.
Затворена тема
Страница 61 от 163 ПървиПърви ... 115157585960616263646571111161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 501 до 1 525 от общо 4072
    Пак безкраен ден се очертава, но се надявам да греша.

anonymous708973
    Guest
    Утре 6 часа на БЧК, после поне час в НАП, след което упражнения, разходка с куче и цяла вечер работа. Красота просто.
    Дано поне намеря време да си направя супичка

Супер фен Аватара на paradosou
    Страшно готин ден, няколкото инцидента съвсем си загубиха значението вече.
    Утре имам класна по математика, а ми е недостатъчна подготовката. Весело.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    добре съм
    научих толкова много за утре *горда*
    лягам си, спи ми се та две не виждам

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Долна история.Думи нямам просто , думи нямам.

Мега фен Аватара на xoxi
    Утре ще ми е пазарен ден, прежалих се. Въобще не обичам да обикалям магазини, толкова ми е скучно и не ми издържат нервите. Дано утре си харесам повечко неща, за да не ми се налага да търпя този тормоз отново в близкото бъдеще.

Защо не си лягам? Дразня се на себе си. Знам, че ще ми трябват поне още час-два да си чета книжката и докато си легна, ще стане време да си пия сутрешното кафе. Втора смяна ми беше времето да се наспивам, а вместо това си разбърках още повече графика и стана мазало.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Днеска най-добрата ми фрр има рд. Предусещам много шоколад и нищо правене. Хе-хе.
    Bring it on!

Супер фен Аватара на Cloud9
    Няма да се местя пък!

Мега фен Аватара на draid
    Оле отвратително започна деня, като знам че няма изгледи да се оправи, направо не ми се мисли.

Мега фен Аватара на Blab
    денят ми започна прекрасно!)
    да продължи плодотворно и с любовни откровения привечер, били те на живо или телефонирани! мхм!

Мега фен Аватара на Зайче..
    Мразя чувството, когато някой ми липсва ;/
    Все още в мен я има онази малка надежда, че един ден нещата ще се наредят така, както винаги съм искала да бъдат.
    Иначе днес цял ден мисля да релаксвам, че и без това няма какво да правя. Сигурно ще си избирам и татус, защото все още не съм решила какво да си правя
    И нда, скуката ще е на макс докато не съм на училище.. пфпф
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ох пак ми повъзродиха надеждичката вчера.Може би понякога в тези познавания има някакви известни вариации,знам ли? Интересното е,че другата по-различно време сякаш до голяма степен потвърди думите на колежката си и за двамата, а сякаш в миналото ни имаше разни съвпадения с това дето го беше казала.Хубаво де.Толкова време съм чакал,ще имам търпението да го изчакам търпеливо и тоя месец не разделяйки се с телефона си.Пък ако нещата наистина се наредят така какво пък ще изчакам още 4-5 месеца и за другото ми и още по-голямо желание.Иначе ще продължа да си живея мизерното животче както досега.
    Иначе с нея бях напълно искрен рискувайки много,но пък не съжалявам за това.Мога да кажа,че дори се гордея със себе си.Но от друга страна ме човърка напоследък дали не се проявих като пълен егоист и не постъпих твърде егоиситчно.
    А с нея пък трябва да се засеча в скоро време да я поразпитам как вървят отношенията им,защото имам усещането,че съдбата преди време реши да ми даде един доста добър и постоянен жокер.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Утре 6 часа на БЧК, после поне час в НАП, след което упражнения, разходка с куче и цяла вечер работа. Красота просто.
    Дано поне намеря време да си направя супичка
    Учудващо добре вървя с графика.
    Сега трябва да наваксам работа за 3 седмици за няколко (2-3-4 дни). Умната аз просто.

Голям фен Аватара на sneering
    отвратително

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    По-скапано не съм се и чуствала.. От сутринта съм някаква много раздразнителна, и съм в отвратително гадно настроение.. ( А даже не знам защо... За капак на всичко и лошите новини и... така... кофти тръпка
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Супер фен Аватара на shmatarok
    С тая отвратителна магарешка кашлица не знам дали скоро ще посетя някоя лекция. Добре поне, че удължиха сроковете, ще мога да наваксам.
    Вчера беше много забавно, въпреки че бях далеч от най-добрата си форма. Имам някаква надежда, че може би ще можем да се разбираме като се преместим в квартирата.
    Купих си мега вкусните жестоки бисквити и ме е малко яд, че съквартирантката ми ги видя и се наложи да я черпя. Просто такова нещо не е за споделяне

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ужасно разсеяна съм. Много ми пречи това!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Разочарована.

Утре си стискам палци по бизнес.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Купих си мега вкусните жестоки бисквити и ме е малко яд, че съквартирантката ми ги видя и се наложи да я черпя. Просто такова нещо не е за споделяне
    Какви?

Направих си мъфинките, доволна съм. Пак не спортувах, лоша аз!
    Продължавам с работата и си стискам палци за утре в КАТ.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Уморен, смисъл, по-скоро мързелив..
    Шибана пролетна умора..

В неделя имам предварителен в УНСС и това ме плаши..
    Но пък след изпита ще е забавно, смятам да я намачкам супер много.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 04-09-2013 на 19:10
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на xoxi
    Шопинг терапия? Що за (диво) животно е това?
    2 часа по магазините и цял ден съм като парцал. Ужас. Ако не бях толкова претенциозна, щях да си поръчвам онлайн и кракът ми нямаше да стъпи повече в магазин за дрехи и обувки. Направо не ги разбирам повечето момичета, които релаксират по този начин...
    Нищо не ми се прави. Взимам си книжката и направо в леглото.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Игнорирана. Кофти тръпка си е. Интересното е, че винаги получавам подобен шут в задника, когато си позволя да покажа загриженост и съчувствие към някого. Явно пак трябва да обърна палачинката и да се държа като абсолютен дебил с хората, за да получа нормално отношение.
    Колкото повече се старая да избягвам излишни конфронтации, толкова по-надълбоко нагазвам.
    На всичкото отгоре ме боли гърлото и да се разболея баш сега ще е просто върха на сладоледа.
    От доста време съм в някакъв отвратителен период, в който всички възможни закони на Мърфи се сбъдват, а каръщината ми действува с пълна сила.

Дано поне плановете за лятото не ми отидат по дяволите, че тогава вече наистина ще я втасам.

Пълни смотльовци. Да си гледат работа. Само онуй нещо им е в акъла. А аз уж не съм някаква с разголени снимки у фейсбуку, показвам завиден умствен капацитет и пак не ме разбират... Търся споделяне, разговори... А те едните му каръци... лапешки акъл. И защо все с такива колкото мен се занимавам, като е ясно че при тях нищо няма да открия... Ама кво да направя, че такова ми е само обкръжението... Пф.
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Забавно ми е.
    По-точно са ми забавни разни прости путки, ама без извинение го казвам.
    Аман от провинциални селянки бе, ма и аз кво им се връзвам не знам, майка й мръсна.
    Ще ме кара да се чувствам гузно за подобна простотия, която ама хич не е присъща на мацка на 20 вече.
    Ебала съм й майката, никво внимание не й обърнах вчера, смятам днешната тактика да е същата, хич ми не е.
    Имах я за по-умна, ако не това поне, че е над тия неща, а то кво се оказа. Ма няам думи.

А другата проста мънинка.. Нда, няа я обиждам. Снощи много ми се спеше и не се усетих, обаче ся загрявам.
    Как може да е толкова жалка бе..
    Довечера очаквам още новини от фронта на простите пикли.

Иначе, ако слънчицето ми се задържи днеска, а не се заоблачи пак, ще съм невероятно щастлива.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Да ви разкажа сега за женската любов. Започнах пробно една работа. Лесна ми се стори. И до колкото знам много доходна. Назначиха ме пробно. Имах месец,за да се справя и този месец щях да съм на минимална заплата. Абе парите са си пари. Та започнах аз. Ден едно. Невидима. В офис със шест жени, които не се харесваха особено много, но се обединиха в общата си ненавист към мен. Намразиха ме от момента, в който прекрачих офиса. Тази, която щеше да ме обучава, не си даде зор даже и името ми да научи. Три дена не ми и проговори. Само ако задада някакъв въпрос тя троснато и отегчено ми отговаряше. Ден четири. Сложиха ме на отделен компютър и ми кацаха "Работи". Попитах какво точно да правя. "Измисли си нещо" казаха те. Помъчих се доста. Писах, изучавах, правех това, което ги бях видяла да правят и те. Сключих дори сделка. Ден осми. Шефът ме извика в офиса си. За първи път видях спокойствие в очите им. Знаех за какво ме вика. Момичетата му казали, че не се вписвам в обстановката, че нямало да се справя с работата и че съжалява,че така се е получила. Имал нужда от момиче, но не може да намери подходящото. Искаше ми се да му кажа да си укроти кучките първо и после да мисли за назначаване. Не съм се вписала в обстановката? Вписах си се перфектно-те не ми говореха и аз не говорех с тях. Змийска му работа. И ето ме сега безработна, мъжът ми също напуска работа и майка му настоява да напуснем самостоятелния ни апартамент,за да живеем у тях в друг град. Да ама не! Писна ми да ми казват каква съм, къде да живея и дали се вписвам!Стига съм била послушна. Не ме интересува какво свекървата ще си мисли за мен, но аз не напускам милото ми уютно гнездо, за да ида на прикритото бойно поле у тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си