- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Спи ми се. Цяла нощ съм решавала задачи и съм писала примерни есета по история. Спах 2 часа и мисля, че се провалих на теста по математика. Дано поне историята да мине по-добре.
Нямам търпение да се прибера, да се хвърля в леглото и да не мръдна от там следващите 12-24 часа![]()
Беше ми супер готин ден,докато не сдухах. Писна ми да мисли,че го лъжа...а не е така.
Чувствам се като някой престъпник, не съм направила нищо,а излизам аз виновна![]()
![]()
maDamn
тегли му една майна и хич да не ти е :*
и ти казах-кажи му ,че е прав , да видиш кво ще направи..
тъпи копелета са мъжете и туй то..
пък мойто мъж пак имал работа на село с баща му и не се видяхме
поне направихме план с БФ и ще го следваме стриктно! казах!
а след малко-леглото, игра на тронове, сън...че утре пак работа, шопинг, а-у, никак не е лесно![]()
Няма да се разболея, няма пък! Ще се нагълтам с Кармолис и спрей за нос и ще си изкарам баси яката вечер утре по женски.
По-уморена не съм била от една камара време. Разболяваща се плюс часове по магазините - е, няма такова нещо...
Ядосана, бясна, раздразнена, вътрешно ми иде да взривя нещо.
Външно явно изглеждам спокойна все още, ама след малко ще заблъскам нещо, само изчаквам да се разкарат някои хора от полезрението ми, за да не будя съмнение.
Едит: помислих малко, пих една студена вода и реших, че няма кво да се занимавам.![]()
Последно редактирано от shmatarok : 05-03-2013 на 01:38
Искам си почивката
Искам си приятелят
Толкова ми е тъпо и криво защо бе защо все така става .
Не е честно
И самолета пристигна по-късно просто ....
Дано само всичко наред
Какво означава "Съжалявам"? Какво мога да направя с глупавото и извинение, изобщо не ми е притрябвало. Ходи и прави глупости, умишлено, и после аз трябва да и приема извинението. Е да, ама не. И няма все да съм добра и да се усмихвам, докато вътре ми кипи.
От тук нататък, ако на някой му трябвам-знае как да ме намери, аз никого няма да търся.
Развалиха ми хубавото лятно-ваканционно настроение![]()
Прекарах най-отвратителната нощ в живота си, за първи път той е причината да си легна и да се събудя(през малкото време,в което успях да спя) ревешката... надявам се днес поне да поговорим и да е премислил колко гадно и несправедливо се държа.Обичам го тооооооолкова много,но не заслужавам такова отношение. Знам,че и на него не му е приятно,но не съм направила нищо нередно.
maDamn
Пак сърцето ми оглупява, 'щото вижда нещо красиво и си връща част от вкуса на чувството да бъде щастливо,вече знам защо ми е криво но ще го запазя във тайна,болката е необичайна, майна , направо сменям дизайна.
Не ми се ходи, не ми се ходи, не ми се ходи.
Ужасен човек ли съм? Не ми се ходи при тях.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ох, тоя клиндамицин ми разплака родата по майчина линия до девето коляно включително. Ако преживея последната таблетка във вторник вечерта, значи ще преживея и ядрен взрив.
Изследванията ми са екстричка![]()
То с толкоз 'апчета остана и да изолират нещо![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Уфф,незнам. Някакво ми е кофти,не знам какво да правя,не знам дали искам да го правя,не знам дали си заслужава..Общо взето манджа с грозде отвсякъде. Въртя си едно и също в главата и не мога да направя извод..или не искам,защото не ми харесва. За момента ще си бездействам, пък каквото стане. Само да ми минат тия нерви,преди да съм станала 40 кила,че нещата не вървят на добре.. Отивам на чист въздух на село,дано ми помогне нещо..Пък ако не,да доживея университета,пък ще ми помогне да спра да мисля..
Believe in yourself.
Пфф..имаше снощи нашоракис и ся...давам малко на късо
Е,не дойде,значи може би трябва да се откажа отново,сам си внушавам глупости,сам си ги изтрадвам...или може би сам се прецаквам като чакам нещо,а не го правя...не знам...като съм сам и няма с кой да си приказвам се филмирам яко...сега като ми я няма нощната дружка да си лафим цяла нощ главата ми задържа прекалено много необработена информация и издивявам..
>>DjBelev<<
Ужасна седмица. Не стига, че съм тотално разорена, ами и загубих днес още 20 паунда, при все, че никога не губя пари. Добре че все пак избегнах резила в магазина, ама може ли такова нещо просто. Дано да стане работата с работата (), щото иначе не знам как ще се живее.
Мно'л гаден ден, от онези, в които по-хубаво да се заровиш през глава и да не си подаваш носа навън. Точно това и смятам да направя.
Заредена от срещата с приятни хора. Прибрах се с куп торби дрехи за пласиране. Нечии усмивки винаги си струват труда, колкото и тежък да бъде.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Вече се чувствам чудесно...изяснихме се...обичам го. Чак ме е страх колко много го обичам! Искам си го винаги при мен!!!
maDamn
Супер съм... днес направих първата си плажна баня (за първи път отидох на плаж в началото на Май месец...)
Станах червеничък като ягодка...
иии да... <3
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Като изключим сладоледа. Дано да бутам вагона тая вечер!
Абе, объркано ми е едно такова... не знам дали е добра идея да продължавам тая връзка.
Нда, завърнах се. И кво от това.
Чувствам се умряла отвътре. Буквално загинала.
Не ми се реве вече, не ми се забавлява, не ми се учи, не ми се излиза, не ми се общува с никого..
Мислех, че след 2-3 дни откъсване от почти всички ще съм окей, ама не.
Какво друго решение има..