От няколко дена водя здравословен живот Като изключим това че ставането ми сутрин все още е сериозен проблем,има надежда Днес много се зарадвах като осъзнах че сме вторник,мислех си че сме сряда и си викам край,няма да успея да си науча,но се оказа че не мога да смятам Едно момиче ме зарибява,но не е мой тип и се опитвам да я избягвам...мисля си обаче дали да не пиша на момичето с което се запознах на нова година..Писахме си 3 дена след новогодишните купони,но така и не ми обърна внимание и не знам ся как ще го приеме ако и пиша след месец и нещо след като си ме отряза нежно..а уж си допаднахме като пихме..е и тогава малко ме игнорираше,което съвсем ме обезкуражава...не обичам да се натрапвам,пък и е е добра приятелка с мой приятели и не искам да изглеждам тъпо пред тях и да им слушам глупостите..наистина не знам..но е факт че все още мисля за нея и така се чувствам сякаш не съм опитал..Но пък е почти 3 часа,а както форума знае,аз по това време много философствам,даже прекалено и за тва си лягам !