- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Тъжен...сега като моята най-добра приятелка започна работа извън града и без интернет,с кой ще си пиша вечер...![]()
>>DjBelev<<
Днес ми е хубаво. Той ми се обади, постоянно ми липсва, но щом чуя гласът му и направо ми се реве. Още малко остана, но това не означава,че е по-лесно. И все пак съм щастлива, че успях да го видя и чуя![]()
Утрото започна куцо,но сега ми е по-добре.
Последно редактирано от granger : 05-01-2013 на 06:40
maDamn
Mалко тъпо, защото не трябваше да постъпвам така с нея... Сега може и тя да ми е сърдита..
Някакво меланхолично ми е . Да става 7 и ще то видяя и ще си прекараме идеално<3
Вчера беше прекрасно. Завърши с a bonfire, приятели и просто огъня. Днеееес времето е толкова хубаво, топло и слънчево, и се очертава ден прекаран в парка със същите хора. Прекрасно ми е.![]()
Искам програмата на Дискавъри днеска да е яка. А ако не, поне да хвана малко снукър. Не знам какво ми се закусва... Искам...
Чувствам се по-свободна от всякога... с него бях като в затвор. ^^
Започвам деня си с хубава музика.
Съседът нещо ми прави конкуренция, пуснал някъв метъл и се мисли за велик.
Ма и аз мога.
Така или иначе исках да си надуя disturbed, време беше.
Ще си дам малко почивка от всички и всичко.
До скоро писане.
Някои мърли не могат да си държат езика зад зъбите! Във вторник ще си говорим кой какво...
Стана ми по-добре като си видях дружкатаРадвам се,че е по-добре отколкото очаквах. Дано се възстанови по-бързо!
maDamn
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Много ми е уморено, вие ми се свят, главата ми ще се пръсне, не знам какво ще правя,нищо не е готово,няма време,нищо не правя... единствено искам да ям ямя яммямя Отварат ;(
мразя всичко, не искам да имам бал, не искам тъпи матури не ми се учи не ми се занимава,нищо не искам, НИЩО !
Мразя и нея и него и ВСИЧКИ... и себе си
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
*Абсолютно все така несигурна и не на ясно къде и в какво се намира..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Перфектно ми е!
По-добре няма на къде...
И спря да се върти за миг земята..
Уморен съм много , а трябва да чета и вечерта да излизам пак с нея . Дано Месията не разочарова !
Та както казах.. абсолютно не знам къде се намирам и какво ми се случва.. какво чувствам и какво искам..т.е. знам, но не съм сигурна в нищо..
Имам нужда да си кажа каквото ми е на душата..
Не знам дали ще завърша успешно..
Не знам дали ще си намеря работа..
Не знам изобщо какво ще правя, какво ще правим..
Не мога да се отпусна.. не мога да се доверя..
от време на време се връщам към миналото и сравнявам някакви неща, което е абсурдно..
Не че не ми е хубаво в настоящето.. но не усещам сигурност.. не усещам.. това което искам да усещам..
ИЗОБЩО не е хубаво да оставам сама със себе си повече от.. час..
Не искам да мисля. Изобщо не искам мозъка ми да мисли. Искам постоянно да съм заета с нещо, само и само за да не ми остава време да мисля.
Искам обич.
------------------------------
Сърцето ми със двете свои клапи
тупти и от обичта живее…
Ако не обича, то ще спре да диша,
ще боли и от това ще остарее…
Последно редактирано от ShtrudeL : 05-01-2013 на 14:33
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
козунак, козунак, козунак ;(
Наспах се иначе и съм готова с всичко, що трябваше да бъде направено.
Канят ме довечера на онова огромното парти, ама май не ми се ходи?! Нещо ми е болнаво сякаш... и нз да ходя ли, да не ходя ли...
И какво си позволява да ми държи сметка тоя, никакъв не ми е, че да ми казва къде да ходя и с кого. Егати обсебващото индивидче, аз какво съм му виновна, че е толкова ужасен и не го огрява никоя. Да не съм Майка Тереза, че да мисля за чуждите чувства. Много ме дразнят такива хора - аз съм си направила сметката, извлякла съм си плюсовете и минусите, преценила съм си дали искам да се занимавам с не или не, и ми цъфва някакъв там да ми се бърка в кви отношения съм била с еди-кой-си. Да бе, да. Нях, нямаше да ми пука толкова, ако не ми пилеше на главата вече цяла седмица.
Като изключим това, съм перфектно! Само че идва момента, в който пак трябва да готвя и ми става лошо.![]()
Още 2 дни и ще си го видя след 4 месеца раздяла!!!! Място не мога да си намеря направо....точно сега имам страшно голяма нужда от неговото присъствие. Няколко дни с него тук и е време да се прибирам в БГ![]()
Как може да е Май месец и да е 16 градуса?????? Какво му става на това време?![]()
Последно редактирано от granger : 05-01-2013 на 16:18
maDamn