- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
1. Не съм го научил,защото в училище ни се смениха един куп учители всеки с различни изисквания и желания.По-голямата част от това,което знам го знам от боравенето с компютъра.
2.По едно врме бях започнал да се уча от преводите на разни песни,но нещо изгубих стимул пък и все пак песните се превеждат от всякакви хора.Наскоро по БТВ май беше казаха за някакъв сайт с преведени клипове на песни с цел обучение,но не съм го търсил.Пък и смятам,че езика се учи най-добре на място.Ако някога имам възможност може би бих отишъл в някоя англоговоряща държава да се понауча.
3.Дори написан така израза ще се разбере.Въпреки,че говоримият език ми го няма никакъв,да не говорим за слушане през 2006та в Турция слушайки от други съученици и това,което знам не останах гладен и жаден.И не, на турски език пък изобщо нямаше как да се разберем.
DisappointedDreamer няма да се повтарям.
Е и това го доживях.Да ми се извиняваш за тона сиОценявам го де.
![]()
Иначе по темата.
Днес забравих какво сънувах,но за момент пак ми проблесна,че сънувах една съученичка.Чудя се защо ли отвреме наврме я сънувам в различни ситуации без дори да съм мислил или говорил за нея през деня,да сме се засичали,да сме си говорили и.т.н. в скоро време.Каква ли е символиката на това и защо е една от най-чето сънуваните от мен хора.Вярно,че се уважаваме въпреки,че се виждаме около веднъж годишно с малки изключения,вярно,че веднъж преди години сама ми предложи помоща си,но не мога да разбера това символ ли е някакъв или просто някаква прператка към бъдещето.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-17-2013 на 08:33
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!