогата, майна... страшна раута!
Мда, съседката е добра.. мда, само-че не ми хареса аверрка й мхм... Добре ми е биричката компа музичка.. ся остава да ми се обадят "Утре не си на работа" и ще полудея от щастие. Кога пак ще я видя? мм незнам.. Не ме интересува това че е красива, искам да я опозная :с даа дойде обаждане ама не от работа пфф тшк.. Чудно ми е, как да я заговоря.. трябва да помисля.. не ме бива в мисленето.
Много съм се размислила, трябва да се науча да не дълбая толкова.)
много се прецаках май. ама нейсе, няма да тръгна да го мисля прекалено много, квото било - било.
Иначе мега-мега-мега якия рд тази годинаТри дни яли, пили и се веселили - буквално. За последните пет дни имам изключително рекордно ниско количество сън и въпреки т'ва не ми се спи като на труп, което е мега чудно. С'я обаче се кротвам, че прекалено много мизерии почнах да правя и ще се стигне до там да си блъскам главата и да се чудя къде ми е бил акъла.
а, и честит имен ден на всички празнуващи![]()
Доволна съм... доста ми е опак понякога и все не се получава номерът със спокойния разговор, ама... всичко е наред
Надявам се да си прекара добре и тая една седмица ще ни дойде като почивка от ядове.
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-28-2013 на 18:55
^ Поизчисти си кутията)
Окей съм, раздразнена съм леко, мързеливо ми е и искам да си лежа, да си дочета книжката и да спя.
Everything changes, but beauty remains ...
Тази седмица очаквам няколко неща. Искам си ги вече да пристигнат. Днес целия ден беше прекаран в леглото и често казао ми е адски хубаво :Д Доволна съм. Топличко е. Влюбено.
Най-прекрасните два дни от тази година so far. ^^ В рамките на този уикенд успях да видя абсолютно всичките си любими същества!!! Чувствам се отпочинала, въпреки че съм спала 3-4 часа от петък до сега.
Тези два дни на училище са ми като трън в окото, но ще ги преживея някак. Седмицата ми ще е перфектна!
И спря да се върти за миг земята..