Много се радвам, че периодично в тоя форум получавам гратис психоанализа към постовете си, само дето не помня да съм я искала. Нека още веднъж да обясня - нямам нужда от спасяване и от непоискани съвети. Тази тема ми е отдушник и влизам в нея, когато не съм на кеф, затова може би оставям впечатление на негативна и неуравновесена личност. Рядко се разписвам, когато съм щастлива и имам повод за хвалба.
И за да съм безкрайно изчерпателна - това, че възнегодувам срещу нечие лицемерие, неблагодарност и простащина, не значи, че не съм си "позволила да бъда щастлива". Както и не значи, че имам очи само за лошото и не забелязвам хубавите неща около мен.
он: Не ме свърта хич, а трябва да чакам поне две седмици, докато ми пристигне писмото. ДВЕ! Ще се побъркам от някаква странна смесица от очакване, възторг, нетърпение и страх. Мноого искам да видя резултатите, макар да знам, че не дадох най-доброто от себе си. Имам добро предчувствие. Пък и няма какво толкова да стане - или съм се провалила с гръм и трясък, или съм на челните места.