- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Побърквам се. При това в абсолютно буквалния смисъл на думата, за жалост.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не знам в Пловдив как е, но тук всички бяха много обединени. И се чу гласа както на стари, така и на млади.
А и под млади нямам предвид 15-17 годишни. Така че не виждам нищо странно тези млади хора между 20 и 30 години, да имат ясна идея к'во искат и срещу к'во протестират. Или ти звучи като няк'ъв мит ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Срещу монополите.
Срещу възможността да се случва на хора с по 300лв заплата да им идва 1000лв сметка за ток, измислена и те не знаят от къде.
Срещу това, че вече животът стана невъзможен. Цените на всичко растат четворно, а заплатите си седят същите.
Срещу увеличаването на таксите в университетите (и за това имаше групичка поне в София). Айде аз да не мрънкам. От 750лв годишно нашата такса скочи на 810. На други хора е скочила с по 180лв.
Всеки, който е против протестите (визирам самите протести, не вандалските изпълнения), е против да има някаква положителна промяна. За която моментът е не просто настъпил, а направо отминал.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Попитах него.
Омръзна ми да гледам малоумни изказвания на протестиращи по телевизията. Скандира "оставка", получи я, продължава да скандира същото. Единственият, който съм чула да излезе със свястно изказване, е координаторът на протестиращите. Останалите... питаш ги срещу какво протестирате, той 2 минути ти точи локумите на тема "това е един социален протест, всички видяха, ние сме членове на обществото и искаме да протестираме". Любимата ми част е искането на нова конституция.
Добре, радвам се че малките дразни с него ги изяснихме.. Незнам понякога си мисля че или ставаме сутрин с г*за на горе или и аз незнам.. на моменти полудявамм ,но вече съм Добреяхаа и бинго ще играемм
cool
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Да, замисляла съм се. За да си даде разумният човек сметка какъв процент от протестиращите знаят защо са на улицата.
Не бой се, умните изказвания също стигат до интересуващите се от тях. В случая няма пречупване през призмата на медиите.
Дам. А дотук защо ли не съм чула въобще какви промени в сегашната искат.![]()
За протестите съм аз, но нека да има ясни искания. Не да ми излязат там групичка момченца, които сметки за ток не са виждали, какво остава плащали, да викат "стига капитализъм" и "национализация".
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Имам познат, който е за Бойко Борисов. Присъства на протест и с ушите си чул как полицията се уговаря с един от въпросните маскирани вандали. Много неща са си баш ПР.
Не знам за момченцата, но много хора излязоха и си показаха въпросните сметки от по 500-600-1000лв. Възрастни хора. Днес в София са били около 20 000 човека. В Пловдив - 15 000. Във Варна - 50 000. Едва ли до един са безотговорни тийнейджъри, на които им се крещи.
Исканията са, общо взето, тези: http://dnes.dir.bg/news/ostavkata-bo...13191613?nt=10
Не знам дали съм съгласна с всичко 1:1, но при създалото се положение промяната е наложителна.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Искам си вече момчето да се върне <3 много ми липсва и се побърквам вече .
Искам скапаните протести да свършват ,че не съм виждала баща ми от Петък
Искам утре да си направя всичко контролни както трябва
Искам да легна да спя защото съм скапана днеска бях на урок 3 часа , а после ходих на немски . На всичкото отгоре ме заболя апендицита и ще взема да убия някой .
Е, изглежда са ме изпреварили, ама все пак нали ме попита - да ти кажа.
Кои са тия където са искали оставки ? "Купените" провокатори ли ? Или Станишев, който тръбеше във всички медии как Борисов незабавно трябвало да си подаде оставката. И след като го направи - най-нагло заяви, че Борисов бил "страхливец" и не знам си к'во.
Айде не говорете глупости. Исканията са си точни и ясни, аз не мисля че останаха хора които да не са ги разбрали к'ви са вече, и трябва да бъдат отстоявани докато не станат факт. Крайно време е тия "депутати" да разберат, че не може да си правят к'вото си поискат и то да остава безнаказано. За повечето искания споделям мнение. А дори и "тези" които казваш, че не са много сигурни к'во искат, отивайки там ще чуят мнения и все за нещо ще кажат "да, бе, с т'ва съм съгласен". Аз лично ще продължавам да ходя на протестите и да подкрепям тази кауза. За жалост т'ва е единствения начин за оправия в тая държава.
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 02-24-2013 на 17:41
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Интуицията ми бачка с пълна пара, което е плашещо при все, че цял живот съм била пълно перде. Тъпото е, че все за лоши неща, които няма как да предотвратя.
Денят като цяло е пропилян/проспан, нищо интересно не правих, даже кафето ми беше умопомрачително скучно, да си бях стояла в нас по-добре.
Днес ми е последният мързелив ден. От утре спирам да съм такова желеподобно и се връщам към нормалния си ритъм на живот, че така не мога да се понасям.
Дам обаче аз утре ще правя контролни от уроците ми така, чепак съм на пангара
Иначе утре надявам се всичко да мине добре
А във Вторник какво ме чака ми е бедна фантазията .
мразя последните епизоди на сериалите, винаги са тъжни дори и финалът да е тип living happily ever after
офертата за утре звучи добре, въпреки че се надявам вторият вариант да се получи в крайна сметка, май ще е "надявай се на най-доброто, очаквай най-лошото"
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Спи ми се![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Жал ме е за хората които излизат на протести. Сигурно повечето не осъзнава, че са неволни участници в борбата за кокала.
Стани да седна с други думи. Факт е че повечето си нямат и идея за какво протестират. Да кажем че успеят да свикат ВНС, изменят конституцията... и после какво? Изведъж, като по чудо, съдебната ни система ще проработи, корупцията ще изчезне, всички стабилни европейски(и не само) производители които сега ни отбягват като чумави ще почнат да инвестират и да изнасят производства тука, икономиката най-после ще се развие и ще заприличаме на нормална европейска държава?
Днеска гледах по новините за някви момчета дето горяха конституцията. Ебати имбецилите, 100% съм убеден че даже не са я отваряли. Законите ни, с изключения(някой доста големи) са на европейско ниво, в някой случай даже превъзхождат западните образци. Не че има голяма файда от тях.... и там е проблема.
Побърквам се от тези емоции в мен.Има много любов в мен..искам да я дам на някого.Любовно ми е ,но самотно![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ох, днес цял ден лудница в града с тези протести. Почти го загубих в тълпата, а най-лошото беше, че и аз за малко да се загубя. Майка ми каза, че при нас не е имало чак толкова много хора, но все пак повечето пътища са били затворени/блокирани.
Хубаво ми е иначе. Ще си пускаме и тази вечер филмче, а пък утре на мен ми се прави тортичка, ама на него не му се занимава. Ще го накарам обаче, защото ми се яде от месец вече.
пп: Пантерке, ти излиза ли на протеста?
И спря да се върти за миг земята..
xoxi, не съм била на протест.
Те хората си казаха какви са били документите и защо са се изнесли. Да не търсим под вола теле.
Относно уговорките - много се съмнявам. Гледах как вандалите замеряха жандармерията с пиратки, газ, камъни - едва ли това е договорено.
В Пловдив днес отново са крещели "национализация", което очевидно няма да стане. Друг е въпросът, че народът застана на ключов булевард в града и се наложи да се спре градския транспорт. Да бяха отишли пред сградата на ЕВН, ама да ми застанат на Тунела... Народът възпрепятства народа. Умно, нали?
О, сетиха се. 2 седмици протести, чак днес имаме списък с изисквания. Върхът. И ключов момент от него е национализацията, срещу която се обявиха и Борисов, и Станишев... ама едно си баба знае, едно си бае.
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-24-2013 на 20:15
Пантерке , отслабни толкова , че да не ме е страх ,чв ще ме изядеш и може да се запознаем.Необичайно мнение за момиче на 18.Масово протести на неудовлетворени хора , които нямат идея къде е същината на проблема.Искания за нова Конституция , когато просто трябва да се спазват законите на вече съществуващата.
Иначе дано нямам дъщери , дано.Мислех , че Зайчето е зле , ама може да яде пасти на софиянките. 97 наборчета , пушещи трева и пропаднали много , ще се опитват да се ебат с мен.Ххахахахха , даже алкохол бяха взели да ме напиват рофл.Бах тея пиерсинги , бах тва чудо.Иначе мега умрялото заведение и сервитьорки.Нека им че отпаднаха на турнира по фехтовка
Идва ми да се застрелям.
Знаех, че ще получа потвърждение на страховете си, знаех, че ще ме заболи, но въпреки всичко продължих да ровя. Ебаси мазохизма! От пепел успявам да запаля нов пожар, вместо просто да замета отломките и да оставя всичко в миналото. Колко време трябва да мине, за да оставя нещата зад гърба си?
Ако и този път година и отгоре се възстановявам от удара... Мерси съм.
Не ми е тъжно, нито мъчно, забравила съм вече всички спомени, свързани с него, дори сълза не мога да пророня(а не е като да не се опитвах тия дни, понеже реших, че реването ще ми помогне да се разтоваря емоционално). Мъчих се сума ти време и нищо. Ни сълзица. Първо се насилвах да се сетя за някой хубав общ момент, после се насилвах да ревна, а накрая спрях да се насилвам въобще.
Честно, предпочитам да рева и да се тръшкам, отколкото... така. Тотален непукизъм ме е обзел. Винаги съм си мечтала да съм такава, ала... Чак толкова коравосърдечна не ми се е вярвало, че мога да бъда. Болезнено откровена съм, цапната в устата, не цепя басма на никого, мразят ме, а не ми дреме грам.Лошото е, че вече много малко неща ме карат да се усмихвам истински. Сякаш загубих усещането си за красивото, за специалното, за магията в малките неща - слънцето сутрин, нечия детска усмивка, времето, прекарано с любими хора, хубава книга...
Не се разочаровам от хората вече поради простата причина, че не ги отразявам хич, обаче изгубих сетивата си да отразявам и каквото и да било друго...
Струва ми се, че пак ще прекарам няколко месеца с горещ шоколад, цигари, филми, книги в опити да открия пътя към себе си, защото явно съм го загубила. (: