.
Затворена тема
Страница 99 от 163 ПървиПърви ... 49899596979899100101102103109149 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 451 до 2 475 от общо 4072
    Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Пламена , виж и по Иван Вазов. Там има много магазини , ама внимавай да не удариш главата , че са почти под земята

Изборите , особено в България , са мръсна , мръсна работа. Нищо , гласувах и се видях с доста познати от предишния път. Тая Мила ли е , Милка ли е , ква е , не знам как ме намери пак , чудя се дали трябва да започна да се притеснявам. Няма да мога да се видя днес сигурно с моя човек и ще пиша писма , писна ми да отлагам. С братовчед ми винаги е шоу , тоя път не успяхме да бутнем колоездачка , но пак беше цирк. Утре е моят ден , имам изява с Хистерия, който иска да заповяда

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Второто е Всеки има такива моменти
    Третото : повечето хора като захапат "бибата" си мислят, са им поникнали крила а не косми по гърба и почват да се държат надменно и арогантно все едно не са били на дъното до преди месец примерно.
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Или всички се държат скапано с мен, или просто аз се впрягам много...
    нИдей се впряга, няма нужда
    Малко ми е мъчно, че си тръгвам след няколко дни. Последните дни не съм оставала сама за повече от час и ми е тъжно, че идва време за раздяла. Особено с момченцата ми и съквартирантките
    Но пък от друга страна нямам търпение да си видя моренцетооо

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на cyclops
    Срамувам се от днешните избори! Половната българи се крият и не гласуват, а другата половина гласува за ченгета, лъжци, расисти и комунисти. Гнусна работа!

^голяма излагация
    Ако срещна още някой и ме пита какво по дяволите става в Бг и как е възможно, ще се затворя в стаята си и няма да излизам. Станахме много за смях.

Във Видин са надписали покойници ! Може ли такова нещо !
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Супер фен Аватара на Jaune
    Какъв е смисълът да се опитваш да оправиш нещата в каквото и да е отношение, само за да осъзнаеш колко скапан и самотен си всъщност..

Мега фен Аватара на Зайче..
    оф, чудя се как да започна този път разговора с татко за татусите .. ;д един път го убедих, втори път го убедих, ама мисля че на третия ще ми каже да си гледам работата
    той и без това не беше много съгласен и за тези, но се съгласи само защото вкъщи не се стоеше иначе ;д
    ай ще го пробвам 2-3 пъти, пък ако толкова не ще вече ще му мисля ;д хахах
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на gabi_94
    Чувството да си предаден е ужасно...е това беше края на една агонизираща и мазохистична идея за нещо, мечта, илюзия, напразна вяра... Така ми се пада като съм наивна... Е, най-после свърши историята, която дъвках в тоя форум като по-малка, дано е за добро..
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Намерих си работа за лятото! Много голям кеф!

Супер фен Аватара на tonssy
    Станах рано, щото трябваше да ходя на изследвания и сега се прибрах.
    След малко тръгвам към една приятелка, която не беше в България 1 седмица и няма търпение да се видим :Д Като се прибера най-вероятно ще поуча, а след това тренировка.
    Ядосвам се, че вчера той не успя да дойде, но пак си изкарах добре. Ще видим утре как ще се държи. Ааа и един стар ..приятел ми писа снощи. Взе, че ми стана интересно.

Мега фен Аватара на xoxi
    Днес ще е прекрасен ден! ^^
    Първото кафе не ми помогна, сега ще опитам и със студен душ, после още едно кафе...
    Колко е хубаво да не се бърза за никъде и сам да разполагаш с времето си!
    Хубав ден... определено.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на shusha
    почна ужасно деня .... ще видим края.......

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    + имам чувството, че хубавите неща се случват на всички останли, но не и на мен...
    +1000

И аз имам баш същото чувство.
    Понякога ми се иска наистина да забравя всяакакви чувства да се превърна в някакъв механичен робот,който не му дреме за нищо.Да си правя там еднотипните неща дето си ги правя докато не си дойде естественият ми край.
    Ето и днес сънувах,че се редим да правим някаква четворка,която доколкото четох не е толкова лош знак макар,че е свързан по-скоро с материалното.Гледах отстрани някакъв много уважаван човек,който си има всичко и друг дето като че ли му беше рода или при това много близка,но му липсваха неща.Впоследствеие го проследихме и се превърна в чудовище,но една жена го върна към предишният му вид.Дано това не е част от характера ми.Не искам да завиждам на роднините си,не искам без да се усетя да се превърна в чудовище просто от разочарование.Но наистина ми писва...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Чудесно ми е <3
    Започнах денят си със спорт и готино излизане с моите прекрасници <3
    После малко на разкрасителни процедурки и довечара пак излизане
    И утре ще го видя и ми мега якото щастливо че ще го гушна <3<3
    Абе въобще имам много задаци днеска но сега малко релаксче и сладолед<3<3

Мега фен
    Град
    <3
    Утре ми е защитата на курсовата..
    По-спечена не съм била никога за изпит.. А като си правя пробно разказване, все едно обяснявам как да си сглобиш къщичка за птички..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Много кораво копеле съм. Не се разплаках нито веднъж предвид ситуацията...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на cyclops
    БОН ДЖОВИ УТРЕ !!!!!!!!!!!!!!!! Нямам търпение!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ох, прибрах се от Пловдив и съм капнала.
    Станах в 4и30 да ходя да бЕра рози. Прибрах се в 7, за д аизляза в 8 без 15, за да отида до Пловдив,където информацията от сайта на цпки беше неврярна и не беше от 8 до 13, а от 13и30 до 15 сметни как от 10 часа, до 13:30 горе долу , обиколих по 2 пъти магазините по Иван Вазов и центъра Заболяха ме краката,ама поне си попълних формулярите , купих си обувки и чанта и съм доволна!
    maDamn

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Днес е хубав ден и няма как иначе да бъде. Събудиха ме рано , рано в 11.11 , но само той можеше да го направи , знаейки , че съм се роден тогава. Като се върне ще му благодаря . Инжинерната ми мисъл е в застой и не успях да се справя със сглобяването , но нищо не може да ми развали денят. Да видим какво тепърва има да става

^честит рожден ден тогава?

миии не можах да се сдържа. Рокля и бански Уж излязох за подаръци и пак за себе си купих най-много. Ама последно харчене ми е вече, повече и да искам няма накъде.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    ...
    Аре ЧРД, успех в начинанията и постоянно да надхвърляш очакванията си!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Странно се чувствам. Ни така, ни иначе... Видях кола, на която имаше налепени лепенки - реклами на някакъв пастет. Имаше свински, гъши и... детски. Какво ли има в последния...?
    Почнал съм да пия повече. И то твърдо. На къде ли ще избие... Ще избие ли...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си