- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Ох пак ми повъзродиха надеждичката вчера.Може би понякога в тези познавания има някакви известни вариации,знам ли? Интересното е,че другата по-различно време сякаш до голяма степен потвърди думите на колежката си и за двамата, а сякаш в миналото ни имаше разни съвпадения с това дето го беше казала.Хубаво де.Толкова време съм чакал,ще имам търпението да го изчакам търпеливо и тоя месец не разделяйки се с телефона си.Пък ако нещата наистина се наредят така какво пък ще изчакам още 4-5 месеца и за другото ми и още по-голямо желание.Иначе ще продължа да си живея мизерното животче както досега.
Иначе с нея бях напълно искрен рискувайки много,но пък не съжалявам за това.Мога да кажа,че дори се гордея със себе си.Но от друга страна ме човърка напоследък дали не се проявих като пълен егоист и не постъпих твърде егоиситчно.
А с нея пък трябва да се засеча в скоро време да я поразпитам как вървят отношенията им,защото имам усещането,че съдбата преди време реши да ми даде един доста добър и постоянен жокер.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!