- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Ще умиргам...
нещо май събирам границите...адски ми се повдига и не мога да стоя...
ооо
лягам си...
maDamn
Супер якия ден прекаран с нея!
За огромно разочарование (лично) преядох.Действително беше здравословна храна,но съм ужасно разочарована от себе си и си скапах настроението -.-.
Т'ва утре ми се вижда тоолкова далече... Скучно ми е, май пак ще се върна към глупостите...
Не може да е толкова тъп Железният човек 3. Но пък беше забавно преди и след това.
То ,не че първите бяха някакви шедьоври...мислех да до гледам и него като имам път към Пловдив,ама май ще е първо Софеа...
maDamn
Хубаво ми е, спокойно ми е, във ваканция съм. И на работа скоро няма да ме викат, така че поне ще се намързелувам
Трябва до 12 да се оправя, а току що ядох...Чудя се да скачам ли на въже или само предвидената тренировка, която е задължителна.
Времето е уникано, а на мен настроението винаги ми е леееко скапано. Искам да изляза...
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Бая по-добре се чувствам днеска.
Като по чудо се усмихвам и се радвам на всичко.
След огромната, почти двумесечна меланхолия, вече беше време да се стегна.
Прекалено голямо значение отдадох на незначителни хора.
Чувствам се освободена.
Най-накрая почивка. Утре заминавам и дим да ме няма. Не искам да мисля за София, за мръсния въздух, за тъпото ежедневие. Искам да се отдам на природа, почивка, слънце и на хубави емоции. Искам и на парапланер !!!!!!!!
Скапа ми се настроението с тази 4-ка
Примерните ги решавах без проблем за абсолютна 6-ца..
А сега 4-ка, тц тц, ще се явяваме на редовния изпит..
Иначе ми е някакво странно влюбено.![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 04-30-2013 на 11:41
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Приключих с историята вече.
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Хем ми е едно такова щастливо, че отървах кожата от болница, хем се чувствам отвратително отвратена от развоя на събитията.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Лелелеле, обичам изненадите! В смисъл, такива, цветни изненади :Д
И си свърших работата за деня, за месеца, изобщо остава само още едно нещо да уредя, ама има време. Всичко щеше да е идеално, ако не се чувствах леко болнаво и не ги обмислях миналоседмичните филми прекалено много - нещо, крайно нетипично за мен, но да се надяваме, че няма да се задържа дълго в т'ва състояние.
Уморена от екскурзията. Притеснена за приятелка.
Поне с него ще се видим <3
maDamn
Щастливо.
След случилото се вчера съм като ... дори и аз не мога да го опиша . Просто ми идва в повече и ми писна от всичко вече :/
~~ Music = LIFE !! :]]
Новата любов в живота ми тежи около 200гр и мърка в несвяст. Щастлива съм.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Малко много щеще да им дойде на швабите да им сипят по същия начин , по който те се измъкнаха. Обичам , когато поканя момичета да гледат мача с мен и очакват нещо след него , а аз ги изпратя да си ходят.