.
Затворена тема
Страница 86 от 163 ПървиПърви ... 367682838485868788899096136 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 126 до 2 150 от общо 4072
    Спи ми се. Цяла нощ съм решавала задачи и съм писала примерни есета по история. Спах 2 часа и мисля, че се провалих на теста по математика. Дано поне историята да мине по-добре.
    Нямам търпение да се прибера, да се хвърля в леглото и да не мръдна от там следващите 12-24 часа

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Беше ми супер готин ден,докато не сдухах. Писна ми да мисли,че го лъжа...а не е така.
    Чувствам се като някой престъпник, не съм направила нищо,а излизам аз виновна
    maDamn

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тегли му една майна и хич да не ти е :*
    и ти казах-кажи му ,че е прав , да видиш кво ще направи..
    тъпи копелета са мъжете и туй то..

пък мойто мъж пак имал работа на село с баща му и не се видяхме
    поне направихме план с БФ и ще го следваме стриктно! казах!

а след малко-леглото, игра на тронове, сън...че утре пак работа, шопинг, а-у, никак не е лесно
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Няма да се разболея, няма пък! Ще се нагълтам с Кармолис и спрей за нос и ще си изкарам баси яката вечер утре по женски.

По-уморена не съм била от една камара време. Разболяваща се плюс часове по магазините - е, няма такова нещо...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ядосана, бясна, раздразнена, вътрешно ми иде да взривя нещо.
    Външно явно изглеждам спокойна все още, ама след малко ще заблъскам нещо, само изчаквам да се разкарат някои хора от полезрението ми, за да не будя съмнение.

Едит: помислих малко, пих една студена вода и реших, че няма кво да се занимавам.
    Последно редактирано от shmatarok : 05-03-2013 на 01:38

Искам си почивката
    Искам си приятелят

Толкова ми е тъпо и криво защо бе защо все така става .

Не е честно

И самолета пристигна по-късно просто ....
    Дано само всичко наред

Какво означава "Съжалявам"? Какво мога да направя с глупавото и извинение, изобщо не ми е притрябвало. Ходи и прави глупости, умишлено, и после аз трябва да и приема извинението. Е да, ама не. И няма все да съм добра и да се усмихвам, докато вътре ми кипи.
    От тук нататък, ако на някой му трябвам-знае как да ме намери, аз никого няма да търся.
    Развалиха ми хубавото лятно-ваканционно настроение

Град
    Beyond reality
    Прекарах най-отвратителната нощ в живота си, за първи път той е причината да си легна и да се събудя(през малкото време,в което успях да спя) ревешката... надявам се днес поне да поговорим и да е премислил колко гадно и несправедливо се държа.Обичам го тооооооолкова много,но не заслужавам такова отношение. Знам,че и на него не му е приятно,но не съм направила нищо нередно.
    maDamn

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    Пак сърцето ми оглупява, 'щото вижда нещо красиво и си връща част от вкуса на чувството да бъде щастливо,вече знам защо ми е криво но ще го запазя във тайна,болката е необичайна, майна , направо сменям дизайна.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не ми се ходи, не ми се ходи, не ми се ходи.

Ужасен човек ли съм? Не ми се ходи при тях.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ох, тоя клиндамицин ми разплака родата по майчина линия до девето коляно включително. Ако преживея последната таблетка във вторник вечерта, значи ще преживея и ядрен взрив.

Изследванията ми са екстричка

То с толкоз 'апчета остана и да изолират нещо

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на dami666
    Уфф,незнам. Някакво ми е кофти,не знам какво да правя,не знам дали искам да го правя,не знам дали си заслужава..Общо взето манджа с грозде отвсякъде. Въртя си едно и също в главата и не мога да направя извод..или не искам,защото не ми харесва. За момента ще си бездействам, пък каквото стане. Само да ми минат тия нерви,преди да съм станала 40 кила,че нещата не вървят на добре.. Отивам на чист въздух на село,дано ми помогне нещо..Пък ако не,да доживея университета,пък ще ми помогне да спра да мисля..
    Believe in yourself.

Нещо много взе да й знаят устата .

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Пфф..имаше снощи нашоракис и ся... давам малко на късо Е,не дойде,значи може би трябва да се откажа отново,сам си внушавам глупости,сам си ги изтрадвам...или може би сам се прецаквам като чакам нещо,а не го правя...не знам...като съм сам и няма с кой да си приказвам се филмирам яко...сега като ми я няма нощната дружка да си лафим цяла нощ главата ми задържа прекалено много необработена информация и издивявам..
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Прекарах най-отвратителната нощ в живота си, за първи път той е причината да си легна и да се събудя(през малкото време,в което успях да спя) ревешката... надявам се днес поне да поговорим и да е премислил колко гадно и несправедливо се държа.Обичам го тооооооолкова много,но не заслужавам такова отношение. Знам,че и на него не му е приятно,но не съм направила нищо нередно.

Нямам никакво намерение да ставам. Освен това е Петък и няй-вероятно няма да ми се обади днес

Град
    Beyond reality
    Awww (прегръщ)
    maDamn

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ужасна седмица. Не стига, че съм тотално разорена, ами и загубих днес още 20 паунда, при все, че никога не губя пари. Добре че все пак избегнах резила в магазина, ама може ли такова нещо просто. Дано да стане работата с работата ( ), щото иначе не знам как ще се живее.
    Мно'л гаден ден, от онези, в които по-хубаво да се заровиш през глава и да не си подаваш носа навън. Точно това и смятам да направя.

Супер фен Аватара на weheartiit
    иутфи
    ядът ми се ягоди

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Заредена от срещата с приятни хора. Прибрах се с куп торби дрехи за пласиране. Нечии усмивки винаги си струват труда, колкото и тежък да бъде.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Beyond reality
    Вече се чувствам чудесно...изяснихме се...обичам го. Чак ме е страх колко много го обичам! Искам си го винаги при мен!!!
    maDamn

Супер съм... днес направих първата си плажна баня (за първи път отидох на плаж в началото на Май месец...)
    Станах червеничък като ягодка...
    иии да... <3
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на babity

Като изключим сладоледа. Дано да бутам вагона тая вечер!

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    ааааа перфектна е.. жалко че беше с приятелка ;дд <3

Супер фен Аватара на Jaune
    Абе, объркано ми е едно такова... не знам дали е добра идея да продължавам тая връзка.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Нда, завърнах се. И кво от това.
    Чувствам се умряла отвътре. Буквално загинала.
    Не ми се реве вече, не ми се забавлява, не ми се учи, не ми се излиза, не ми се общува с никого..
    Мислех, че след 2-3 дни откъсване от почти всички ще съм окей, ама не.
    Какво друго решение има..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си