- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Да взема и аз да се завърна освен... щом старите кучета ще се събираме.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^ има топлина и ако за всички xDD идвай!
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
тъпо ми е на душата.. не понасям такът тип агресия и 'виж ме кой съм аз' особено като гледам как го прилагат на любимото човече, ще си платят за това.. ама то и 'любимото човече' се държи адски тъпо с мен, та се чудя дали заслужава въобще..
общо взето аз съм тъпата в случая, така че трябва да спра да обвинявам тях, като сама знаех в какво се забърквам :Д
изолирам се, потапям се пак в моя измислен хубав свят и се откъсвам от шибаните хора, поведението им и постъпките им, тва е
DD, честитка и от мен! Много постигнати цели, любов и приятни изненади ;р.
Не познавам друго такова хлапе, вечно нещо му се случва. Като някакво торнадо е, ама пак си остава симпатяга. На мен ми предстои доста нетипична вечер. Съмнявам се, че ще остана разочарована.
Последно редактирано от paradosou : 05-07-2013 на 17:25
Ох .. ари ве още малко да избутам.. мн съм прост, ще спирам пиенето и цигарите а сега точно това правя.. кога ще я видя? немое издържа.. няма пък ще пробвам докато успея все пак хората ги спират пък аз що го прая? Знам че ще ми бъде мн гадно ама пък.. тр си намеря нещо друго което ме радва до такава степен. Тоз пък ти кога изпитва последно чувства че ся се усети ;дд аве големи филми трябва да ги спирам.
5 години с моя приятел
1 година и половина живяхме заедно
От 2 седмици е в Лондон
Как да се чувствам ..... ;(
ГРИГОООООООООР ДИМИТРООООООООООООВ,дами и господа. Страхотна победа,страхотен мач,страхотен Гришо!!! Така му се изкефих!
maDamn
Почуствах се горд българин!Браво на Григор !!! Бъдещ номер 1 !
>>DjBelev<<
Петък съм пак на път. Днес успях всичко да си уредя, само трябва да си стегна багажа и 3 дни ще съм далече от всичко и всички
Щастливо ми е <3
Доволна съм от мача <3
Днеска ще си почивам и после на кафенце <3
Написала съм си всичко за урочето утре <3
Ииииии днеска пак ще го чуя <3
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-08-2013 на 06:31
добре съм
в настроение
всичко е на 6 ;д
само да минат тия класни, изпити и тнт
Гришата, бате!!! <3
мамичката им и кихавици от някакви дървесни пухчета.
скинах се. -____-
чакаме пишещата машина за тити <3 дано най-после нещата се понаредят и да си я получи на време! ^.^
едвам станах от леглото сутринта. така ме беше налазил. целият си беше легнал върху мен.
после звъни:"ти как избяга, бе, аз се постарах, ама..." (((:
ей, Влади, теб пък от кога не съм те засичалааа (((: как е хавата?
Пия кафе, слушам си музика и трябва да почвам да уча по биология, че не остана време..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Оооо райдърке ти и ти се позагуби за Х време![]()
Все още ми е мързеливо, и ми се спи, но трябва да се учи. И по късно колело. Освен ако някой не дойде с по добро предложение.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Снощи се пръснах каската.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Екстра, само където от час се опитвам да си преведа едно нещо и много ме тормози ;д ако някой има идея какво ще рече това, нека сподели със сладката панда, моля ;p http://prikachi.com/images/750/6165750V.jpg
Те ви нещо оld бът златно:
http://www.youtube.com/watch?v=Du5eFmessRA
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.