.
Затворена тема
Страница 92 от 163 ПървиПърви ... 4282888990919293949596102142 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 276 до 2 300 от общо 4072
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Let the flaming begin below this line

Дрийм въпросът беше друг . Обвиниха ме , че не се чувствам българка . Няма как да се чувствам българка при положение, че никой не ме възпитавал да се чувствам такава .

Онова просто го казах в ядът си . Не го мисля , но ми е дошло до гуша . Да ми се разпарвя каква съм неграматна .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Толко много познавам. Трябва да е от зодията ми нещо. Или от слънцето.
    Не ми казвай, че и ти си си свалил потника

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    <3
    За пореден път в този форум на тази тема: ^^

Безкраен площад. Еднакви павета поставени на равни разстояния едно от друго докъдето ти стигат очите.
    Един човек отиде при друг човек и му каза.
    -Здравей! Аз съм националист. Това значи, че се гордея с това, което са направили хора, с които най-вероятно нямам никаква биологична или културна връзка, само защото са родени на географското място, на което съм роден аз. Освен това мразя всички, които са родени на географското място, на което преди стотици години са били родени хора, които са имали вражда с хората, родени преди стотици години на географското място, на което съм роден аз .
    -Това звучи нелогично.- Каза другия човек.
    -ТЪП НАЦИОНАЛНИХИЛИСТ! УМРИ!

Из "138 кратки прози за живота във въображението на една скарида"
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Казах понякога бъркам и от бързина
    Казах тази тема с това да ми се натяква колко съм неграматна не ми е приятна . Дори се извиних за държанието си по горе
    И драги мой никой не ме пращал в Герамния . Родена съм и съм израснала там .
    Хайде вече стига толкова .
    Толкова по зле.Значи самите ти родители още са решили,че са нещо,което не са.Или поне единият ти такъв,ако приемем,че си дете резултат от германско-български брак.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    За пореден път в този форум на тази тема: ^^

Безкраен площад. Еднакви павета поставени на равни разстояния едно от друго докъдето ти стигат очите.
    Един човек отиде при друг човек и му каза.
    -Здравей! Аз съм националист. Това значи, че се гордея с това, което са направили хора, с които най-вероятно нямам никаква биологична или културна връзка, само защото са родени на географското място, на което съм роден аз. Освен това мразя всички, които са родени на географското място, на което преди стотици години са били родени хора, които са имали вражда с хората, родени преди стотици години на географското място, на което съм роден аз .
    -Това звучи нелогично.- Каза другия човек.
    -ТЪП НАЦИОНАЛНИХИЛИСТ! УМРИ!

Из "138 кратки прози за живота във въображението на една скарида"
    България е просто географско място. А човекът, който обичаме, е просто един хомосапиенс.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Всъщност не съм израсла с биологичният ми баща . Дори докато не дойдох тук не знаех, че баща ми ( смятайте пастрокът ми ) не ми е истински баща . Майка ми пък от своя страна има немски корени . Това е

Супер фен Аватара на Deadlock
    България е просто географско място. А човекът, който обичаме, е просто един хомосапиенс.
    право в целта

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Всъщност не съм израсла с биологичният ми баща . Дори докато не дойдох тук не знаех, че баща ми ( смятайте пастрокът ми ) не ми е истински баща . Майка ми пък от своя страна има немски корени . Това е
    Виж, не си длъжна да се обясняваш на никого. Дори прекалено много се улиса в това. Колко е важно да се чувстваш българка и колко е важно да владееш българския, сама си определяш. Затова не е нужно да се доказваш на друг човек.

От друга страна, като напишеш нещо бързо и сбъркано изглежда смешно. На мен ми беше. Надявах се и на теб да ти е. Не всяка шега цели да обиди някого, майната му на Аристотел.

А към тези, които спорят за патриотизма й. Ако смятате, че патриотизма е важен и намирате изразът му дори в правописа, а на всичкото отгоре и твърдите, че е важно да се възпитава такъв, то защо се захващете за зле написаните думички, а не почнете оттам да обяснявате важността на чувството, защо трябва да се възпита и да се постараете да го предложите по най-добрия начин на слушателя си, което със сигурност не е провокацията? Много е просто. Вашият патриотизъм има нестабилни основи и споровете са насочени към вас, а не към този, на когото уж набивате акъл.

Да не говорим, че такова поведение си е чиста проба лицемерие.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Добре аз разбрах , че си се пошегувал . Просто реагирах по остро защото това ми е болна тема .

Както и да е оправихме се вече

За да не затваряме спама, някой помни ли темата за момичетата, които плачат след оргазъм? Там дето Щруди беше цитирала една статия и заменихме плакането с акането?

Aко ми я изровите, ще ви черпа по едно благодаря.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Чардафоне, в чата се насрахме от смях с тая тема, гъза ще си съдера, ако я открия!
    maDamn

"Защо плачат жените след секс?

Интерес към този въпрос са проявявали много учени в областта на междуполовите отношения и психологията. И след продължителни изследвания станало ясно, че действително много жени плачат след секс. Още по-интересното било обаче, че при тях това се случва четири пъти по-често отколкото при мъжете.

Търсейки причините за тази значителна разлика и базирайки се на своите предположения, специалистите открили следната любопитна зависимост – потокът от сълзи е тясно свързан с факта, че за женското тяло е много по-лесно да произвежда серотонин - хормона на щастието, в сравнение с тялото на мъжете.

По време на силна емоционална възбуда серотонинът се отделя от организма и попада в кръвта на човек. Този процес обикновено се случва по време на бурен смях, след груб или много страстен секс, както и в моменти на силна душевна еуфория. А основната задача на "хормона на щастието" е да отговаря за доброто настроение и неговото възстановяване, когато това е необходимо.

Пренасищането на женския организъм със серотонин обаче води до възникване на стресово състояние, което от своя страна става причина за рязката промяна на настроението. И дори след такива прекрасни моменти на невероятен секс и върховен екстаз, жената изведнъж може да промени изражението си и да започне да плаче, което пък от своя страна предизвиква пълното недоумение на партньора й.

Но мъжете през това време не трябва да изпадат в паника, а да помнят, че жената плаче не защото й е неприятно или изпитва болка или е изпаднала в депресия, а че за нея сексът е бил толкова добър, че с ласките си вие сте я довели до сълзи. Това всъщност е женското щастие! "

??? Това ли е?

Град
    Beyond reality
    Не,не, имаше една тема преди...не става въпрос за статията.
    maDamn

Намерих на Младен коментара:

"Защо серат жените след секс?

Интерес към този въпрос са проявявали много учени в областта на междуполовите отношения и психологията. И след продължителни изследвания станало ясно, че действително много жени серат след секс. Още по-интересното било обаче, че при тях това се случва четири пъти по-често отколкото при мъжете.

Търсейки причините за тази значителна разлика и базирайки се на своите предположения, специалистите открили следната любопитна зависимост – потокът от лайна е тясно свързан с факта, че за женското тяло е много по-лесно да произвежда серинин - хормона на акото, в сравнение с тялото на мъжете.

По време на силна емоционална възбуда серининът се отделя от организма и попада в кръвта на човек. Този процес обикновено се случва по време на бурен смях, след груб или много страстен секс, както и в моменти на силна душевна еуфория. А основната задача на "хормона на акото" е да отговаря за доброто настроение и неговото възстановяване, когато това е необходимо.

Пренасищането на женския организъм със серинин обаче води до възникване на стресово състояние, което от своя страна става причина за рязката промяна на настроението. И дори след такива прекрасни моменти на невероятен секс и върховен екстаз, жената изведнъж може да промени изражението си и да започне да сере, което пък от своя страна предизвиква пълното недоумение на партньора й.

Но мъжете през това време не трябва да изпадат в паника, а да помнят, че жената сере не защото й е неприятно или изпитва болка или е изпаднала в депресия, а че за нея сексът е бил толкова добър, че с ласките си вие сте я довели до лайна. Това всъщност е женското щастие! "

Мерси на синеочката

Град
    Beyond reality
    аз подобна следваща тема,ама там сране липсва!
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D0%BA%D1%81
    maDamn

Град
    Beyond reality
    ЧАВДАРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОТКРИХ Я - http://www.teenproblem.net/forum/sho...B7%D1%8A%D0%BC

ще се пръсна от хилеж.Четете деца мои и умирайте от смЕх.
    Последно редактирано от granger : 05-07-2013 на 14:48
    maDamn

Тъкмо щях да я давам и аз
    Е нееееее
    Тва е брутално

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Все едно съм орала нивата, просто ми се спеше.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Glamour92
    лолнах ...

.......................

Весел бил животът.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    лолнах ...

.......................

Весел бил животът.
    Охо! Лонг тайм ноу сий?

^ малко реших да излезна във форумна нелегалност,че трябваше с бая промени да се оправям xDD
    ма мисля да се завърна в гнездото тия дни !
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    ма мисля да се завърна в гнездото тия дни !
    Хахаха, добре дошла! Пазим ти го топло и наакано, както винаги.

Мега фен
    Град
    <3
    ахахах
    ще направя плочки от смях и то на тая простотия.. чак мЪй срам..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Хахаха, добре дошла! Пазим ти го топло и наакано, както винаги.
    F yeah ! колкото повече-толкова повече
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born